Dursun Çiçek sınır dışı edilsin

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Dursun Çiçek sınır dışı edilsin

Yaş mı?

Kuru mu?

Gayet net aslında...

*

PKK’lılar memlekete “faydalı”ysa, Türk Silahlı Kuvvetleri memlekete “zararlı”dır.

*

PKK’lılar törenle getiriliyorsa, havayi fişek atılıyorsa... Genelkurmay’ın komple Kandil’e gönderilmesi, ailelerinin de Mahmur’a yerleştirilmesi lazım.

*

“Pişman değilim” diyenlere “Pişmansın, pişmansın, farkında değilsin” diyorsak... “Hukuka, demokrasiye saygılıyım” diyene “Yalan söylüyorsun” demekten
doğal ne olabilir?

*

Silah kullanarak rejimi değiştirmek isteyene “Değişti artık, bıraktı silahını” diyorsan... Adını Silahsız Kuvvetler olarak değiştirmeyenin, rejimi değiştirmek istediğini öne süreceksin tabii.

*

Ankara’nın göbeğinde PKK bayrağı açmak serbest, şehitlikte basın açıklaması yapmak yasaksa... Ermenistan’la kanka olup, Azerbaycan’la küsüyorsan... Öcalan’ı affedelim derken, hayatında eline silah almamış profesörleri terörist ilan ediyorsan... Daha dün “Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterini NTV’den telefonla arayarak düşürdüler” diyen gazetenin ıslak imza haberini, en başta NTV, askeri savcılık soruşturmasını beklemeden, “Doğru haber” diye veriyorsa... “Belge varsa, verin gereğini yapayım” diyen Genelkurmay Başkanı’na “Olsa, dükkân senin” denip, söz konusu belge basına servis ediliyor ve sonra da “Genelkurmay Başkanı cevap ver, hani belge yoktu?” deniyorsa... Bir taraftan “Bakan’ın sözleri kişiseldir, hükümeti bağlamaz” denilirken, diğer taraftan “Albay’ın yaptığı bütün TSK’yı bağlar” deniliyorsa... Bazılarına taaa sınır kapısında seyyar mahkeme kurulup, bazılarına mahkemeye bile çıkarmadan yargısız infaz yapılıyorsa... Daha neyini merak ediyorsun, yaşın kurunun?

*

Milli Güvenlik Kurulu’nda 40 yıldır iki tehdit var; biri irtica, biri bölücülük diyorsan... Anayasa Mahkemesi, birini “laiklik karşıtı fiillerin odağı” ilan edip, öbürünü “bölücülük”ten yargılıyorsa... İkisi can ciğerse... Öbür ikisinin antidemokrat-ırkçı olduğunu iddia ediyorsan...

*

Gayet nettir durum.

PKK’lılar memlekete “faydalı”ysa, Türk Silahlı Kuvvetleri memlekete “zararlı”dır.

KAYNAK: Dursun Çiçek sınır dışı edilsin - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet

GenelKurmay basın sözcüsü Yılmaz ÖZDİL Bu belgenin ilk fotokopisi ortaya çıktığında Kağıt Parçası diyerek dalga geçiyordu. Nasıl geçmesin. Yılmazcığımın amiri Başbuğ "kağıt parçası" derse Yılmazcığımın başka bir şey deme ihtimali var mı

Şimdi gerçek olduğu anlaşılınca utanıp bazı meslekdaşları gibi özür dileyeceğine aklınca farklı davranıp kendini kurtarnaya çalışıyor.

Abuk sabuk saldırmaktansa söylediklerinde yanlış var mı onu söyle

yok olanların hepsi doğrudur olmuştur diyorsan sus :sneaky2:

Abuk sabuk saldırmaktansa söylediklerinde yanlış var mı onu söyle

yok olanların hepsi doğrudur olmuştur diyorsan sus :sneaky2:

bunlar işte hep böyle.verilen bilgilerin doğruluğuna değil.yazının akp'yi hedef alıp almadığına bakıyorlar.takım tutar gibi parti destekliyorlar.gözlerini akp'nin yanlışlarına kapatıyorlar.

Sayın marcusx dostum darbecilerin bu ülkeye ne kadar zarar verdiklrini biraz araştır bari çok gitme 12 eylül darbesini araştır sadece bak bakalım çok sevgili kenan paşan ne zararlar vermiş bu ülke insanına kaç insan gözaltında şüpheli ölmüş kaç insan kaybolmuş ne kadar yer yağmalanmış kaç milyar dolar zarar etmiş

( bu arada ben bu yazıyı kendim toparlayıp yazdım gazete köşelerinden toparlamadım )

bunlar işte hep böyle.verilen bilgilerin doğruluğuna değil.yazının akp'yi hedef alıp almadığına bakıyorlar.takım tutar gibi parti destekliyorlar.gözlerini akp'nin yanlışlarına kapatıyorlar.

Asıl bunların ne olduğu belirsiz rüzgar nereye eserse oraya savrulanlar
şimdi akp iktidar o tarafa yarın mhp olur onlardan çok milliyetci ertesi gün anap olur onlardan çok liberal olmaz....

geç boş laflarıda yukarıda yazılanlara itirazın var mı onu söyle...

Sayın marcusx dostum darbecilerin bu ülkeye ne kadar zarar verdiklrini biraz araştır bari çok gitme 12 eylül darbesini araştır sadece bak bakalım çok sevgili kenan paşan ne zararlar vermiş bu ülke insanına kaç insan gözaltında şüpheli ölmüş kaç insan kaybolmuş ne kadar yer yağmalanmış kaç milyar dolar zarar etmiş

( bu arada ben bu yazıyı kendim toparlayıp yazdım gazete köşelerinden toparlamadım )

12 eylül'ün ne kadar zarar verdiğini biliyorum.hatta amerikan destekli darbe olduğunu da biliyorum.ama şu var ki hakkında iddia olanlar yargılanırken nedense darbe yapmış kenan evrene dokunulmuyor.chp kenan evreni yargılayalım dedi.akp kabul etmedi.bu da amerikanın ülkemiz üzerinde hala ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır.darbeleri sadece askerler yapmaz.siviller de yapar.örnek hitler,mussolini.hiçbir askeri darbe kalıcı olmamıştır.mesela dikatatör olarak başa gelen adolf hitler ve mussolini ancak yenildiklerinde iktidardan düşmüşlerdir.tsk ise belli bir süre sonra kendiliğinden geri çekilmiştir.bu da Türkiye'de yapılan darbeleri diğerleinden ayırıyor.

ayrıca TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ İÇ HİZMET KANUNU vardır.

burada 35. madde şöyle der.

Madde 35 - Silahlı Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktır.

bu maddede şuna dikkatini çekeceğim "anayasa ile tayin edilmiş olan" kısmına.

akp anayasaya aykırı davrandığı için ceza aldı.dtp ve ondan önceki partiler de ülkeyi bölmeye çalışıyor.

bu 35. maddede bu tür olaylara karşı, TSK'ya izin veriyor.yani anayasa buna izin veriyor.

anayasa TSK'ya izin verdikten sonra, TSK'nın bu tür şeyleri yapmaya hakkı var.

ayrıca şu an TSK'nın başındakiler amerikan karşıtı kişiler.bu yüzden saldırıya uğruyorlar.amerika tayyip ve akp'yi kendi işteklerini yapmasında kullanıyor.sende gördün baştan pkklıların gelmesine ses çıkarmadılar ama tepki gelince oy oranları düşmeye başlayınca böyle olmaz dediler.seyyar mahkeme kurulup pkklıları serbest bıraktılar.diyelim akp gösterileri durduramadılar.ama seyyar mahkemeyi neden kurdular diye insanın aklına geliyor.çünkü akp böyle istedi.çünkü amerika böyle istiyor.ülkenin bölünmesini istiyorlar.

son birkaç senedir batı basınında ve amerikanın ordusunun dergisinde sevr haritaları yayınlanıyor.ve akp de pkklılara destek çıkıyor.ama TSK'ya demediğini bırakmıyor.

Ne tuhaftır bu ıslak imzalı belge denilen, tam da akp, pkk lılar konusunda sıkıştığında ortaya çıktı.

TSK'nın görevi ülkeyi iç ve dış düşmanlara karşı korumaktır.batı ülkeleri bize sevri dayattıklarında osmanlı bunu kabul etti.askerlein bir kısmı terhis edildi.edilenlerin bir kısmı işgal ülkeri tarafından öldürüldü.askerlerini terhis etmeyen ise bir grup vatanseverdi. bir grup vatansever ATATÜRK etrafında birleşti.onun önderliğinde bir kez daha şahlandık.

Büyük Selçuklu yıkıldı.onun yerine Anadolu Selçuklu Devleti kuruldu.kim kurdu askerler kurdu.Anadolu Selçuklular yıkıldı.Beylikler ortaya çıktı.Sonra Osmanlı bütün Anadoluyu birleştirdi.O zaman şöyle bir şey vardı(osmanlının son zamanları hariç).şehzadeler hem siyasi hem askerlik konusunda eğitilirdi.ve onların böyle eğitilmesi sonucunda Osmanlı çok büyüdü.Zaten osmanlının bence yıkılmasınn ana sebebi son zamanlarda şehzadelerin böyle bir eğitimden eksik kalmasıdır.askeri eğitim osmanlıyı şahlandırdı.sonra osmanlı işgal edildi.yine askerler devreye girdi.ve ülkemizi kurtardılar.eğer askerler müdahale etmeseydi şu an dışarıda ezan sesi değil kilisenin çanlarını duyardık.

askerin görevidir bu.kim ne derse desin.TSK'ya ne iftira atılırsa atılsın ülkeyi korumaktır onun görevi.TSK'nın gerçek düşmanı ve TSK'ya saldırı emrini verenler akp'nin ve pkklıların arkasında olanlar.yani ülkemizin parçalanmasını isteyenlerdir.

Linç...

Linç...

TÜRK Ordusu devleti yıkmak istiyor... Ama PKK demokrasiyi kurtarmak için
düğün-bayram çıkageliyor...
Türk Silahlı Kuvvetleri suçlu...
PKK suçsuz...
PKK militanları serbest...
Ama askerler yargılanmalı...
Öyle mi?..
(.........)
Hafta başında; PKK'nın Apo posterleri, bayrakları, üniformaları, sloganları ile
gelişini sevinçle karşıladılar... Aynı haftanın sonunda Türk Silahlı Kuvvetleri'ni
rejimin düşmanı ilan ettiler...
Genelkurmay Başkanı'nı almalı, komutanları atmalı, karargâhtaki subayları içeri tıkmalı diyorlar.
PKK?..
Atlamalıyız boyunlarına...
Türkiye, askerine kurşun sıkanları bağrına basmalı...
Asker tehlikeli...
PKK değil...

*

Niçin bu linç?..
Nedir bu nefret?..
Askerlerin TBMM'den geçmiş İç Hizmet Yasası gereği; irticai faaliyetleri izlediğini, laik cumhuriyet karşıtı oluşumları yakından gözlediğini ve bunları kendi aralarında değerlendirdiklerini (kimisi saçma sapan olsa da) bilmeyen var mı?..
Tabii ki bu eleştirilebilir de...
Ama bu aşağılama, bu hakaret, bu linç niçin?..
Bir ülkenin aydınları ilk fırsatta kendi ordusuna karşı bu kini, bu nefreti niçin
kusar?..

*

PKK'yı dahi baş tacı edersiniz de, size dünyanın en şanlı zaferlerini ve o zaferler üzerine kurulmuş bu cumhuriyeti armağan eden ordunuzu tekmelersiniz...
Ben anlıyorum aslında sizi; Atatürk Türkiye'sini bitirme-tüketme, yerine din
referanslı devlete dönüşme projesinin parçasıdır bu.
Ondandır bu linç...

KAYNAK: HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi

G€NÇ B€YİN;4728903' Alıntı:
GenelKurmay basın sözcüsü Yılmaz ÖZDİL Bu belgenin ilk fotokopisi ortaya çıktığında Kağıt Parçası diyerek dalga geçiyordu. Nasıl geçmesin. Yılmazcığımın amiri Başbuğ "kağıt parçası" derse Yılmazcığımın başka bir şey deme ihtimali var mı

Şimdi gerçek olduğu anlaşılınca utanıp bazı meslekdaşları gibi özür dileyeceğine aklınca şaklabanlık yapıp kendini kurtarnaya çalışıyor.

Boşuna uğraşma. Sen bir postal yalayısıcısın

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Utanması için insan da yüz olcak. Adam da utanacak yüz var mıki utansın

Ayrıca ostal yalayan sadece yılmaz değil yılmazdan arta klanları yalan çokkkk kişi var

suç sabit görülüp mahkeme kararı çıkınca yok öyle sürgüne falan yollamak... cezasını yılmaz özdilmi tayin ediyor bu işlerin.. gerçi idam kaldırıldı ama Talat Aydemir akıbetini görmeleri gerek bazılarının. savaş görmemiş apoleti bol - sicili bozuk mensuplarıyla, TSK nın şerefli mensuplarını bir arada tutmak, sadece şerefli ordumuza değil miletimizede en büyük düşmanlıktır.
gereken neyse kanunlar üzerinden yapılmalıdır, ergenekon gibi bunuda sulandırıp örtbas etmeye kalkanlar bu millete en büyük hainliği ederler.

suç sabit görülüp mahkeme kararı çıkınca yok öyle sürgüne falan yollamak... cezasını yılmaz özdilmi tayin ediyor bu işlerin.. gerçi idam kaldırıldı ama Talat Aydemir akıbetini görmeleri gerek bazılarının. savaş görmemiş apoleti bol - sicili bozuk mensuplarıyla, TSK nın şerefli mensuplarını bir arada tutmak, sadece şerefli ordumuza değil miletimizede en büyük düşmanlıktır.
gereken neyse kanunlar üzerinden yapılmalıdır, ergenekon gibi bunuda sulandırıp örtbas etmeye kalkanlar bu millete en büyük hainliği ederler.

Biz atmıyoruz kardeşşim atılmasına da karşıyız

siz gidin kapı kulu gibi bekleyin ; orada mahkeme kurun , askere silah sıkanları bekleyin

elbet bir gün sizinde cezanız verilecek

BİZ ADAMIMIZI BÖYLE KORURUZ demeleri yanlarıa karmı kalıcakdı darbeci kişiler her ne kadar peygamber ocagı dedgimiz askeriyedede olsa ATATÜRKÜN DEDİGİ GİBİ her yerden cıka bilir böyle bedbhalar ama devamında şöyle denebilir akkıllı olan her insan tahmin eder.

saygılar

Biz atmıyoruz kardeşşim atılmasına da karşıyız

siz gidin kapı kulu gibi bekleyin ; orada mahkeme kurun , askere silah sıkanları bekleyin

elbet bir gün sizinde cezanız verilecek

yavaş gelll....ağır ceza reisimisin. kim kimi cezalandırıyor.. askere silah sıkanla, askere silah sıktıran darbeciler in aynı davadan içerde yattıkları ortada.. silivride devam eden süreçte clonlanmayı bekleyen ve benide içerden çıkartmassanız öterim diyen birbirine düşmüş kaç tetikçi clon var bir bilsen.. sahi seni ben o nikle birisine benzetiyorum ama neyse yakında çıkar..

İyide PKK nın ergenekonla ilşkisini bilmeyen yok.Hatta dağlıca ve Aktütün de ergenekonun ve ordu içinde ki Cunta nın parmağı olduğunu MİT raporla heme Genelkurmaya hemde hükümete gönderdi.

Zaten Genelkurmay ın Demokratik açılıma destek vermrsi bu yüzden

Islak imza da taklit edilebilir

Albay Dursun Çiçek'in avukatı iddiaları yalanladı..

Albay Dursun Çiçek'in avukatı Mustafa Çevik, ''müvekkilinin peşinen suçlu olarak ilan edilmesi her türlü hukuki izahtan yoksun'' olduğunu ifade etti.

AÇIKLAMA MECBURİYETİ DOĞDU
Çevik, yaptığı yazılı açıklamada, medyada ''irtica ile mücadele planı'' adı altında yer alan haberlerde ''planı müvekkilinin hazırladığı ve altını imzaladığının iddia edildiğini'' kaydederek, bu iddialar üzerine müvekkili Albay Dursun Çiçek adına açıklama yapmak mecburiyeti doğduğunu ifade etti.

İDDİALARIN HUKUKİ TUTARLILIĞI YOK
Gelinen bu aşamada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiği belirtilen bir ihbar mektubunda, ''planın müvekkili Çiçek tarafından hazırlandığı ve altındaki ıslak imzanın da müvekkiline ait olduğunun'' iddia edildiğini anımsatan Çevik, ''Tamamen hukuk dışı ve kamuoyuna yönlendirmeye yönelik bu iddiaların sistematik ve metodik açıdan hukuki bir tutarlılığı bulunmamaktadır'' görüşünü savundu.

İMZANIN TAKLİT EDİLEBİLECEĞİ GÖZARDI EDİLDİ
Çevik, açıklamasında şunlara yer verdi: ''Bu iddialarda, 12 Hazirandan bugüne kadar geçen sürede, günümüzün teknolojik imkanları kullanılarak ıslak imzanın da taklit edilebileceği gerçeği gözardı edilmiştir.

ALEYHTE DEĞİL, LEHTE OLAN DELİLLERİN TOPLANMASI GEREKİR
Cumhuriyet Savcılarının sadece aleyhte olan delilleri değil, lehte olan delilleri de toplaması gerekir. Aksi yaklaşım hukuk devletinde asla tasvip görmeyecek, yargısız infaz sistemini çağrıştıracaktır. Kaldı ki, müvekkilimin evinde, iş yerinde, arabasında yapılan aramalarda ıslak imza iddiasını teyit edecek herhangi bir kanıt bulunmamıştır. Buna karşın, bazı medya kuruluşlarında müdafilerden saklanan soruşturma dosyasına atıfta bulunularak müvekkilimin peşinen suçlu olarak ilan edilmesi her türlü hukuki izahtan yoksundur.

Gündeme taşınan yeni iddiaların Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında her yönüyle incelenmesini ve gerçeklerin kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz.''

KAYNAK: Islak imza da taklit edilebilir - EnSonHaber.com

tsk suçlu pkk suçsuzmuşta haberimiz yokmuş, yuh artık bu nasıl bir akıl tutulması böyle bu nasıl bir şuursuzluktur böyle , kominizti, sosyalisti, ümmetçisi nasıl oluyorda orduya düşmanlıkta beraberler vallahi şaşılacak bir durum...

dursun çiçek bile taklit edilebilir.!

Hatta ilker başbuğ.!

beklide toplumca rüya halindeyiz kimbilir.!

(bukadar komedi bu düzeyde yapılmaz yaw)

kim bilir, kim bilir...bilse bilse baykal bilir.!

o na danışmak gerekir..

Uyarı

Arkadaşlar kullandığımız kelimelere ve seviyemize dikkat

ederek biraz daha sakin yorumlar yapalım lütfen iyi forumlar.

yavaş gelll....ağır ceza reisimisin. kim kimi cezalandırıyor.. askere silah sıkanla, askere silah sıktıran darbeciler in aynı davadan içerde yattıkları ortada.. silivride devam eden süreçte clonlanmayı bekleyen ve benide içerden çıkartmassanız öterim diyen birbirine düşmüş kaç tetikçi clon var bir bilsen.. sahi seni ben o nikle birisine benzetiyorum ama neyse yakında çıkar..

herşeyi yaptıran asker olduğuna inanıyorsunda
niye bunların hepsinin komplo olduğuna inanamıyorsun

1) tüm milliyetçileri ergenekon diye içeri atılması televizyonların kapatılması
2) bbp başkanının öldürülmesi
3) askeri darbecilikle suçlama ; asimetrik harekat yapılması
4) kürt açılımı adı altında terörristlerin sınırda karşılanması MAHKEME KURULMASI (anlamazsan diye yazıyorum ergenekon 1 yıl bekledi mahkemeyi ) salınması ( ergenekonda bulunan prof , kaç tanesi silah tuttu acaba )

bunların hepsi normal
biz anormaliz oyle mi

külahıma anlat , koydum dinliyor seni

Geri