duvara kazınan Destan: "SİYAHKAYA"

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Yazılmayan TERÖRLE MÜCADELE TARİHİ'nin altın sayfalarında yer alacak kahramanlık öyküsü..

syahkayaob8.jpg

SİYAHKAYA: Jandarma Sınır Karakolu

Hemen yanıbaşı, Irak toprakları. Bölge, geçmişte PKK'lı teröristlerin Türkiye'ye en önemli giriş noktasıydı.
Karakol, 1996'yı 1997'ye bağlayan yılbaşı gecesi basıldı.
700 terörist Siyahkaya'nın etrafını çevirdi. Bütün gücüyle yüklendi.

Çatışma saatlerce sürdü.

Karakola dört bir yandan roket, top ve mermi yağdı. Sabahın ilk ışıklarıyla teröristler pes etti.

Sonuç:

Siyahkaya Karakolu, sadece iki şehit verdi. Ama, karakolun çevresinden tam 64 terörist cesedi toplandı.

MEHMETÇİK DESTANI DUVARA KAZIDI

O olayın ardından, Mehmetçik karakolun duvarına bir yazı yazdı:

'Yetimi aşık vatana.

Ülkeme, şehit yatana.

Edirne'den Ardahan'a,

Türkiye'yiz, bölünmeyiz.'
__________________________________________________ _______________________

Fotoğraf galerisi için TIKLAYIN....

Söyleyecek kelime bulamıyorum çok zor gerçekten :
YAŞASINLAR ! VAROLSUNLAR ! ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN !
:clap:clap:clap

Türk Askeri gibisi varmı bea :)

Türk Askerinin Başarısı Anlatmakla Bitmez

ya söyleyecek söz bulamıyorum sadece alkıslıyorum :clap allah ordumuza her zaman güç verir insallah

Eline saglık dostum teşekkürler 1998 -1999 hakkari dag komando taburunda yaptım askerligimi gerçekten çok zor ve güzel günlerdi psikopatlık gibi olmasın ama özleniyor şimdi Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin

şehiterimiziz mekanları cennet olsun

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=292979 arkadaşlar yeni okuduğumbir haber gördüm şimdi peygamber efendimize karşı gene şerefsizce yakıştırmalar yapmışlar bunlar ile ilginecek yada bunların siteleri ile ilgilenecek arkadaş var mı aslında bu konuyu en başa açmak istedim ama çok fazla bilgim olmadığı için buraya yazmak zorunda kaldım birileri taşırsa en başa sevinirim

elınde hıc birseyımız olmasa tam ıtat eden vatan evladı vardır ey türk evladı işet sen busun....kanı bitti haınler olmadı surece kımse bıze bişe yapamz

kalbim den gecenleri yazılara doksem yazılar bile türk askerini kahramlıklarını terimlere bolemez.iyi türk doğmuşum ne mutlu türküm diyene

Allah tüm askerlerimzin yardımcısı olsun.....

Geri