E-5'i karıştıran çıplak manken

peace_346

New member
Reaction score
0
28602.jpg

Danimarka'da trafik canavarına dikkat çekmek için ellerinde 90 km hız sınırını gösteren tabelalarla otobanda gösteri yapan mankenlere İstanbul'a gelen bir Rus mankenden misilleme geldi.

Alanya'da dayak yediği erkek arkadaşından kendisine slikon yaptırması karşılığında anlaşma yoluna giden ve bu şekilde medyada geniş şekilde yer alan Rus manken Olga Tyurina, bugün İstanbul'da E-5 trafiğini adeta altüst etti. Hız yapan sürücüleri azami hız sınırı olan 90 tabelasını göstererek uyaran güzel manken, iç çamaşırlı görüntüsüyle yürek hoplattı. Sürücülerin ve bölgede temizlik yapan çöpçülerin ilgisini toplayan manken, sürücülerden sürat yapmamalarını istedi. İlginç eylemi bazı sürücüler cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı.

Kaynak

İnşallah İstanbul'da bu olay fazla yayılmaz..
Tek elle araba kullanmak zor oluyo çünkü..;)

_scream_17' Alıntı:
ben orda 90 milyon çıakrtır verirdim hadi gidelim güzelim ehehehhe
yurdum insanı işte hemen uçkur durumları kanka 90 lirayı boş ver sen sürat apıyon 50 gidilicek yerde 140 yapma birdaha aynasız amcaların sana 800 lira hediye çeki verirler sonra :biggrin

allah allah e-5 ten günde en az 4 kere geçiyorum buna rast gelmedim hayret bişey

zaten raslasam üstündekide olmazdı:D:D:D

AsS@SsiN' Alıntı:
İnşallah İstanbul'da bu olay fazla yayılmaz..
Tek elle araba kullanmak zor oluyo çünkü..;)
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
mukemmel otesı bı yorum katılııorm:biggrin

Televizyonda seyretmistim. Her giden gun beyin hucrelerimiz mi oluyor,
ahlaksizlik moda mi oluyor.. garip buldum..

zaten güzel ülkemde neyini sallasan çatlağa değiyor. yetmiyor bide ithal çatlaklarla uğraşıyoruz.

ya niye sadece istanbul da yapıo bunu ankaraya da bekleriz :D

arkadaslar kaynaktakı yoruma bakın: :D :D :D

kevser 12 Şubat 2007 Pazartesi 21:34
edepsiz,hayasız,pis kadın
(sizlerden özür dilerim)böyle et yığınlarını görünce kahroluyorum saygılar

kıskanma durumları yapmıs galiba :)

o
büyük bi ihtimal erken saatlerde duruo akşam olunca görür o bilmio ki kamyoncu dayılarımızın o saatte yola çıkması yasak hele bi çıksınlar onu 90 şekline sokmazlarsa ben burdayım :) ...

Geri