e son giren hesabın msn sine dalın

Varsayımlar deneme yanılma yöntemi gibi birşey , bunu gizli sorudada yapabilirsin.. şimdi bunun neresi paylaşım onu anlamadım ? bir şeyler paylaşmak istiyorsak alıntıda olsa önce kendimiz deneyelim ondan sonra verelim(başka yerden alıp denemeden copy paste yapmayalım.. )Tamam kabul ediyorum bunu bilmeyen bir sürü kişi var hele çogunluk kızlarda hala şifresini 123456 yapan yada basit şeyler yapan lar çok , iyide bu kişilerin şifresini kırmak hack etmek mi oluyor ? ÖRNEK bende 40 tane mail var ama hepsininde şifresi degişik degişik bazen ben bile unutuyorum şifreleri deftere bakmak zorun da kalıyorum , arkadaşlar gücenmeyin ama mailinde şifresini saklıyacak cahil kişilerin şifrelerini kırsanız ne olur kırmasanız ne olur ? dimi ama ki şunu da belirtmek isterim fazla uzaga gitmeye gerek yok bir fake verilmiş diyelim paylaşımda verilen tarihe bakmadan user ler hala bu çalışmıyor yada link ölmüş gibi mesajlar atıyor yani bu kadar da olmaz dicem daha ilerisini söylemiim gücenir arkadaşlar lütfen ya biraz bilinçli hareket edelim ve yazalım..saygılar.

hotmail neden ferahlatıyormuş bu arada ya:p B( bende öyle bir yazıya rastlamadım)

Dünyamı Karanlık Yoksa benmi Görmüyorum / Ferdi Tayfur :)

hotmail ile ferahlayın yerine sol üstte hotmail'i tıklayın
o zaman gerçekten son girilen mail direkt karşınızda.
ama benimde anlayamadığım bi durum var arkadaşın ilk sayfada verdiği msn adresini tıklayınca oluyo ama kendim www.msn.com.tr ye girince olmuyo
varın onuda siz çözün
saygılar...

olasılıklar olmasa secim tek olsa ii o0lur du ama zaman ayıracak lar için ii bir paylaşım saol tşk

olmadı ama ellerine sağlı yinede..

bu yazının bi manası kalmamıs artık sanıırm, verileli 2 yıl olmuş, 2yıl önce de herhangi bi

ferahlatıcı link yokmuş zaten:) velhasıl geçmiş bilgi..

TuRK_HaRD' Alıntı:
bu yazının bi manası kalmamıs artık sanıırm, verileli 2 yıl olmuş, 2yıl önce de herhangi bi

ferahlatıcı link yokmuş zaten:) velhasıl geçmiş bilgi..

forumda kapalı duracağına capo_one16 arkadaşımızın ilgisini çeken bir konu =P açık kalsın birazdaha =P

Geri