BlackWomaN
New member
Arkadaşlar;
Ben bu wordpress olaylarından pek birşey anlamıyorum ama en kolayı buymuş.Neyse bir web sitesi satın aldım ve wordpress'e çevirdim.Ama istediğim tema olan e-photo elegant theme ve onun anasayfasındaki o albenisi olan gallery görünümü.Maalesef bir türlü o bölüme nasıl resim ekleyebileceğimi bbulamadım
Diğer sayfalara koyabiliyorum ama ana sayfadaki sağ-sol ok tuşları olan ve kendi kendine slayt yapan aalana resim koyamıyrum.Ayrıca ön izlemede görüldüğü gibi alttaki kutucuklarada koyamıyorum.Çünkü nereye resimleri atacağımı bulamadım
(((Eğer nasıl yapabileceğimi bilen yada o temayı daha önceden kullanmış olan varsa bana ulaşsın yada burdan yardım etsin.cidden çok önemli benim için çünkü o temayı gördüğümden beri başka tema beğenemez oldum.3d tasarım işinde olduğumdan bana gallery görünümü ve albenisi olan bu tarz temalar gerekiyor ve benim için en güzelide buydu.
Yardım ederseniz çok sevinirim.
template'in önizleme linki aşağıdadır.
tema önizleme
Ben bu wordpress olaylarından pek birşey anlamıyorum ama en kolayı buymuş.Neyse bir web sitesi satın aldım ve wordpress'e çevirdim.Ama istediğim tema olan e-photo elegant theme ve onun anasayfasındaki o albenisi olan gallery görünümü.Maalesef bir türlü o bölüme nasıl resim ekleyebileceğimi bbulamadım
Yardım ederseniz çok sevinirim.
template'in önizleme linki aşağıdadır.
tema önizleme