Eğitim Öğretim Bölümü nde Eğitim Sorunları Bölümü açılmıyor :S

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Başlıktan Anladınız Herhalde. Hemen Açın İhtiyacm Var . Şu soruyu Soracaktım Google de Bulamadım da ..

Komiser olmak istiyorum ben bunun Bi Sınavı fln var mı olmak için neler yapmam gerekir (Polis deil komiser Komiserler aylık 2-3 milyar fln alıolar ) Yardımcı olursanız sevinirm

Not: Eğitim sorunları kapalı old. İçin buraya açtm Ora AÇıksa Taşıyabilirsiniz İlginiz için tşkkürler

Bildiğim kadarıyla polis koleji nden mezun olman gerekiyor

Polis Koleji 480 puan :S Ama Benim Puanım 420 lerde fln Mlsf Yetmiyor Ama O kadar Yüksek deildir Çünkü Ordan Çıkanlar Bence başkomiser olurlar.. Yoksa 480 alan adam kolay kolay komiser olmaz inş sınavı vardır ..

Üniversitede bi böLüm kazan,sonra direk FİYO'ya geç..
sanırım en kısa yoL bu,ben de bu kadarını biLiyorm,dahasını araştırmak sana kaLsın..
bu FİYO dediğim şeyi mutLaka araştr ama..

Direk komiser olamazsın ki? Akademiden Komiser Yardımcısı olarak mezun olursun, sonra sınavla komiser olursun.

Direk komiser olamazsın ki? Akademiden Komiser Yardımcısı olarak mezun olursun, sonra sınavla komiser olursun.

Ç0k saol abi Bi ark. Dedi De Senin demenle emin oldm çok saol Komiserlerin Parası iyi (2-3 Milyar fln ) Ve tam bana göre bir mslek :) Çok saol tkrar

Geri