Eşinizi, evdeki yatağınızda bir erkekle yakalarsanız ne yaparsınız?

• Döverim

Kullanılan: 14 8.2%
  • Hemen boşanırım

Kullanılan: 65 38.2%
  • Evden kovarım

Kullanılan: 14 8.2%
  • Öldürürüm

Kullanılan: 77 45.3%

• Kullanılan toplam oy
    170

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
2a6o8p0.jpg

Erkekler bu soruya ÖLDÜRÜRÜM cevabını verdi

Ege Kadın Dayanışma Vakfı EKDAV’ın erkekler arasında yaptığı anketten çıkan sonuç anketi düzenleyen uzmanları da şaşırttı. Milliyet yazarı Meral Tamer, ankette yer alan ve erkeklere yöneltilen bazı soruları köşesine taşıdı. İşte o ankette yer alan sorular. Ancak Tamer'in yazısında sadece "Eşinizi, evdeki yatağınızda bir erkekle yakalarsanız ne yaparsınız?" sorusuna verilen cevaplar var.

"ÖLDÜRÜM CEVABI NEDEN YOK?"
Mesela anketteki sorulardan biri “Eşinizi, evdeki yatağınızda bir erkekle yakalarsanız ne yaparsınız?” Cevap seçenekleri a) Döverim b) Derhal boşarım c) Evden kovarım diye gidiyor. Anket uygulanan erkeklerin çoğundan “Bizim vereceğimiz cevap, burada yok” diye itiraz gelmiş. “Nedir sizin cevabınız?” diye sormuşlar: “ÖLDÜRÜRÜM!”

ANKETTEKİ DİĞER BAZI SORULAR
- Eşinizle birlikte arkadaşlarınıza akşam oturmasına gittiniz. Onlar da evli bir çift. Sohbet sırasında eşinizin, aile dostunuz olan erkeğe kur yaptığını farketseniz ne yaparsınız?

- Eşiniz akşam eve sizden geç gelse ve “Nereden geliyorsun?” diye sorduğunuzda “Sana ne!” dese ne yaparsınız?

- Evde her zamanki davranışlarının aksine bir kere de çayınızı getirmese, annenizin yanında size kötü davransa ne yaparsınız?

"BU ANKET SADECE İZMİR'DE YAPILABİLİRDİ"
Projenin sponsoru Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, anketle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Bu anket ancak İzmir’de yapılabilirdi" dedi.

Bende sizlerin görüşlerini öğrenmek isterim sevgili hackhell ailesi siz olsanız ne yapardınız ? : )

Kaynak

onu öldürmem bana bişi kazandırmaz tersine zararı olur o seni sevmiyorsa sen niye onu zorlayasınki bırak gitsin . öldürünce onu adam yerine sayarlar sen ceza alısın

döverim!öldürmem de boşamam da...hayatının geri kalan zamanında döve döve ...erim!

onu öldürmem bana bişi kazandırmaz tersine zararı olur o seni sevmiyorsa sen niye onu zorlayasınki bırak gitsin . öldürünce onu adam yerine sayarlar sen ceza alısın

tamamen sana katılıyorum hemen boşarım. allahından bulsun derim ne diyeyim. beni sevmeyeyeni ben hiç sevmem

bende izmirli olarak bu anket sadece izmirde yapılmış olsa %50 den fazla bi kısım yine öldürürüm der. Diğer %50 ise farklı cevaplar verir. Ben boşarım hemen ama erkeği dövebilirm.

ikisini komaya sokarim

Böyle bir durumu ilk önce Cenab-ı Allah hiç kimseye yaşatmasın
daha sonra o an ki psikolojik ruh halim ne olurdu tam olarak nasıl
tepki verirdim bilemiyorum kötü ayrıntılarada girmek istemiyorum
ama boşanacağım kesin diyebilirim.

Böyle bir durumu ilk önce Cenab-ı Allah hiç kimseye yaşatmasın
daha sonra o an ki psikolojik ruh halim ne olurdu tam olarak nasıl
tepki verirdim bilemiyorum kötü ayrıntılarada girmek istemiyorum
ama boşanacağım kesin diyebilirim.

bende katılıyorum am tek fark var verdiğim acılara dayınıpta yaşayabilirse boşanırdım

aNkETe öLDürürüm dedim öLDürürüm de ßu Dünyada Herkes Namusu iÇin Yaşiyorsa Eşimiz oLan iNSaN ßunun ßiLincinde oLucak ßiLincinde degiLSe Zaten öyLe ßir insanLa evLenmek dogru deiL.

iKisinide Dograyip Atarim Çöp tenekesine :hhsigara

hemen boşarım.boşadıktan sonra tetikçi kiralar ikisinide temizletirim...

ne yaparım
ikisaini baglarım
döverin döverim
yorulunca
dinlenirim çayımı içerim
sonra yine döverim
bunlar sonuçta ölecek
derin bi kuyu acarım
atarım içine
ustune beton dökerim

Ya işkence ederim neden yok ne öldürcem önce boşarım sonra da kaçırıp bi güsel işkence ederim ümüğünü sıkarım falan ne bilim etlerini çiğ çiğ yerim testere 6'yı ben çeviririm o derece yani

Geri