e son giren hesabın msn sine dalın

smertm

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar şimdi mesala diyelimki biri sizin Pc'nizden hotmail hesabına girdi veya bir İnternet Cafedesiniz ve bu kişi herkesin yaptığı gibi ben de dahil olmak üzere girdi mailine okudu maillerini ve penceredeyi kapatarak hesabından çıktı şimdi burda hata nerde "Sign-Out" demeden çıkmamamız direk pencereden kapatmamız ve cookileri silmememiz.
Şimdi bu açık bizim işimize nasıl yarıcak..Şimdi yapmamız gereken şey kullanıcı kapattıktan sonra hesabı biz http://www.msn.com.tr adresine giriyoruz çıkan pencerede sağ altta aynen "Hotmail İle Ferahlayın" diye küçük bir yazı görüyoruz bu yazının üstüne tıklayınca hop aynen en giren kullanıcının mail adresine şifresiz bir şekilde girmiş oluyoruz.

Şimdi bu bizim ne işimize yarıcak diyen arkadaşlar olabilir girip istediğimz maili okuyabilirz ama şifreisni bilmedikten sonra ne yapıcaz diyeceksiniz şimdi burada önemli olan ilk başta kiişnin İnbox daki maillere bakıyoruz içinde üye kabul ile iligli herhangi bir siteden bir mail gelmiş olabiir bu maillerde genellikle şifre yazar ve genellikle çoğu insan çoğu yerde aynı şifreyi kullanır buradan öğrenebiliriz şifreyi onun dışında bu maili icq da e-mail kısmından aratbiliriz bu maile kayıtlı bir İcq varsa bu icq numarasıyla http://www.icq.com/password adresine girip
oaraya İcq Numarasını yazıp ve E-mail adreisni yazıp şifrenin e-maile gelmeisni sağlayabilriz ve bu şifrenin icq şifresinin gelmesi 1-2 saniye tutar en fazla şimdi buradan mail gelince yine icq şiresini öğrenmiş oluruz ve yine genellikle aynı şifreyi mailindede kullanmış olabileceği için burdanda bulabilirz aynı zmandada icq Uininide hacklemiş oluruz.yada o kişini bir forumda adminliği varsa ve orda hotmail kullanır ise o siteyi bilirsek tabi, oradan şifre unuttum şekli ile şifreyi e-mail e gönderir ve sitedeki şifresinide bulmuş oluruz ve siteye artık ne yaparsınız size kalmış

bu bir alıntıdır

.....çıkan pencerede sağ altta aynen "Hotmail İle Ferahlayın" diye....

orası sol alt len :p

ayrıca olmuyo :)

eklediğin için saol..ama bu yöntem hep olasılıklar üzerine kurulu.. 1 değil 2 değil 3 değil bir sürü olasılık...:)ama yinede uğraşacak olanların işine yarayabilir...

Mert her zamanki gibi alıntı yaptıgını belirtmemissin ama yinede saol

sağolll....................

Ben eskiden milletin maillerini okuyodum ama bu yöntemle değil. Başlat ara mail, mynet, hotmail, yahoo vb şeyler yaz arat. o bilgisayarda okunan mailleri önüne getiriyor int sayfası olarak. çift tıkla hop okduğu mail aynen karşında ;)

bişi sorcamm

yaw "Hotmail İle Ferahlayın" die bişiyy bulamadım,,
kaldırılmış olabilirmi,,
bu msn de şifre kırma olayı benim için çok önemli hack falan olma istedii değil sadece birinin bana we aileme werdii zarardan dolayı bunu örenmeyi çok istiyorum,,
lütfen bana yardımcı ol,, şimdiden saol,,

Hotmail İle Ferahlayın bööle bi yazı yok.....

bir konu koymadan bu
alıntı bile olsa araştırıp
deneyip öyle koyun
bu yazıyı duymaktan artık öğğk
geldi iyi bende 5 dkada site
alma var onuda sazan gibi yazim...

aynen bende öle bi yazı bulamadım zati kusura bakma böle bişii olamaz bence! Ama 1kere 2kere olmuşş olabilir şans olarak ?? Ama olur die bişii diemeyiz bence!!

hotmail ile ferahlayın yazısını bulamayanlara gıcık oldum :)
sadece ilk mesajı okumuslar :)
ikinic mesajı da okusalar bulurlardı ;)
artı yınede bulamazsanız "ctrl f" tus kombinasyonunu deneyin!

BARIŞ' Alıntı:
Ben eskiden milletin maillerini okuyodum ama bu yöntemle değil. Başlat ara mail, mynet, hotmail, yahoo vb şeyler yaz arat. o bilgisayarda okunan mailleri önüne getiriyor int sayfası olarak. çift tıkla hop okduğu mail aynen karşında

eskiden mail okuma sayfaları cevrimdısı okunaibliyordu, ondan okuyabiliyorduk, artık oyle bişey yok, mail okunmus sayfayı cevrimdısı gorunteleyemezsın...

buna ilginc bi örnek te ösym den, öss tercihi ile ilgili bir sayfayı "farklı kaydet" gibi bişey yaparsanız, incelemedim ama sanırım jscript ile, sayfayı hdd nizde acmaya calıstıgınızda hata verir. (önlem gecilemez mi?! gecilir ;) )

:) Artık o yazıyı deişmişler şimdi msn ile orgazm olun var :D

bide ben görebilseydim şu yazıyıda ferahlasaydım:))

geç bunları anam babammmm geç bunları bir kadehte
kim soluyordu bunu valla hatırlamıyorum :)

ya dostum orda hotmail ile ferahlayın diye bişe yazmıyo yaaa

Geri