dvd rw çalışmıyor ???

darkwizar_

New member
Reaction score
0
Slm herkeze ...
Crea nu4 dizustu pc min dvd rw si birdenbire çalışmamaya başladı .
Herhangi bi şekilde dizustune uyumlu dwd rw bulabilirmiyim ?

şimdiden tşekurler ..

aslında cihaz 1 yıllık garntili daha ama gidince en az 3-4 hafta geri gelmez 4 hafta pc sizligi dusunmek istemiyorum bile

aslında cihaz 1 yıllık garntili daha ama gidince en az 3-4 hafta geri gelmez 4 hafta pc sizligi dusunmek istemiyorum bile

O zaman Birtane External Dvd-rw Al Kullan Kardeş Optik Sürücüye Yapılabilecek Birşeyimiz Yok :goz:

33 iş gününü geçerse yenisini talep etme hakkın var 3-4 hafta süreceğini sanmıyorum. basit bi problem genelde garanti servisleri bu tarz işleri değiştirmekle hallederler en fazla 1 hafta içerisinde hallolur ( tabi adamları 3 güne bi arayıp rahatsız etmen lazım buda dip not )

33 iş gününü geçerse yenisini talep etme hakkın var 3-4 hafta süreceğini sanmıyorum. basit bi problem genelde garanti servisleri bu tarz işleri değiştirmekle hallederler en fazla 1 hafta içerisinde hallolur ( tabi adamları 3 güne bi arayıp rahatsız etmen lazım buda dip not )

Kimisi Bilgisayarından Bir Dk Bile Ayrılmak İstemez :) Dayanırım Diyosan Bir İki Hafta Sık Dişini Yoksada Al Ver Ekonomiye Can Ver :durdurun

O Zaman Bi Kaç Haftacık Sabret Arkadaşım :)

Geri