Eşinizin Weya Sewgilinizin Trafikte MotorsikLet KuLLanmasına Ne Dersiniz ???

• Evet Canımm KuLLan Derim !!!

Kullanılan: 13 15.5%
  • Hayır Arkdaş Ne Motoru Ben Gezdirrim Onu !!!

Kullanılan: 63 75.0%
  • Diğer !!!

Kullanılan: 8 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    84

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..

motor tehlikeli bir sürüştür. araba kullansın ama motor asla.

ben kullanma desemde sanki dinleyecek kafasına taktımı walla kimseyi dinlemez karım yok ama işler böle gelişiyor kanımca.zaten isteyipte gezdirmessen 1 sene dırdır yapar o zmanda beyninde 10milyon baloncuk oluşur

Evet Canımm KuLLan Derim !!!

ama

etekle asla :D

Türkiye yollarında kadınlar -magandalar yüzünden- arabayı zor sürüyorlar, kaldı ki motoru hiç süremezler..

Türkiye yollarında kadınlar -magandalar yüzünden- arabayı zor sürüyorlar, kaldı ki motoru hiç süremezler..

magandalar yüzündenmi:saskinmagandalar olmasada onların şöförlükle uzaktan yakından alakası yokki:)istisnalar hariç tabi:victory

abi arabadan indirmiyorum asfaltın ne olduğunu unuttu ne motoru ya bırak allah aşkına:D

Dengesizce davranış olur bize yakısmaz ben kullanırırm oda haddinle binebilir arkama ve önüme. :D

Bana nikah masasında evet diyecek. Benim eşim olacak ondan sonra çıkıp motor sürecek Türkiye gibi bir ülkede Motor sürecek etek veya pantolon farketmiyor.. Hayatta böyle birşey olamaz! İzin vermeyi bırak o motoru gözleri önünde yakarım.. Beni Faşist yaparsa o yapar yani hiç acımam böyle bi durumda ayrılırım.. Ne kadar seversem seveyim bitmiştir. Motor kullanmanın amacı nediR? Araba kullan! Motor niye?

kullansın efendim..eger çok istiyosa tabiki kullanacak :)

Geri