Dunyada Tek Forum Biz Kalsak!

mazlum5

Banned
Reaction score
0
Farzedelim ki dünyadaki bütün forumlar kapandı ve tek forum biz kaldık

XX: YY olm database gene doldu.
YY: Olm daha 5 dakika önce 40 GB yer sildik nan
XX : 1 milyar kişi yazıyor olm. Tükürseler bogulacaz beaaa..
YY : Ya üye alımını kapatsak mı ki ?
ZZ: Ben günde 1ooo üye siliyorum..
AA: Kaç adminimiz var toplam ?
XX : Unuttum abi yüzbin küsür diyeyim ben sana..
AA : Az daha al o zaman...

RR: Adama bak CC 2 tane mesaj yazmış !!!
CC:Yuhhh!!!!
RR : Babasının database sanki
CC : İP sini verin hemen banlatalım.. Hatta İP sinin 100 fazlasıyla 100 eksigini banlayalım
RR : Ne sucu var 1oo eksiginin ?

XX : Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ?
YY: Olmaz akşama Paris'te hackhell Buluşması var..
XX : Gelmesem olmaz mı ?
YY: Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır

abc : ''İkinci mesajı yazana 3. mesaj beleş! '' adı altında bi kampanya mı başlatsak ?
xyz : niye
abc : Artisligine..
xyz : Rakibimiz mi var olm ?
abc : Olsun .. Biraz iyimser tutum sergilemiş oluruz
xyz: Tarkan konser vericekmiş bizim için dooru mu ?
abc : Öle diyor fırsat bulursam arıyacam

Forumda kural deişiklikleri

madde-1: avatar ve resim eklentileri 1kb ile sınırlandırılmıştır.(kaldıracaktım ama çok yufka yürekliyim işte.. )

madde-2: eğlence kilitlenmiş.hataa silinmiştir. bu ve benzeri konular açan üyeler ağır para cazasına çarptırılacak ve bilgisayarlarına virüs bulaştırılacaktır.

madde-3: Pm´ler kaldırılmıştır.(database´in ırzına geçiyonus yaw, kaç kere dedik inboxta mesaj bırakmayın silin diye. babanızın database´i sanki.. )

madde-4: imzalar iki harfi geçemez; imza kullanmayan üyeler tercihimizdir. onlar için bi keleşlik düşünebiliriz..

madde-5: smilie kullnma hakkı bire inmiştir.

madde-6: ShoutBox yerinde kalacak fakat kullanıma kapatılacaktır.(telepatiyle anlaşın kardeşim banane..)

madde-7:bu güne kadar ileti ortalaması en düşük (mümkünse sıfır) olan ülkelerde ödül olarak hackhell buluşmaları düzenlenecektir..(orda bol bol geyik yaparsınız işte..)

not: ileti gönderdiği tespit edilen üyeler buluşmaya alınmayabilinir...

madde-8:üye seviyeleri tersten işleme alınacaktır.. ileti yezarsanız seviyeniz düşer.. dışlanırsınız yanii..

MOD'a iletini yazanın yakarım çırasını

Alintidir.Isim kullansaydim super olacakti ama

hayal olurdu gerçek olsa bile hangi admin yada adminler uraşabilirdiki site içi bölünme başlardı kesin :D banlanan banlanana :D

:) Ben çok da anlamam ama uğraşanlar için fazlasıyla zor olurdu ve sonunda bir sitemiz kalmazdı sanırım :(:(

güzel paylaşım eline sağlık

paylasTR diye bi yer kalmış galiba aldığın site reklam sayılabilinir editlersen iyi olur eline sağlık

halledildi :) eline sağlık

Eline SaqLIk ..

guzel olmuss tşkkk bıze sundugun içinn....

Geri