Eğer Bir İhanet Varsa İhanetin İçinde Olanlar Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dur!

Aktivist

Banned
Reaction score
0
Erdoğan Çift Daldı: Eğer Bir İhanet Varsa İhanetin İçinde Olanlar Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dur!

Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “vur de vuralım, öl de ölelim” diyenlere gösterdiği tavrın ardından üniversitelerde olaylar çıktığını söyledi. Erdoğan, olay çıkaran öğrenciler için “Görsen ...

İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI:

BÜYÜME RAKAMLARI

Dün büyüme rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisi 2012’nin ilk çeyreğinde yüzde 3,3, ikinci çeyreğinde yüzde 2,9, üçüncü çeyreğinde yüzde 1,6 oranında büyüme kaydetmişti. 4. çeyrekte ise büyüme yüzde 1,4 oldu.
Türkiye ekonomisi genel itibariyle yüzde 2,2 civarında büyüdü. Avrupa’dan daha iyi durumda olduğumuzu vurgulamak durumundayım

10 yıl önce milli geliri 230 milyar dolar olarak devraldık. 10 yılda 3 kattan daha fazla artırdık.

2012 yılında Türkiye, gelişmiş ekonomilere oranla son derece başarılı bir performans sergiledi.

Yanıbaşımızdaki ülkeler sıkıntı yaşarken, Türkiye istikrarla büyümeye ve hedeflerini tek tek gerçekleştirmeye devam ediyor.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Çeteler ve terör, bölgeye yapılacak yatırımların önünü kesiyordu. Biz AK Parti olarak sadece çetelerle, mafyayla, cuntalarla mücadele etmedik. Bu kirli tezgahla da mücadele ettik. Ne yapmak istediysek engel olmak istediler ama biz yılmadık. Yol da yaptık, okul da yaptık, hastane de yaptık, havaalanları da yaptık. Üniversiteler, yurtlar inşa ettik. Sosyal yardımlarla, teşviklerle bölge insanını kazanmanın mücadelesini verdik. Saldırılara boyun eğmedik. Bizden öncekilerin yaptığı gibi, olumsuzlukların karşısında pılımızı pırtımızı toplayıp Ankara'ya hapsolmadık.
Yeni bir iklime ulaştık. Kılıçdaroğlu'na rağmen ulaştık. Devlet Bahçeli'ye rağmen ulaştık. Bahçeli'nin 'ihanet süreci' sözünü aynen kendisine iade ediyorum. Onlar hep bu ihanet tezgahıyla emperyalist yapılara tesl,m oldular. Devleti malum şebekelere peşkeş çektiler.

"BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNDEN SONRA ÜNİVERSİTELER KARIŞTI"

Şimdi sıkılmadan, biz bunları yaparken, çözüm sürecine ihanet süreci demelerini anlamak mümkün değil. Eğer bir ihanet varsa ihanetin içinde olanlar Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dur. Bu işi nasıl çözriz diye hiçbir şey yapmadılar. Ortalığı karışitırmanın peşindeler. Bakın okullar karışmaya başladı. Biz ülkücüleri sokağa dökmedik diyorlar. Peki Bursa'da 'Onun da zamanı gelecek' diyen kim? Bahçeli'nin kendisi. İşte bu açıklamanın ardındann Bahçeli'nin gençleri Erciyes ve Muğla Üniversitesi'nde ellerinde 'Vur de vuralım, öl de ölelim' pankartlarıyla ortalığı karıştırdılar. Karşıt görüşlülerle kavgaya girdiler. O karşıt görüşlüler de malum aşırı uçtakiler.

Ne demek vur de vuralım öl de ölelim. Aynı şey Kılıçdaroğlu'nda da var. Akşam başka sabah başka. Ne dediğinin de farkında değil. Dün söylediğini yarın çok pişkince inkar eder.

"BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK"

Bölgenin umudunu hissediyoruz. İstikrar ortamı, güven ortamı güçlendikçe yatırımlar da artacak ve bölgenin çehresi değişecek. Şanlıurfa neden bölgenin ve dünyanın tahıl merkezi olmasın? Hakkari Üniversitesi neden uluslararası bir konuma kavuşmasın? Diyarbakır'ın caddelerinde neden Paris'teki kadar turist dolaşyor olmasın?

"DÜNYAYA NİZAM VERMİŞ MİLLETİZ"

Biz dünyaya nizam vermiş, dünyada sistem kurmuş bir milletiz. Biz her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Biz 780 bin kilometrekareden dünyaya bakamayız. Bizim dünyaya bakışımız daha farklı olmalı. 10 yıldır terör baronlarını, savaş baronlarını etkisiz hale getirmek için mücadele veriyoruz.

"ÜNİVERSİTEDE ÇATIŞANLAR İHANET İÇERİSİNDE"

76 milyonun bilmesini istiyorum. Çözüm süreci daha huzurlu bir Türkiye'nin adımıdır. Kimse bunu provooke etmeye kalkmasın. Bunu ne Kılıçdaroğlu ne de Bahçeli provoke edebilir. Yeter ki milletimiz şu anki yüzde 58 desteğini arttırarak devam ettirsin. Kalkınmanın önünde tek engel kalmıştır. O da terör belasıdır, çatışmacı anlayıştır. İşte Erciyes ve Muğla Üniversitesi'nde çatışanlar bilsinler ki bu vatana ihanet içerisindeler. Biz 80 öncesi bu bedeli çok ödedik, aynı bedeli siz de ödemeyin. Bir kardeş olmanın bilinci içerisinde okullarınızı zamanında bitirin ve bu ülkeye katkınız olsun.

GENÇLERE 12 EYLÜL UYARISI

Ben bu kürsüden 12 Eylül dönemindeki idamları, sokakta vurulan gençleri anlattım. Birileri vurun dedi, birileri ölün, öldürün dedi. Ve gencecik fidanları soldurdular. Soruyorum kim kazandı? Hiçbir suçu olmayan gençler asıldı da kim kazandı? Küçücük çocukları birbirine kırdırıldı da kim kazandı? Kimin kazandığını bugün çok net görüyoruz. Çatışma kültüründen, bölünmüşlükten çıkar sağlayanlar kazandı. Bunların kaznamasına daha ne kadar müsamaha edilir? Benim oy oranım yükselsin de gençler şehit olsun siyenler daha ne kadar kazanabilir? Biz bu meseleyi çözmek zorundayız.

"BİR TARAFI YAPARKEN DİĞER TARAFI BOZMAYACAĞIZ"

76 milyonun tamamına sesleniyorum. Herkes gönlünü ferah tutsun. Çatışma kültüründen beslenen siyasi partilerin yaydığı korkulara hiç kimse aldanmasın. Öyle bir Türkiye yükseliyor ki; bu Türkiye'de inşallah acılar bitecek, gözyaşları tükenecek, 76 milyon daha güçlü şekilde bir olduğu, kardeş olduğu bir ülkeyi inşa ediyoruz. Açık söylüyorum; bu Türkiye yeni bir Türkiye değil, normalleşmiş bir Türkiye olacak. Bu Türkiye 23 Nisan'da TBMM açıldığında tasavvur edilen Türkiye'dir. Bu Türkiye; Selçuklu'dan, Osmanlı'dan miras kalan, kardeşliğin olduğu bir Türkiye'dir. Bir tarafı yaparken, bir tarafı bozmayacağız. Milletim rahat olsun, söylenene değil, yapılana baksın. Göreceksiniz; milletimiz kazanacak, Türkiye kazanacak.

"AKİL İNSANLARI BELİRLEDİK"

Çözüm sürecini takip edecek, toplumsal desteği perçinleyecek bir heyeti kamuoyunda yaygın kullanılan akil insanları tespit ettik. Sözüne güvenilen, itibar sahibi yazar, akademisyen, sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden oluşan bir heyet oluşturduk. Bu havuz içerisinde çalışmamızı yapacağız ve 7 coğrafi bölgeye göre bir planlama yapacağız ve isimleri kamuoyuna açıklayacağız. Perşembe günü heyetle bir araya geleceğiz.

Turktime - Ulusal Haber Portalı

asıl hain terör devam etsin ki bizde bundan nemalanalım diyen alçaklardır

asıl hain mlletine koyduğu yasağı kendi oğluna deldirtendir

ne çabuk unuttunuz gemiciğin İsrail limanında ticaret yaptığını,la ne kadar yüzsüz adamlarsınız,şimdi de yahudi cesaret madalyasından sonra ticaret madalyası mı bekliorsunuz?

Akilli Madamlardan bazıları ;

Hilal Kaplan : Türk bayrağının adı değişmeli , Türkiye bayrağı olmalı.

Mahmut Arslan : Pkk finansörü olarak biliniyor.

Doğu Ergil : Pkklılarda bu ülkenin evlatları. Bir şehit tutturdular gidiyorlar.

Murat Belge : Devletten ordudan yana değil de , dağdaki kürtle yaşamak isterim.

Kadir İnanır : Kürt başka , pkk başka denilemez. Pkklılar neden kardeşimiz olamasın ?

Yılmaz Erdoğan : Sadece asker değil , dağdaki kardeşimizde şehit oluyor..

Şimdi sen bu adamları toplayıp akıl danışacaksın. Sonrada ihanetle chp ve mhp yi suçlayacaksın. Ee bu da size yakışır zaten..

Sayenizde teslim bayrağını çoktan çekti türkiye.

Fatih sultan Mehmet'in bir sözü var.

"Savaş herkesle, barış ise sadece onurlu insanlarla yapılır"

Siz barış barış diye yırtın bir tarafınızı. Görende zanneder ki artık savaşmaya gücümüz kalmamış ( ki hükümetin yaptığı birşey yoktu ) gücün tükenmiş , son çare olarak barış çubuğu uzatmışsın. Offf.. Ne yazıyorum ki uzun uzun. Anlayacağınız var sanki...

AKP li uşaklar sözüm ona müslümanya hepsi Osmanlıcı felan ihanet sürecine ön ayak ettikleri adamların çoğu eski tüfek marksist, komünistler, ateistler.

Bu listeyi yayınlayan CHP olsaydı bak gör bunları çen çen öterlerdi ama tayyip seçtiya çıt yok. Çünkü bunların İslam diye inandıkları din lidere biat etmeyi emrediyor. Oysaki gerçek İslam Kurana aykırı olana karşı olmayı emreder. Bunlar İslam hükümlerini peygamber ve kitaptan değil, ABD nin has adamları erdoğan ve fetodan alırlar.

Şimdi biri çıkıp diyecekki içlerinde müslümanlarda var ben söyeleyeyim o müslümanları(!)

Türk düşmanı soy özürlü dilipak
Obama aşığı ahmet taşgetiren
Türk Bayrağı ismi değişsin diyen şıllık hilal kaplan... bunlar müslüman işte... Allah sizi sevdiklerinizle haşretsin emi... Adam memleketi eyaletlere bölecem diyor, herifler hala terör bitecekte sizde nemalanamayacasınız diyor lafa bak :))

Ey recep tayyip "ppkyla görüşen şerefsizdir" diyordun sözlerin başka yaptıkların başka ne iş? İktidarın tüm olanaklarını pkkyla görüştürmeye harcıyorsun recep tayyip aponun mesajlarını meydanlarda okutturuyorsun ey tayyip, dediğin başka yaptığın başka ey tayyip.

Ey recep tayyip seni tanıdıkça kıçı başı ayrı oynayan dansözlerden bile soğudum, bir kerede bir dediğin laf ile yaptıkların ayrı olmasın, tutarlı ol biraz...

Kürt yoktur, Kürtün sorunu da yoktur. Terör devam etmelidir, TSK hem mücadeleye, hem de ranta devam etmelidir. MHP aynı şekilde vatan millet sakarya edebiyatına devam eder. BDP'de ekmek yer burdan böylece. Yani alan memnun, veren memnun. Ne oynuyorsun tarihin ayarları ile... Terör neden bitsin ki bu memlekette ? Klavye kahramanı ve asker kaçağı arkadaşlar da "Terörü Lanetliyoruz" avatarı ile tepki gösterirler 3 gün. Sonra aynı tas, aynı hamam ! Bize yakışan budur. Kısacası : Çözümü Desteklemiyoruz, Yaşasın Ölümler !

Kürt yoktur, Kürtün sorunu da yoktur. Terör devam etmelidir, TSK hem mücadeleye, hem de ranta devam etmelidir. MHP aynı şekilde vatan millet sakarya edebiyatına devam eder. BDP'de ekmek yer burdan böylece. Yani alan memnun, veren memnun. Ne oynuyorsun tarihin ayarları ile... Terör neden bitsin ki bu memlekette ? Klavye kahramanı ve asker kaçağı arkadaşlar da "Terörü Lanetliyoruz" avatarı ile tepki gösterirler 3 gün. Sonra aynı tas, aynı hamam ! Bize yakışan budur. Kısacası : Çözümü Desteklemiyoruz, Yaşasın Ölümler !

Ajitasyon yapılmış burada. Efenim biz terör bitmesin demiyoruz. Lakin terör bitiriyoruz ayağına memeleketin satılmasına- bölünmesine seyirci kalamıyoruz nedense. Mezhebimiz geniş değil

Başbakan bigün çıksın ne mutlu türküm diyene desin. Topladığı akilli adamlar da aynı şekilde. ülkeyi kendi çıkarları doğrultusunda bölmek için çalışanların söylediği sözler vız gelir tırs gider...

αqqα уєкяυ;1970111427' Alıntı:
Başbakan bigün çıksın ne mutlu türküm diyene desin. Topladığı akilli adamlar da aynı şekilde. ülkeyi kendi çıkarları doğrultusunda bölmek için çalışanların söylediği sözler vız gelir tırs gider...

Öyle mi ki öyle desin?

Evet Değil. Zaten devşirme adamı getirip türkiye cumhuriyetine başbakan yaparsan. Ülkeyi satar da , böler de kafasına göre takılır.

αqqα уєкяυ;1970111809' Alıntı:
Evet Değil. Zaten devşirme adamı getirip türkiye cumhuriyetine başbakan yaparsan. Ülkeyi satar da , böler de kafasına göre takılır.

seni yapalım ama devşirme olmadığını ispatlaman lazım.ama atatürkçülük numarasına yatma etinle kemiğinle kanınla türk olduğunu resmi ve bilimsel belgelerle ispatla.

bütün devlet memurlarının ve bürokratlarının askerlerin ve vatandaşları tek tek seceresine bakalım bundan sonra bu ülkede türkten başkası yaşamasın başbakan komutan yada başka bişey olmasın bunuda anayasaya yazalım diğerlerini toplama kamplarında da istediğimiz yapalım.

işte sizin zihniyetiniz bu faşist ırkçı (dahası insan ve insani olmayan bir zihniyet)

seni yapalım ama devşirme olmadığını ispatlaman lazım.ama atatürkçülük numarasına yatma etinle kemiğinle kanınla türk olduğunu resmi ve bilimsel belgelerle ispatla.

bütün devlet memurlarının ve bürokratlarının askerlerin ve vatandaşları tek tek seceresine bakalım bundan sonra bu ülkede türkten başkası yaşamasın başbakan komutan yada başka bişey olmasın bunuda anayasaya yazalım diğerlerini toplama kamplarında da istediğimiz yapalım.

işte sizin zihniyetiniz bu faşist ırkçı (dahası insan ve insani olmayan bir zihniyet)

bu senin söylediklerin bu ülkede ne zaman olması istendi ki tayyibin bir kez türküm veya yüce türk milleti dememesine karşılık bunu söylüyorsun ?bu ülkede kürt başbakan olduda kim karşı çıktı ?

burda kastedilen şey kürt laz ne olursa olsun bu memleketin hayrına iş yapması veya hangi grupdan gelirse gelsin tayyip gibi türk milleti dememek için " bu necip millet " yerine BU YÜCE TÜRK MİLLETİ desin ve demesi gerekir.cünkü coğunluğa saygı duyması gerekir.bu bunu demeyince yapmayınca ırkcı olmayacak biz söyleyince ırkcı olucaz öylemi ?

o zaman ülkenin adı neden TÜRKiye cumhuriyeti ? bu isimde ırkcı ne yapacaz ?

valla yapacak bişey yok bu ülkenin adı TÜRKiye olmaya devam edeceek ve başa kim gelirse gelsin ozan arifin dediği gibi ;

Türkiyede yaşayan Türküm diyecek
Demiyorsa biat edecek
He ben edemiyorum diyorsa defolacak gidecek
Fazla söze gerek yok denecekler dendiler
Türkiyede Tek Kimlik TÜRKlüktür efendiler !

bu görüşe saygı duyacak

Yukarıdaki arkadaş hemen hemen benim düşüncelerimi yazmış ama bir kaç şey eklemek istiyorum.

Beniim burada ne olduğumu herkes bilir. Ben 1.5 yaşında babamı teröre şehit verdim. 20 yaşındayken okulumu bırakıp peşpeşe gelen şehit haberlerinden sonra tecilimi bozdurdum. "muhafsın" dediler. hayır gideceğim dedim. Bende gidip bu vatana hizmet etmezsem kimse etmesin dedim. Gidip aslanlar gibi 15 ay askerlik yaptım. Hee bana teşekkür mü ettiler ödül mü verdiler hayır. Ben bunu kendime borç bildim. Askerden geldm 9 ay işsiz gezdim. Bana gelip sormadılar ne yersin ne içersin ne kazanırsın diyerek. Burda Benim türklüğüme vatan sevgime laf edenin alnını karışlarım.

Atatürkü yunan tohumu diye yerden yere vurursunuz. Ama Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur. Halkına özgürlük, dinini yaşama ikanı vermiştir. Biride gelir devşirmedir. O Türkiye yi böler , toprağını satar , babasının malı gibi at koşturur.

Dini istismar ederek yıkanan beyinleri gördükçe de onları Allah'a havale ediyorum.

Ne demek istediğimi anlamadığın için açıklayıcı yorum yaptım. Türkiye Cumhuriyeti'nin başında isen hakkını vereceksin. Kendini değil önce Ülkeyi düşüneceksin , halkını düşüneceksin . Boşuna denmemiş "Önce Vatan" diye.

vallahi bu türklük sevdası sizi bir yere getirmedi getirmeyecek.
90 yıldır bu türklük sevdası size bir tüfek bir tank yaptırmadı.
dünyada bir söz hakkı vermedi.

siz varın sabahtan akşama kadar ne mutlu türküm diyene deyin...siz hala laiklik milliyetçilik deyin.
bu ümmet için bir gün olsun en azından dua etmeyin bakın sonunuz ne olacak

vallahi bu türklük sevdası sizi bir yere getirmedi getirmeyecek.
90 yıldır bu türklük sevdası size bir tüfek bir tank yaptırmadı.
dünyada bir söz hakkı vermedi.

siz varın sabahtan akşama kadar ne mutlu türküm diyene deyin...siz hala laiklik milliyetçilik deyin.
bu ümmet için bir gün olsun en azından dua etmeyin bakın sonunuz ne olacak

Ne Mezunusun ?

Geri