Ebru mu? Adülhey mi ?

thefao

El-fetih
Reaction score
0
75_2.jpg

İzlediğimiz gibi 75.bölümde Polat Alemdar,Aron Feller i ele geçiriyor ama son çelsede Aron Feller ,Ebru nun Adülhey i vuracağını gösteriyor Polat a bir seçim yapmasını soruyor.

Bende sizlere soruyorum arkadaşlar 76.bölüde neler olacak Ebru mu ,Adülhey mi ölecek?
Yorumlarınızı Bekliyorum...

Ebru çıksın diziden AbdüLhey çıkarsa bence dizide boşLuk Olur...

ebru aldülheyi vurmaktan vazgeçer , tam o sırada ebruya dışardan biri ateş açar, vurur,,abdülhey ebruyu kucaklar hastaneye götürür, ama ölmez..polat arona bir tane tabanca kabzasıyla vurur bayıltır, işi sonraya bırakır..))

bunları soner yalçın yazıyor sanırsınız ama yanılıyorsunuz)) o benden alıyor)))değişiklik yaparsa kulaklarını çekerim.. şimdilik böyle anlaştık.. ))

ebru aldülheyi vurmaktan vazgeçer , tam o sırada ebruya dışardan biri ateş açar, vurur,,abdülhey ebruyu kucaklar hastaneye götürür, ama ölmez..polat arona bir tane tabanca kabzasıyla vurur bayıltır, işi sonraya bırakır..))

bunları soner yalçın yazıyor sanırsınız ama yanılıyorsunuz)) o benden alıyor)))değişiklik yaparsa kulaklarını çekerim.. şimdilik böyle anlaştık.. ))

sen de benim ajandamı çalmışşın...olmadı bu şimdi :D:001_tt2:

polat cevatın elindeki kibriti vurunca diziyi batırdıklarını anladım xD adam bakmadan ates ediyor ve tutuyor nasıl bir eğitimdir o öyle :)

şaka bi yana

Abdulhey gitsin :) Ebru diziye güzellik katıyor xD

ebru abdulheyi yaralar. abdül elini bile kaldırmaz. sonra polat o gevuru bırakır. ;)
kimse ölmez yani

Savaşmasın sevişsinler artık.

polat cevatın elindeki kibriti vurunca diziyi batırdıklarını anladım xD adam bakmadan ates ediyor ve tutuyor nasıl bir eğitimdir o öyle :)

şaka bi yana

Abdulhey gitsin :) Ebru diziye güzellik katıyor xD

üstad aynen öyle.. adamın her yer gazyağı, çakmağın ateşi değil kıvılcımı yetecek , polat istanbulun bir ucundan kalkıp gelesiye bir mematiyi tutuşturamadı gitti zaten.. türk petrolleri bu kadar sulumu ya))) kibriti vuran bir tek redkit vardı oda polatmış..

soner sen bei sevmiiiisinnn))) bak doğru dürüst yazmiisinn. böle aptal senaryolarla işi sulandırisiin... )))

anasını satayım adam namlunun ucunda; polat'ı abdulhey yada ebru diye thedşt ediyor anlamış değilim :D

BEnce ikiside ölmez Polat O İskender in Hücresinden kaçtıktan sonra bu dizide herşey olur :D

Dizide Ebru'nun olduğu bölümler yayınlandığında sanki pembe dizi seyrediyormuş hissine kapılıyorum. Ama bence böyle aksiyonlu, gerilimli bi dizide zaten en başından beri aslında Ebru karakteri bana göre mantık hatasıydı...
Büyük ihtimalle ikisinden birine birşey olacak ama ölmezler.

Ebru ölsün. Elif ' i unutturmaya çalışıyorlar ama hiç bir zaman yerini dolduramayacak ;)

Abdülhey Kalmalı . Dizi ' de yerini dolduramayacakları bir kişinin ölmesi ne kadar mantıklı ki ?

Geri