DVD ROM'um DVD yi Yazmıyo.....!!!

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
DVD'im DVD yi Yazmıyo.....!!!

Gene ben :D

Arkadaşlar LITE ON COMBO SOHC- 5236k Ata Device bi dvd rw ım var 5 6 tane dvd aldım boş takıyorum dvd ye lütfen başka bir disk yerleştirin diyor okumuyor dvd lerde herhangi bir problem yok Sizce neden böyle sorun vermekte..?????
:vur

dfostum dvd rom diyorsun dvd rom dvd yazmaz zaten dvd rw dvd yazar :D

slm combo ise benim bildiğim combo cd yazar dvd okur..

ьLцєXтяємє;3491284' Alıntı:
ALLAH'ın SorunLusu ya :D at o pc'yi çöpe Cem.. herqünün ayrı ßi Sorun he :durdurun

:D:D

Kardeşim kıl oldum sorma XP yapcam da verileri kurtarım bi :D

BEYLER SUNU DİM DAHA ÖNCE DEN DENEDİM VCD DVD YAZABİLİYORUM

ama bugun format atcam ya o yüzden sorun çıkarıyo :D

dostum güç kablosunu kontrol et cıkar birdaha tak sonea bida dene

o zaman büyük ihtimsl göz hasar görmüştür :S

dostum baska marka bir dvd al öle dene o zaman

uff :(

format atcam birazdan Xp

bana acil bi çözüm yok heralde en iyisi vcd denim bi

Ya arkadaşlar aynı sorun bendede var.Bir kaç gün önce veri yedekleme programını kullandım Acronis True İmage diye herneyse onla PC format atmış gibi oldum yane veriler geri geldi.Daha sonra DVD-RW çalışmadığını gordum yane çalışıyoda DVD-CD okumuyor yazmıyor anlamadım bişe PC yeni aldım zaten.
DVD-RW : DVD-RW Samsung 20X IDE BULK SİYAH SH-S202

Valla bi yardımcı olun nasıl format atacam bende bi el atın :D:D:D Öyle duruyo garantiyede vermek istemiyorum sonra 1 ay onla uğraş yardım PLS :D

Bende de aynı sorun var benimki vcd okuyor yazıyor DVD de yazıyodu normalde ama su an yazmıyor...

format atcam derken Pc ye mi ?

Evet. Ya şu yedekleme programını kullandım dedim format atmıyım bidaha bunla hemen düzeltiyim.Onu kullandım ondan sonra oldu ya.Atmam lazım format cd le.Bilen biri yokmudur bunu nasıl düzeltiriz?

format kolay iş

Bak forumda Xp smilation var ara bul nasıl format atılacağını gösterir...

Bende sistemi geri almıştım 2000 tane müziğim kayboldu Aradım buldum :D

Tamamda DVD-CD felan yazacam :D Hayatım Offline olmaya baslıyo :D:D OYun alıp oynuyamıyorum.Saol onu kullanırım dediğini.

Geri