Eğer doğruysa tam bir skandal !

yine siz fenerbahçeliler ...
Türk hakemlerini ve federasyonu eleştirmek yetmedi şimdi de uefa dan şüphe duyuyorsunuz
ne kadar paranoyak bir yapınız var

Dostum sölediklerin kulagın duysun bu haber ingiltere başlamış aç az siteleri gezin öle yorum yap anladınmı? bızı yalanlamak isteyenlerin gerçek yüzlerini görüyoruz efendi...

sıcak top soğuk top olayı olsada yine fenerin 4muhtemel rakibi vardı yani kura sonuçlarının önceden bire bir bilinmesi mümkün gözükmüyor

yok artık kuş sütüyle besle beni diyelim bide

Arkadaşlar olay fenerbahçe arsenal manchester değil.. liverpool lu bi taraftar bunu soyluyorsa ve hepsini biliyorsa demekki bunda bir iş var..

daha neler, fenerbahçe her türk takımı gibi çıkar adam gibi oynar alır maçı, inş alır. bir galatasaraylı olarak benim fikrim bu yönde

Arkadaşlar olay fenerbahçe arsenal manchester değil.. liverpool lu bi taraftar bunu soyluyorsa ve hepsini biliyorsa demekki bunda bir iş var..

Ya dostum bu haber zaten kuralardan sonra vardı durup dururken nıye bız cıkaralım bu haberı chelsea geldı dıye mı abartıyorlar anlamıyorum adam ne dıyo sız fenerlıler dıye bahsedıyo :) cok komık seyler gercekten..

This is terrible if true. The original post was at 10.28am and was quoting that no bookies were taking bets then. If this is backed up a full investigation will be required, some serious questions need to be asked of UEFA and a re-draw.

Başka söze gerek yok cidden kuralarda hile var!

aziz yıldırımın parmağı vardır bu işin içinde. Azize göre herşey tesadüften ibaret zaten!

Bilen biliyo kardeşm:goz: fener başarı kazanırsa ondan üstün takım yok hobaaaa:durdurun çoşalım... ama ayagı cukura girdi mi yok hakem yok şike uefaymış Uefa da tırsıo minik brezilya şampiyonlar ligini alırsa ne olur die demi:vur arkadaşlar saçmalıycak başka alanlara yönelelim...

bu kadar da aynı bilmesi çok ilginç!!! topların soguk yada sıcak oldugundan anlıyolar diyolar eşleşmeyi ama oda nasıl olacak nerden bilecek hangi hangi soguk yada sıcak topun hangi takım oldugunu??

yine siz fenerbahçeliler ...
Türk hakemlerini ve federasyonu eleştirmek yetmedi şimdi de uefa dan şüphe duyuyorsunuz
ne kadar paranoyak bir yapınız var

bu teoriyi ortaya atan ve acıklayan bir fenerbahceli degil haberi iyi okumayın sallayın sonra

paylaşım için tşkler dünyada hiç umadığımız şeyler oluyor neden olmasın dedirtiyor....

evet bu işte hile var maalesef. olması da beni şaşırtmadı. ben fenerbahçeli değilim. diğer takımlardaki arkadaşlar lütfen bu kadar küçük bir açıdan bakmasınlar bu olaya. bugün FB yarın GS. bu tür olayların olabileceği tahmin ediliyordu. işte bu olay da kanıtı. UEFA yetkilisi bile lafı gevelemekten başka bir açıklama yapamamış. daha objektif olun arkadaşlar. kurayı ayarlayan hakemi de ayarlar. bilmem kimi de ayarlar. bize bunun açıklamasını yapması gereken kişi Şenes Erzik'tir. başkası değil. Şampiyonlar Ligi ve UEFA bu şaibeyi temizlemelidir.

Geri