Duyuru!

Walla nasıl korktum yaa aha dedim hackhell ın başına da youtubun başına gelenin aynından geldi. giremiyodum ya bi boşluk oldu birden ben de fena bağımlılık olmuş. bunu da öğrenmiş oldum hackhell bağımlılık yapıyor. İnşallah tez zamanda eski haline döner.

müdür Tanıdığı bildiği kimse Varmı Torpil yapalım.

o geçişleri bende farketim çok hızlı oldu site..

Alinti:
bLueXtremE´isimli üyeden Alinti
O değiLde sanki acayip bi hızLanma var sitede..sayfa geçişleri saniye bile sürmüyo =)
Bilgi için tşk Solariz..

Bütün üyelerin maillerine siteyi açma tekniklerinin anlaşılır bir dille yazılıp yollanması sitenin yararına olacaktır.

arkadaşlar 1 saat içersinde www.hackhell.net üzerinden sorunsuz giriş yapabiliceksiniz hackhell e hep daim açık hackhell.com uzantımız için yasal işlemleri sürdürücez ve neticesinide ilerleyen günlerde hep birlikte görücez ama şimdi biarada ve cevremizdekilere www.hackhell.net üzerinden giriş yapması için bilgilendirme yapabilirsiniz..

Alinti:
bLueXtremE´isimli üyeden Alinti
O değiLde sanki acayip bi hızLanma var sitede..sayfa geçişleri saniye bile sürmüyo =)
Bilgi için tşk Solariz..

Yanlış Teşhis ................

Yahu ne alaka Adultçularla bumudur yani bu sitenin bütün peoblemi?

WwW.HacKHeLL.NeT i Bilmeyenler olabilir Bu yüzden MSN adreslerinize yeni site adımızı yazarsanız iyi olur

İyi Forumlar

ben girdim otomatik degisti sorun yok hh olsun net mis commus fark etmez :durdurun

u94 şu proram her siteye giriyor

Geri