eğitim bölümü hakkında lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mObİdİk

New member
Reaction score
0
egitim bölümünde elimden geldigince yardım etmeye çalışıyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı kısa bir ara vermiştim ama yine geldim fakat bölüm içerisinde gözüme çarpan ve beni rahatsız eden bir noktaya deginmek istiyorum

ödev isteklerinde basit bir ödevi vermek için userlere bir bin dereden su getirtiyoruz neymiş 25 mesajı olmayana ödev vermeyiz yok 50 mesajı olmayana ödev vermeyiz arabası evi olmayana kız vermeyiz gibi bir şey bu..
Bu tür konuların tekrar bir gözden geçirilmesini talep ediyorum

Düşünün adama uzun bir ömür bahşetmiyoruz altı üstü basit bir ödev veya araştırma veriyoruz bunuda yüzlerine vurmayalım vereceksek eğitim bölümünde sınırlama yapmayalım.Bu tür mesajlara kim ön ayak oluyor bilmiyorum ama şimdi bir daha gözden geçirilmesini ve eyer yönetimce alınmış bir kararsa, bu uygulamaye ben uymayacagımı her ödev isteyene verecegimi bildirmek isterim

saygılarımla .....

benim bildiğim kadar böyle bi karar alınmadı ama alındıysa da bilmiyorum..zaten misafirlermiz herşeyimizi alıp gidiyor neden sadece ödevlerde kısıtlama yapılsın ki ona sıra gelemz sanırım:)

keşke senin gibi düşünse arkadaşım.. sen boşver milleti naparlarsa yapsınlar sen doğrularından vazgeçme.şimdiden kolay gelsin..

Walla uzun süre olmadı üye olalı, ancak açılan konuları takip edebilmekte ve beğendiklerime teşekkür etmekteyim (ki eminim 50 mesajım yoktur). Eğer 25 mesajım yoksa ödev yok saçma gelior . HH de yamakasinin söylediği gibi misafir geliyor istediği yerlerde fink atıp istediğini alıyor. O zaman üye olan birisinin ödev isteğini neden şu kadar mesaj bu kadar mesaj diye kısıtlamaktayız ?

yaMaKaSi' Alıntı:
benim bildiğim kadar böyle bi karar alınmadı ama alındıysa da bilmiyorum..zaten misafirlermiz herşeyimizi alıp gidiyor neden sadece ödevlerde kısıtlama yapılsın ki ona sıra gelemz sanırım:)

dostum ben hem kendimin hemde misafirlerin rahatsızlıgına deyindim ve bu uygulama hala devam etmekte
ben bu konuyla ilgilennin diyorum yorum yapıp kenara çekilin demedim

buyurun bakın

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=70185

buda bir başkası

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=51428

userler ne yapsın burada bulamadıklarını başka forumlarda aramaya başlıyorular kan kaybetmeye tahamülüm yok lütfen ilgilenin

Böyle bir kısıtlama olmasının sebei şu aslında.

Örneğin yeni bır uye gelıyor ve istekte bulunuyor sonra istediğini arıyoruz

buluyoruz sonra adam kayıp :D Yani sırf odev ıstemek ıcın butun forumlara uyelık

alıp istek yapanlar var.Sonrada ugramıyorlar.Bunun ıcın en azından 50 yada 25

mesajı olanların ısteklerı dıkkate alınıyor.

Tabi mobidik sen istersen uyenın ilk mesajına da yanıt verebılırsın .

Bence internetten bulunan ödevler de kolaycılık oluyor. Bu ödevlerinin amacı öğrencilere araştırmayı sevdirmek. Vatandaş copy paste yapıp ödevi götürüyor sonra da ben yaptım diye öğretmenini kandıracak.(Tabi okuyanlar da vardır bilemem ama sonuçta öğrenciyi kolaycılığa alıştırıyor. Aslında suç biraz da öğretmenlerde...

nozz' Alıntı:
Bence internetten bulunan ödevler de kolaycılık oluyor. Bu ödevlerinin amacı öğrencilere araştırmayı sevdirmek. Vatandaş copy paste yapıp ödevi götürüyor sonra da ben yaptım diye öğretmenini kandıracak.(Tabi okuyanlar da vardır bilemem ama sonuçta öğrenciyi kolaycılığa alıştırıyor. Aslında suç biraz da öğretmenlerde...

bak dostum bence bilmeden konuşuyor veya çoooook uzun zamandır ödev yapmadın bu ödevlerin %95 i dönem ödevi olarak çıkıyor ki herkes bilir dönem ödevleri ögrencinin kendi kaleminden olmak zorundadır bagzı istisnalar hariç.............

bizler onları kolaycılıga alıştırmıyoruz sadece ulaşılamsı zor kaynaklara ulaşmaları için köprü görevini üstlendik umarım anlatabilmişimdir.......

ayrıca başlıkla alakalı yazarsan sevinirim

J@CK@L' Alıntı:
Böyle bir kısıtlama olmasının sebei şu aslında.

Örneğin yeni bır uye gelıyor ve istekte bulunuyor sonra istediğini arıyoruz

buluyoruz sonra adam kayıp :D Yani sırf odev ıstemek ıcın butun forumlara uyelık

alıp istek yapanlar var.Sonrada ugramıyorlar.Bunun ıcın en azından 50 yada 25

mesajı olanların ısteklerı dıkkate alınıyor.

Tabi mobidik sen istersen uyenın ilk mesajına da yanıt verebılırsın .

bende J@CK@La katılıyorum, bide şu var...

Ödev isteklerine baktığınızda çoğu 50 mesajın altındaki üyeler, ve mesela konu sahibi bigün bile bakmasa konular dağ gibi yığılıyo, oysaki 50 mesajın altını istese mesajların çoğuyla boşuna uğraşmayacak bile...

Bu arada bazı arkadaşlar ödev için üye olduklarını o kadar belirtmişler ki mesajda bide mail adreslerini vermişler, bidaa konuya bakmayacaklarından heralde:Sopa

Ama sen bütün bunlara rağmen paylaşmaya devam ediyosan, tebrik ediyorum seni:hhman:

Evet Kardeş Paylaşima Devam Ediyorum Ve Edecemde ......
Sirf Allah Rizasi Bir Teşekkür Yeterli....
Neyse Ya Alan Aldi Mesji Tabi Bende Cevabi J@ck@l Kardeş Yine Zahmet Olacak Kilitlermisin Dallanip Budaklanmasin :d

KApandı mobidik ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri