Duyuru!

herneyse öncedende yaşadık bunları hh.net biribizidurdursun.com zamanlarını hatırlayın.
vız ve tırıs olayına örnek bunlar kapattıkları kapatabildikleri kadar kapatsınlar bakalım =)

Biz burdayız destek veriyoruz size inşallah açılır.

Belki 2 mesajım hiç konum yok ama.... Çok faydalandığım bir siteydi. Sizlerleyiz.

Ayrıca flood yaptığım için özür dilerim umarım banlanmam bunun için. Kısa yoldan bir domain değişikliğine gidilebilir.

Yeni domaine eski database taşınır. Üyelerin hepsine bilgilendirme maili atılır.

Sevgili Admin (sitenin kurucusu) umarım bu yazımı okursun bu şekilde en az kayıpla yola devam ederiz. Bizler sizi bırakmayacağız. Online Üye google açısından çok önemli yeni misafirden ziyade hergün sitemize gelenler bizleri üst sıralara yeniden taşırlar. Bu nedenle link almanıza vs. de gerek yoktur. Sandbox ve filtre sorunu yaşayacağınızı da hiç sanmıyorum.

Üzgünüm ama açılma ihtimali çok düşük bu devirde buldukları siteyi kapatıyorlar. Sansürsüz interneti yaşayacağımız günleri özlemle bekliyoruz.

Saygılar, sevgiler.

arkadaşlar gerekli mercilerle yazışmalarımız sürüyo gereken yere itirazımızı ettik ve cevap bekliyoruz kısa zaman içersinde www.hackhell.com üzerinden giriş saglamanız için elimizden geleni yapıcaz ve domainimizi eski haline getirmelerini saglıycaz herkes her zaman oldugundan daha fazla duyarlı ve bizim yönlendirmelerimizi dikkatte alarak hareket ederse sıkıntı yaşıycamızı sanmıyorum hackhell.net domaini üzerinden hackhell e ulaşabilirsiniz sıkıntısız sorunsuz.

Yahu bu yasakçı zihniyet nereye kadar be bilader.Ben bu internet denen meretin parasını veriyorum istediğim siteye istediğim konuya girerim kime ne S.Arabistan'a çevirdiler ülkeyi feriştahsızlar.

Hackhell yanındayız her zaman.

Buraya Gıren Cogu Kısı Zaten Adult ıcın Umarım Devam Eder Adult Bolum

o kadar devlete,millete,bayrağa söven site var.onları kapatmıyorlar.bula bula bunu kapatıyorlar.neyse..
inşallah soonuçlar olumlu olur

Hakkımızda hayırlısı olur inşaallah.

Hayirlisi olsun.. Durup dururken i$ cikti.

aylak kasap taşş....k tartar...
telekom az ciddi bişeylerle uğraş....
adulta da yazık olmasın...
hackhelle devam, telekoma selam....

bu ne şaçmalık ya bu özgürlük çağında bu ne anlamsız zihniyet...

başımıza cahilleri veriyorlar.. adamlara kalsa.. interneti Türkiyeden kaldırcaklar ..

ne yapılması gerekirse.. her zaman yanındayız HacKHeLL !! ;)

valla dar zamanımızın ilacıydı onunla teseli buluyorduk onuda kaybettik ?

kapatılan bölümler

hackhell de girdiğim çok bölüm kapatılmış , ilgi alanımızaa girmeyen bölümler duruyor.. tercihleri yaparken doğru yapmak lazım gerçekten sansürcü zihniyetin isteğine ayak uydurulacak mı????? bu kararı alırken gerçekten iyi düşünün ... hackhell sansürün karşısında olması lazım... ayrıcA KAPATILAN BÖLÜMLER İLGMİZİ EN ÇOK ÇEKEN BÖLÜMLERDİ. hackhell önemli bir trafik düşüşü yaşacağı inancındayım...

com .net, .org, yada farklı bi rşey biz nasıl olsa hh den vazgeçmeyiz uğraşıp yorulmasınlar

Geri