duruRuz ya da duRdururuz![Hh] bir operasyon öyküsü... [|deeP|]

+u+énsté!n

FoRum ineği
HH Üyesi
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Odanın ucundaki antika saat tam da 9.15 i gösterirken ahşap kapı ufak bir tıkırtıyla açıldı.İçeri giren 25 yaşlarındaki uykusuz esmer adam masadaki tek boş sandalyeye oturdu.Herkesin burada olduğundan emin olduktan sonra masadakilere dönerek:
-Günaydın arkadaşlar!Eminim her biriniz tatlı uykularınızdan niçin uyandırıldığınızı merak ediyorsunuzdur..Sabahın köründe toplanmanın hangi mantığa hizmet ettiğini anlamaya çalışıyorsunuz heralde..fakat bugün bu masadan çıkacak karar onbinlerce kişiyi bir şekilde etkiliyor..Bunun bilincinde olmanızı istiyorum.Şimdi,hepiniz biliyorsunuz ki HackHeLL.com ana merkezimiz günlerdir saldırılara mağruz kalmakta.Şehrimizi bu canavar saldırılarından kurtarmak amacıyla operasyon öneriorm…HackHeLL i istiyorsak buna mecburuz çocuklar...Süre 2 gece olarak belirlendi..zaten o pis adion lar gündüz dışarı çıkamıor...Her türlü araç,silah,patlayıcı,giysi,yiyecek hazır.Genel hatlarıyla operasyon bunlardan ibaret.ocak 'ta c.tesi gece yarısına kadar tüm ekibimizin –görevleri ve mevkileriyle birlikte- tam bir listesini istiyorum.Şimdi,geneRal rica etsem benim için tam listeyi toplar mısın?
general-Ok dark aby topluorm

Belli bir sayıdan sonra görev dağılımları herkesin alanına göre yapılacak ve ü gece 1.00 sularında operasyon başlayacak.Çatışma şehir içnde olduğu için keskin nişancılara çok ihtiyacımız olacağını bildirmek isterim.Hazir geneRal de isimleri alıyorken,war mı sorusu olan ?:eek:ha

bi kaç gün önce buna bnzer bşe yapıldı..devam etsin iste
dim.Koyunlar falan wardı süper bişeydi..İşte 2. bölümüyle dururuz ya da durdururuz!
dEEP'in kaleminden 5 perdelik 1 oyun..katılmak isteyen general in talimatlarını dinlesin..!:hhsigara

isim LisTesi

geneRaL
lazish
anoT
stormyman
hell_angel
DayWalkerr
aLPmoNtana
begüm
isPik
Gs_Hacker™
react0r
infatuate
HoCuSPoCuS
мάgηєtά
εگмεя
revolation
matleer
neron 64
crasher
รнυυяรυz
ѕıƒıя∂σкυz
ogamemanya

operasyon başladı!ama kayıtlar devam ediyor..!alttaki linkte hikayenin devamına ulaşabilirsiniz..kayıt için bu başlıa cvp atmanız yeterlidir..=)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=188389

sewe sewe:D

BİDE AYIPTIR SÖLEMESİ COK İYİ NİŞANCIYIMDIR

NEden olmasın...;)
Enteresan bii çalışma...Görmek ve içinde bulunmak isterim...

Tmm o zmn ßende katıLmak istiyorum :) ßenide yazıN :p

darkı yalnız bırakamam bende katılcam sawaşa :aşk

hadı bakalım eglenceli bişeye benzio ;)

hmm bende katılcam ozmn zaten ii knight,cs falan oynarım..kıs olduğuma bakmayın abim yetiştirdi beni bu konularda :emzik

bim den izin almışsındır umarım

bende knıghtcıyım :D

yazın bakalım sonumuz ne olacak ;)
eglenmek garantımı?

deep açmışsa konuyu zaten warımda ne zaman başlicazz

Lem bnm isim hakkımı bana sormada nasıl alırsın:p
olm çok büyük bi taşın altına elini soktun,benden demesi..:D

kendimi en sona ekLedim:p

Geri