Eşini 300 erkekle aldattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fulus1000

New member
Reaction score
0
Eşini 300 erkekle aldattı

Eşini 300 erkekle aldattı MSN'den tanıştığı erkeklerle girdiği cinsel ilişkileri canlı yayında anlattı.

Kanal D'de yayınlanan Dobra Dobra programında bu sabah inanılmaz bir aldatma öyküsünün kahramanı vardı. 8 ayda MSN'den tanıştığı 120'ya yakın erkekle buluşan Şebnem Berrak A., bunlardan 32'si ile cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Genç kadının itirafları Zekeriya Beyaz ve Psikolog Arif Verimli'yi şaşkına çevirdi...

VİDEO

allah daha çok versin ne diyelim :)

evet izledim rezil birde diyor ilk önce msnden tanışıyom sonra vuruşuyorum şey buluşuyorum diyordu... yanında zekeriya beyaz var kadını yicek gibi bakıyordu :D D: D:

Bence Kadın Şöhret Olmak İstiyor, Düpedüz Yalan Söylüyor. Neden Diyecelsiniz: 8 Ay x 30 = 240 Gün Yapar Buda 300 / 240 = 1,25 Günlük Erkek Eder, Yani Bu Kadının Hiç Kocasına ve ailesine Ayıracak Zamanı Yomuydu, Hep MSN de Konuşup Ayarlayıp Gidip Erkeklerle Buluşuyordu. Bu Bana Pek İnandırıcı Gelmedi...

KEsinlikle yalan söylüyor Bu kadın..
Firatay'ın dediklerine harfi harfine katılıyorum..
Şöhret için yapıyor..[/B]

msn adresini bilen varsa yollasın :d

ALIEN_07' Alıntı:
yanında zekeriya beyaz var kadını yicek gibi bakıyordu D: D:
Haklısın
Bence KaRma 301.olma şansın çok az Hoca olacak gibi

Beyaz Hocanın yorumu
Yani tövbe ettin demi diyor İçini çekerek
Sonra Hanımefendinin durumu Sosyo pisikolojik nedenlerden, özel tercihlerden,Ailede aldığı eğitimlerden ve Toplumdaki yaramazlıklara fırsat tanıyan imkanlardan hepsini bir araya getirdikmi Böyle istisnalar çıkabilir diyor..Yani Normalmiş...

VİDEO

mmmmmm tebrik etmek lazım msn adresi var mıydı ? tebrik için:)

firatay' Alıntı:
Bence Kadın Şöhret Olmak İstiyor, Düpedüz Yalan Söylüyor. Neden Diyecelsiniz: 8 Ay x 30 = 240 Gün Yapar Buda 300 / 240 = 1,25 Günlük Erkek Eder, Yani Bu Kadının Hiç Kocasına ve ailesine Ayıracak Zamanı Yomuydu, Hep MSN de Konuşup Ayarlayıp Gidip Erkeklerle Buluşuyordu. Bu Bana Pek İnandırıcı Gelmedi...

belki grup yapıyodur :biggrin

firatay' Alıntı:

Değil Hocam 120 ile msn de tanışıp yüz yüze görüşmüş 32 ile cinsel ilişkide bulunmuş 8 ayda buda

30 * 8 = 240 Gün eder...

240 / 120 = 2 Günde bir erkele buluşuyormuş ( Buda 48 de hazırlanmak ve kocasını uyutması için abaza bir kadına yuter :goz: :durdurun )

240 / 32 = 7,5 ( Buda 7,5 Günde 1 erkele beraber olmuş.. Hayat kadınlarını düşünürsek bu Ortalamada İnandırıcı gibi :D :p )

Yani Abazalığın sınırı yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri