E Bende İçimi dökiim. . .

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Tanımlayalım artık şu sevdayı.Nedir sevda?Sevda diye çağıradurduğumuz?
Ben mezarlar gördüm.Bir sürü kadın rahminden,yüzlerce evlilikten,sokakta gezen'cool'suratlardan çok daha canlı.Muskalar gördüm evet bildiğimiz muska.Her türlü kredi kartından daha çok limitleri vardı.Kağıt peçeteler gördüm üstleri çiziktirilmiş.Bildiğim bütün sınav sorularından daha ağır sorular taşıyordu ve ben bir sevda yaşıyorum,yaşadığım en zor ve güzel şey ama neden bu kadar zor olduğunu hala çözümiyorum...

by illuminati

inşallah devam edersin ellerine ve yüregine saglıkk :)

E bende içimi dökiim başlığını görünce bende öylesine karaladığım bir,iki şiirimi buraya yazayım istedim tabi İlluminati'nin müsadesiyle :)

en azından o yola çıkmıştı
hiç varamayacak olduğunu bildiği halde
yola çıkmıştı
.....................
bazen gerçekten anlamak istiyor insan
neden birden hüzünlendiğini
kimi beklediğini
bunu neden hakettiğini
..................
biliyorum zor
sadece bir an,tek bir an için
yalvaracağız ikimizde
biliyorum bir daha asla
sevemeyeceğiz ikimizde bir başkasını
birbirimizi sevdiğimiz gibi
hem aşkla hem de nefretle
................................................................

neden?
neden çekip gittin?
bağlarım,bahçelerim yok artık
yok artık gökyüzüm
..............
hep kaybettim
en büyük kaybımsın
telafisi olmayan
yarım kalmış birşeyler var içimde
hiç söylenememiş sözlerin yürek ağrısı gibi
.............
bütün gitmeler iki kişilik olsa keşke
ve keşke bir başına kalsa yalnızlıklar
.............
insanın içine dokunan bir gülümseme gibi
muharebeyi kazanıpta,asıl savaşı kaybetmek gibi
ya göze almalı uğruna herşeyi feda etmeyi
ya da kabullenmeli
bir ömür boyunca yenilgiyi
Tyler...

Bir ütopyamı seni sevmek yada ucuna ulaşılamayacak bir dalga veya doruğu karla kaplı bir dağ mı?Bilmiyorum,belkide sahil kenarında bir şezlonktur yada püf demeyle sönecek bir mum ışığı yada bir bayrak direğidir.Herşeye rağmen aşkını en yüksekte tutmaya çalışan. . .Bilmiyorum biliyorum ama gerçekten öğrenmek istiyorum....

by illuminati

Güzel şiirlerinle renk kattığın için tşkler devamıda gelecek işte yazıoruz bizde bişeyler:)

Bir saman balyasında yiterken gülüşlerim,
Toprağımdan çaldılar beni vagonlarıyla,
Kaybolan geçmişimiz ve kaybolan düşlerim,
Sere serpe karıştı siyahın tonlarıyla.

Yollar soğudu yollar,sen geridesin artık,
Tren her çığlığında sanki ölüm kusuyor,
Can,baş,gardaş,arkadaş hep sende bıraktım
Ve zulüm haykırıyor yine zulüm susuyor.

Kalpağım isyanlarda,gözlerimde zulüm,
Kirpiklerim bembeyaz,halime gülüyorum,
Kaçmakta yasak bana ardıma düşmüş ölüm,
Bu beyaz akşamlarda sensiz donarak ölüyorum.

by illuminati

kardeş ilk ikisini yaşadım ama bu içimden geldi sadece hayalimde ölümü gördüm o kadar destekleriniz için teşekkür ederim devam ediyorum zaten akşama gelir ajandamda daha çok var düz yazı ve şiirler...

Sevda acı versede güzel.Acıyı çekmek insana zor gelsede sevdayı yaşamak kolay gibi önceleri.Sevadayı yaşadıkça daha çok bağlanırsan.Kopamazsın sevdiğinden kopmaya çalışsan bile bağlanmışsındır o insana.Hatta sana insan olarak bile gelmez.Çünkü seviyorsundur,herşeyden güzeldir,herşeyden alımlı.Sen istesende,istemesende koşarsın sevdiğine,kollarını açar ve koşarsın.Peki karşındaki insan sana kolarını açmazsa ne yaparsın?Ne düşünürsün o sırada yada düşünebilirmisin.Bence düşünemezsin yıkılırsın sadece bitersin.Dünya döne,içime atıyım dersin ama gözyaşların seni ele verir.Anlatılanı anlamaz,baksan göremez,dokunsan hissedemezsin.Bazıları sabaha kadar ağlamayı,bazıları arabesk müzikte bulur kurtuluşu.Bazıları hıncını kağıtla kalemle çıkarır,bazıları gitarın teline daha hızlı vurur.Ama çıkarır hıncını.Rhatladığını zanneder,5dk geçer yine sevdiğin aklına gelir.Yine boğulursun önce hıçkırıklara yine tutamazsın kendini,yine kırarsın yırtarsın bişeyler ve yine bu döngünün kurbanı olursun.Taki sevdiğin seni sevene kadar.Sana yine eskisi gibi güzel sözler söyleyip,gözlerinin içine bakana kadar.Yine o anda en mutlu insan sen olursun ama şunu hep unutursun sevda sana hep acı verecek.Sonunda ya mutlu olursun yada yine hıçkırıklara boğulursun ama içindeki sevda asla ve asla bitmez.GERÇEKTEN seviyorsan eğer. . .

by illuminati

(sevgilimle çok kötü kavga etmiştim ve bunları yazmıştım sora yine barıştık ama çok ciddi bi kavgaydı sanırım sebeplerini yazarak devam edersem daha ilgi çekici olur diye düşündüm)

arkadaşlar şiirlerimde yazılarımda ağlamamak için MALERİS bana dönene kadar yazmayı bırakıorm belki son bişey yazabilirim ama zannetimiorm şiirlerin ağlaması güzel olmaz bana çok acı verir...

Geri