DVD seyretmek için ne yapmalıyım

arisru

New member
Reaction score
0
:vurbilgisayardan dvd seyretmek için ne yapmalıyım cd film izleyebiliyorum power dvd gibi programlarda kurulu fakat dvd takınca açmıyo sürücü dvd yi tanımıyo sürücü boş olduğunu gösteriyo acil cevap verirseniz sevinirim...

sanırım ciddiye alan yok oda güzelllllllllll

bende de aynı sorun olmuştu dvd sürücün ne marka ise, markanın internet sitesine gir yazılımını güncelle. ben denedim işe yarıyor ancak kopya dvd lerde bazen aynı sorunu yapabiliyor.tabi başka arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir sana.

teşekkür ederim yanıtladığın için sorumu (en azından yanıtlayan biri çıktı) dediklerini yapacağım şimdi son durum hakkında bilgi vericem arkadaşlara belki aynı durumda olanlar vardır...

windowsunda bı sorun olabılır veya cogu dvdler kopyayı okumuyo ondada olabılır nyse kolay gele

bende de iki tane dvd okuyucu var biri yazıcı... bazı dvd leri biri acmıyor.. bunun nedenini cok sonra anladım.. Nero gibi bir programla dvd nin özelliklerine bakarsan bu cihazın destekledigi dvd formatlarını görebilirsin..benin dvd nin biri iki üç tane formatı destekliyor.. digeri neredeyse hepsini.. olay bundan ibaret.. tabi senin sorunun baska bir nedeni de olabilir..

büyük ihtimalle senin zımbırtı dwd olmayabilir hadi dvd diyelim her cd yi açmaya bilir dvd yi güncelle buna fazla etki edebilme gibi de bir imkanın da yok eskiyse içini açıp gözü temizleyebilirsin gözünü dvd nin temizledikten sonra daha iyi çalışacaktır

Dvd SÜrÜcÜnÜ DeİŞtİrmende Fayda Var Bİr Bİlgİsayarciya GÖtÜr

dvd sürücü lensi dvd okuyamıodur en sorunsuz cözüm yenilemek kolay gelsin :(

sizin sürücünüz cd player ise dvd filimlerini okumayabilir.

Geri