Dur Artık Servet!!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Son haftalarda maçtan sonra yaptığı konuşmalar yüzünden eleştirilen Servet Çetin ile Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe özel bir görüşme yaptı. Sarı-Kırmızılı ekibin bugün yaptığı çalışmadan önce bütün takımla birlikte toplantı yapan Alman çalıştırıcı, bu hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçi ile ilgili olarak uyarılarda bulundu. Takımla yaptığı toplantı sonrasında Servet Çetin ile de özel bir görüşme yapan Skibbe, başarılı stoperin yardımcıcısı Ümit Davala aracılığıyla dikkatini çekti. Skibbe'nin Servet ile yaptığı görüşmede "Geçen yıldan farklı oynadığımız ortada. Bazı sakatlıklar yüzünden hiç bir zaman ideal takımla sahaya çıkamadık. Bu yüzden savunma oyunculara daha fazla yük bindi. Sen bu dönemde bunlara takılma, işine bak. Gelecek günlerde takım savunması daha güçlü bir hala gelecek" diye konuştuğu öğrenildi.

9095_B_Servet009.jpg

Teknik direktör Skibbe'nin uyarısından sonra Servet'in antrenmanda bir hayli hırslı ve sinirli olduğu dikkati çekti. Yarım sahada yapılan çift kale taktik çalışmasında Servet bir süre genç Yaser ile antrenman sürerken gerginlik yaşadı. Bir çok pozisyonda karşı karşıya gelen Servet ve Yaser'in sürekli omunz omuza mücadelenin yanı sıra, itişip-kakıştıkları gözlendi. Sonra bir pozisyonda Servet, Yaser'e sert girerek sakatlandı. Yaser acı ile kıvranırken, takım arkadaşları yanına geldi. Ancak Servet, Yaser ile ilgilenmeyip, arkasını dönüp pozisyondan uzaklaştı. Her iki futbolcunun antrenmanın kalan bölümünde gergin oldukları dikkati çekti.​

Kaynak: Sporx

Beni biLenLer biLir Servet'i iLk geLdiğinden beri istemiyorum takımda,çünkü takıma hep zarar vermiştir.. TopLa (fiziğini kuLLanarak) iki dribbLing yaptı diye taraftar gaza geLiyor Servet'i bağrına basıyor ama biLmiyorLar ki bu takımda bize en çok zararı servet veriyor..
KişiLiğini biLemem ama futboL oLarak çok eksik.. Bakınız yediğimiz atakLara,kişiseL hata varsa %90 Servet'tir..! Ve artık iyice zıvanadan çıkmaya başLadı.. sezon sonu sözLeşmesi bitiyor diye biLiyorum ve bir dk takımda tutmam şu adamı..

Sen Böle Dusunuyon Fakat Diger Gslilerin Gozunde O Bir Kahraman =) Once Bu Tabuyu Yıkmanız Lazım =))

Geçen seneki oynadığı futbolun önünde eğilirdim ama artık bu takımda tamamen bir fazlalık.

futboLcuLuk bu mesLekte en saygı duyuLması gereken iştir ve her taraftar topçusuna sahip çıkmaLıdır ama doğruLarı görmek de faydaLı oLacaktır..
Geçen seneki oynadığı futbolun önünde eğilirdim ama artık bu takımda tamamen bir fazlalık.

geçen seneki topunu biLe beğenmiyorum,neden mi.. denizLiye bi kafa goLü attı diye(tamam çok önemLiydi ama) onu kahraman iLan edemem.. 5-1 Lik Leverkusen maçında nerdeydi?
bu işte önemLi oLan konuşmak,iri kıyım vücudu kuLLanıp çaLım atmak faLan değiL,futboL oynamaktır..

Lazish hakkını yemiyelim adamın.Leverkusen macında takım halimde kötüydük
adam lig maçlarında eksiksiz oynadı neredeyse defansta =)

LazisH Bende Bu Seneki Gereksiz İleri Çıkışlarını Tasvip Etmiyorum Ama Serveti YoLLamakta MantıkLı İş DeğiL Bence Adam AkıLLı UyarıLdıktan Sonra Defanstan Çıkmadıktan Sonra Gücünü Saha İçinde AkıLCI KuLLandıktan Sonra Takımda Görev Yapmasında Bir Sakınca Görmüyorum...

Servete Bu Kadar YükLeniyoruz Ama Yeni Transfer Meira Ne Yapmıştır Şimdiye Kadar Bu İş Uyum İşi Bunu Skibbe Bir ŞekiLde SağlamaLı Şu Anda Meira'nın Yerinde Song OLsaydı GaLatasaray Bir Çok Maçta Defansif AnLamda Daha Az Hata Yapacaktı BeLkide Neden Hep Bu Uyum OLayından Ayrıca Takımdan Şu Anda Serveti Attın DiyeLim Kim Oynayacak? Emre Güngör Sakat Vs. BunLarı Da Düşünmek Lazım Servet Bu Sene HataLı HataLı DeğİL Demiyorum Bende SürekLi İLeri Çıkıp Bir PLaymaker Gibi Oynama Çabasına Girmesine DeLiriyorum Ama O Kadar Daha FazLası Bence Servete De Haksızlık OLur Geçen Sene ÖzeLLikLe Son 6 Haftadaki Performansı Yatsınamaz Ve Bu Da Demek OLuyor Ki Servet Sadece İşini Yaptığında BaşarıLı İşte Sadece Bunu YapmaLı...

reaL meira hem defansif hem ofansif anLamda çok ii işLer yapıyor.. iLeri çıktığında topu servet gibi dağLara taşLara değiL ayağa tesLim ediyor (goL attırıyor) defansta zaten başLı başına güven kaynağı..

orhan ak ı gönder sen sonra stoper ara müthiş topçuydu.harika kişilikdi.ümit karan a attırdıgı golü ununtamam(manisa) sonra servet e muhtaç kalırsın.fener döneminden iyi ama bu ara fazla cozuttu

Sen Böle Dusunuyon Fakat Diger Gslilerin Gozunde O Bir Kahraman =) Once Bu Tabuyu Yıkmanız Lazım =))

Kesinlikle sana katılmıyorum arkdaşım.Tüm gs li taraftarlarımız takımı için iiy olanın peşindedirler.Servet bu sene takıma pek yarar sağlayamıyor.Geçen sezondan kalan futbolla alakası yok.

Kesinlikle kaıltıyorum.Aynı düşünceleri belirtecektim ki sen düşünceleirmi zaten yazmışsın =)

Galatasarayda Gergin AnLar / Tekmeyi Attı,Döndü Gitti !!

5-10.jpg

Alman hoca, son 3 maçın ardından G.Saray’ın oyun yapısını eleştiren milli stoperi, "Sen işine bak" diyerek uyardı. Hocasının bu sözlerinden sonra hırslanan Servet, idmanda takım arkadaşı Yaser’i sakatladı.

Galatasaray’ın oynadığı son 3 maçtan sonra takımın ofansif oyununu eleştiren ve bu yüzden savunmada çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Servet Çetin’e yönetimden sonra teknik direktör Michael Skibbe’den uyarı geldi. Alman hoca, yardımcısı Ümit Davala aracılığıyla milli stopere, "Sen işine bak. Bu konularla fazla ilgilenme" derken, uyarılardan sonra sinirleri bozulan Servet, hırsını idmanda takım arkadaşı Yaser Yıldız’dan çıkardı. Son haftalarda maçtan sonra yaptığı konuşmalar yüzünden eleştirilen Servet Çetin ile Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe özel bir görüşme yaptı.

Sarı kırmızılı ekibin dün yaptığı çalışmadan önce bütün takımla birlikte toplantı yapan Alman çalıştırıcı, hafta sonu oynayacakları Konyaspor maçı ile ilgili olarak uyarılarda bulundu. Takımla yaptığı toplantı sonrasında Servet Çetin’le de özel bir görüşme yapan Michael Skibbe, başarılı stoperin yardımcısı Ümit Davala aracılığıyla dikkatini çekti. Skibbe’nin Servet ile yaptığı görüşmede "Geçen yıldan farklı oynadığımız ortada. Bazı sakatlıklar yüzünden hiçbir zaman ideal takımla sahaya çıkamadık. Bu yüzden savunma oyuncularına daha fazla yük bindi. Sen bu dönemde bunlara takılma, işine bak. Gelecek günlerde takım savunması daha güçlü bir hala gelecek" dediği öğrenildi.

6-9.jpg

Görüşmeden sonra hırslandı

Teknik direktör Michael Skibbe’nin uyarısından sonra Servet’in antrenmanda bir hayli hırslı ve sinirli olduğu dikkati çekti. Yarım sahada yapılan çift kale taktik çalışmasında Servet, genç forvet oyuncusu Yaser Yıldız’la antrenman sürerken gerginlik yaşadı. Birçok pozisyonda karşı karşıya gelen Servet ve Yaser’in sürekli omuz omuza mücadelesinin yanı sıra, itişip-kakıştıkları gözlendi.

Daha sonra bir pozisyonda Servet, Yaser’e sert girerek arkadaşını sakatladı. Yaser acı ile kıvranırken, takım arkadaşları yanına geldi. Ancak Servet, Yaser ile ilgilenmeyip, arkasını dönüp pozisyondan uzaklaştı. Her iki futbolcunun antrenmanın kalan bölümünde gergin oldukları dikkati çekti.

7-8.jpg

Arda takımla çalıştı

Son haftalarda çok sayıda oyuncunun sakat olduğu sarı kırmızılı takımda, Arda Turan tamamen iyileşti ve dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Çift kale taktik çalışmasında teknik direktör Skibbe, Arda’yı Lincoln ve Kewell ile aynı takımda oynattı. Üç yıldız klas hareketleri ile birbirinden güzel goller atarak, antrenmanı izleyen az sayıda sarı kırmızılı taraftarı da coşturdu.

Sakatlıkları süren Mehmet Topal ve Aydın ise Cevat Güler gözetiminde takımdan ayrı çalıştılar. Diğer sakat oyuncular Linderoth, Ümit Karan ve Emre Güngör’ün salonda çalıştıkları öğrenildi.

mynetspor

Şişirme haber gibi geLiyor bana.

Servetin basına verdiği röportajlarına biraz dikkat etmesi gerekir aynı konuyu
ısrarla tekrar etmek kendisinede takımada zarar verir bilgi için tşk.

O Servet DeğiL Resimdeki Arda'ya Benziyor Ama Basında Servet'in Üstüne Oynanan Da Bir Oyun Var Servetin Yapısı Gereği Ağzına GeLeni Saf KalpLiLikLe SöyLeyebiLen Bir Yapısı Var Buna Bir An Önce Çeki Düzen Vermesi Gerekiyor...

servet baba istediğini dover de asarda bence karismayalimß

7-8.jpg

Servet ne zaman zayıfLadı yada ne zaman saçLarını kestirdi :hhmanD

Bu Haberi Yapan Kişide utanma yokmu ne zaman bıtıcek ınsandakı bu para hırsı

5-10.jpg

Alman hoca, son 3 maçın ardından G.Saray’ın oyun yapısını eleştiren milli stoperi, "Sen işine bak" diyerek uyardı. Hocasının bu sözlerinden sonra hırslanan Servet, idmanda takım arkadaşı Yaser’i sakatladı.

ilk once haberı bı okuyalım ondan sonra yorumları yapalım degılmı.
resımlere gore yorum yapılacak olsa sadece resım koyardık (;

Geri