Eşinin yardımıyla kızına tecavüz!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

91359.jpg

Baba annenin de yardımıyla iki ay boyunca 12 yaşındaki kızına tecavüz etti. Kızın doğum yapmasıyla olay ortaya çıktı.
Nuremberg'de eşinin de yardımıyla 12 yaşındaki kızına tecavüz eden baba 7 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

anne.20090515134541..jpg

ANNE DÜŞÜK ZEKALI ÇIKTI

Düşük zekalı anneye de 3 yıl hapis cezası verildi.
Korkunç olay kızının geçen yıl doğum yapmasıyla ortaya çıkan Wolfgang R., 7 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. "Çocuklarımı benden alacağından korktum" diye anne de 3 yıl ceza aldı. Annenin zekasının düşük olduğu mahkemece ispatlandı.

KARISINI TEHDİT ETMİŞ

12 yaşındaki kızı Clarissa'ya iki ay boyunca tecavüz eden Wolfgang R. mahkemede "Hayatımın en büyük hatasını yaptım. Çok pişmanım" dedi.
Sapık baba duruşma boyunca yüzünü saklarken, eşi de "Ona yardım etmemi isteyip beni tehdit etti. Çocuklarımı benden uzak tutacağından korktum. Ancak şimdi tüm ailem dağıldı" dedi. Kadın da 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.:eek:ha:saskin

kaynak

Ya Bu NasıL İştir.Medeniyetin Göbeği OLmakLa ÖvünüLen, KomşuLarın İhbariyLa ÇocukLarın DevLetçe ALındığı Bir ÜLkede, Sapık Baba ve Zeka ÖzürLü Anne Hiç Dikkat çekmez mi?

NasıL Bir Zamandayız, Nereye Gidyoruz.?

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bunun adı sapıklık da değil daha büyük bişey

Senin ve senin gibilerin Allah belasını versin.

Sapık zihniyetler
Böyle insanları yağsız kazığa oturtacaksın

işte imansızlık bir hastalıktır bunlarda ispatıtır.Allah ayaklarımızı islam üzerine sabit kılsın.

söylenecek laf yok buna insanlıktan çıkmışlar

böyle itlerin cehennemde yatacak yeri yok...

Osmanlı tokadı lazım bunlara Osmanlı tokadı

saygi yok büyüge kücüge sevgi yok
bir cocugun baba anne yaninda icki icmesi vs. ters davranislari normal karsilaniyor
birlikte bi güzel kafalari cekiyorlar sonrada inzest kacinilmaz oluyor ertesi sabah cogu kisi naptigini zaten hatirlamiyor.. söylenecek cok sey var

kisacasi ahlaklari bozuk!!

bunları ıbret ıcın asacan ıranda olsa ohoOooo olduydu ama oda cozum deıl tıkacan odaya omur boyu

MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR.. o tek dişlerinide ellerine vermek zamanı geliyor.

Bu İt 7 YıL Sonra Serbest BırakıLacakmış...

KeLLesini aLmazLar ya Bunun GibiLerin Ona Yanarım.

iyi ki de üstümüzde dua var yoksa şu ana kadar kaç kere helak olmuştuk ... bu ne sapkın, sapık gidişat böyle ...

Geri