Dunya Sampiyonasi 2008

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
2008 Dunya Sampiyonasi baslamak uzere!

25 Ağustos haftasindan baslamak uzere, Knight Online World’u temsil edecek bir takim, Knight Online Kore ve Japonyaya meydan okuyacak. Elemeler butun hafta boyunca devam edip, final gunu en guclu iki takim Dunya Sampiyonasini kazanmak icin guclerini gosterecekler!

Takimimizi zafere ulastirmaya varmisiniz? Yapmaniz gereken iki sey var:

(1) 13 Ağustos gununden itibaren Power Up Store’dan kayit olun! Sadece sinirli sayida oyuncu katilabileceğinden elinizi cabuk tutmaniz tavsiye ederiz

(2) Her sunucudan en iyi Ulke puanina sahip ilk 20 oyuncu otomatik olarak kayitlarin sona erdiği gun listeye eklenecektir. Eğer ilk 20ye girerseniz yapmaniz gereken tek sey turnuva gunu hazir olmaniz!

Yarisma kurallari, saatleri ve Dunya Sampiyonasi sunucusuna nasil giris yapilacapi hakkindaki daha detayli bilgiler turnuva gunu yaklastikca sizlere duyurulacaktir.

Unutmadan, Dunya Sampiyonasi yapilacağindan, Hellsgarem sunuculari Eylul ayina ertelenmistir.

http://knightonlineworld.gamersfirst.com/news.php?id=633540660378015275

ayrıca şampiyonadan sonra gelmesi düşünülen 83 lwl patchinin skilleri itemleri ve tüm özellikleri de bu şampiyonada kullanılabilicek biraz bilgi edindim bundan size bahsedicem

Açıklama ;

Dünya Şampiyonasının 2.yılında 2008 KWC ile karşınızdayız. Savaş 3 Ülke Arasında Olucak Bunlar ; Japonya , Kore , Amerika ve final 2 ülke arasında olucak ve finali belirleyecek olan 3 oyun sonundaki puanlar olucaktır.

İlk karşılaşma Japonya Ve Kore Arasında olucak , 2. ise Japonya ve Amerika , 3. karşılaşma Amerika ve Kore arasında yapılacak.

Yeni Savaşlar için farklı maplar kullanılacağı kararı alınmıştır.

Savaşlar Sadece Özel Accountları Kapsıyacaktır. ( PUS'dan Savaşa Katılma Hakkı Kazananlar )

Her Irk için 200'er oyuncu otomatik olarak savaşa girebilecek.

Temel Bilgiler :

KWC'Ye Giren Her Oyuncu Aşağıdaki Belirtilen Özellilerde ve Eşit şartlarda olucaktır.
17wcqd.jpg

Level : 83
Skill Puanı : 148
Para : 300,000,000

Ayrıca , Skiller ve Takı Questler için gerekli itemleri çeşitli npclerimizde bulabilirsiniz.Kendi Paranız ile alabileceğiniz karakterinizi güçlendirecek bir çok itemde bulabilirsiniz.

Development Area'ya Savaştan önce girmeyi , bir ırk öldürdüğünde ne kadar np nin azalıp artacağını belirleyen commanderler olucaktır.

Irk Basımlarında Her ölen ırkdan 25 np azalıp , öldüren ırk'a 50 np gelicektir.

Commander :

İlk 5 clanın lideri Commander olup , /Order Yazısıyla Kendi ırkıyla haberleşebilecektir , ve bu savaş sonuna kadar sürecektir.

KWC İtemler Hakkında ;

Tüm İtemler +8 olucak ve Upgrade Yapılmayacak , Uniqeler ise +3 Olarak InnHosstesinizde Bulunacak ve O da Upgrade Olmuyacaktır.

350 Ac , 200 Buff , Attack Scroll Ve Swift Scrollar Verilecektir.

Ve Yeni Patch İle Birlikte Gelecek 63 Skilli ile 20 Metre Önünüzde olan Bir Düşmana Attack Yapabileceksiniz ( Bıçak Atabilme Skilli ) , Bunun için Gerekli Olan Poison knife Adlı İtemde Scrolların Yanında Size Verilecektir.

KWC ile Birlikte Gelecek Olan 83 Skilleri ;

Warrior Skilleri ;
4dle1.jpg

Passion Skilinde Açılan 2 Yeni Skill ;

Battle Cry ; Aranızda 30 metre Fark bulunan tüm party üyelerini 15 metre ye çeker.800 Mana Harcayıp 60 Sn 'ye Sürmektedir ve 70 Saniyede CountDown'ı Vardır.

Cry Echo ; Sadece Battle Cry Basılıyken İşleyen Bu Skill , %300 Damage yapıp , Attack Powerinizi 200 Arttırmaktadir.500 Mana Harcar.

Master Skilinde Açılan Yeni Skill ;

Inevitable Muderus ; Silahınızı 1 Metre Uzatır , Ve 500 Mana Harcar , 10 Sn Sürüp , 13 Saniyede Tekrar Kendini Yeniler.

Rogue Skilleri ;
9tigev.jpg

Asasian Kısmında Açılan Yeni Skill ;

Throwing Knife ;

Bir düşmanı 20 metreden vurarak , %300 Damage Vurabiliyor.350 Mana Harcayıp , 10 Saniyede Kendini Yenileyip Tekrar Atma Hakkı Kazanabiliyorsunuz. ( Bunun İçin Özel Bir Knife Vardır. )

Master Kısmında Açılan Yeni Skill ;

İsmi Şuanda Belli Değil ;

%10 Defence Sağlayıp , %300 Damage Vurabiliyor Ayrıca Atılan Knifelere Karşı Bir Defence 'ıda Mevcuttur. Mana Harcamaz ve Bastıktan 50 Saniye Sonra tekrar Kullanabilirsiniz .

Basıldığında 60 Saniyede Yapılan Attacklara Karşı , Yaptığı Kişiye Damage Çıkartabilir .( 75 Skilinden Güçlüdür. ) Mana Harcamaz.

Karşı Tarafın %10 Defence'ini Silerek , Aynı Partyde Bulunan Playerlara %20 Defence Sağlar.700 Mana Harcar ve 20 Saniye Sürer. 20 Saniye Sonra Tekrar Kullanabilirsiniz.

Yenilenen Kale Silahları :

Castle Siege War'da Kullandığımız Weaponların Yanına Siege Tower Ve Kolay Geçiş Yapmak için Rampalar Kurduk.

Resimler ;
qyhd6p.jpg

r2n8l4.jpg

9u3z9w.jpg

2ebd8wy.jpg

ziqdqo.jpg

9qi4bl.jpg

5v3pdz.jpg

w7ydti.jpg

21j6kc1.jpg

ve bi yeni gelecek pathc ile değişik özelliklerde gelecek işte bunlarda bazıları

3 - 4 tane ilginç özellikler mevcut sırayla anlatıcam. En önemlisinden başlayayım rogueler için iyimi kötümü bilmiyorum bakalım siz nasıl düşüneceksiniz.

1.Asasların en önemli silahları Minordur herkesin bildiği gibi bu pedal cıktıkdan sonra , kimse asas oynayamaz oldu bende dahil. herşeye pedal ona pedal buna pedal buna bir çözüm bulmaya karar vermiş galiba yetkililer ;

ilk önce minorun countdown'unu 0.3 yapmışlar ve denediklerinde bunun asaslar için çok kötü bir durum olduğunu anladıklarından şuanda yeni patchle birlikte ;

ASASLARIN MİNOR COUNTDOWN'U ( SKİLL SÜRESİ ) 0.15 YAPILMIŞ . Videodada görüceksiniz zaten.

Video Link ; http://www.youtube.com/watch?v=T6YQh8vIF80

2.Yalan Söylemeyim Videodan Ve Anlattıklarından Birşey Anlamadım ama büyük ihtimalle sadece orclarda bulunan bir yerden bahsetmiş ve o yerde 5 tane Magic Tooth ( Dts Ya benziyor ) adında monster olduğunu söylemiş ve kutuyu aldıkdan hemen sonra cıkıyorlarmıs. Videoyu izledikten sonra yorumlara göre editlerim bu bölümü .

Video Link ; http://www.youtube.com/watch?v=BDX5Sl-sGCM

3.Tabi bunları yapıyorlar archerlarıda unutmamışlar genelde herkes rogue açtığında hep sin ( dagger kullanan rogue ) olmayı seçiyor ve archer oynamak biraz sabır gerektiğine inandığından , archer combo türünde birşey yapmışlar izlediyince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız .

Video Link ; http://www.youtube.com/watch?v=GzqBGnpxgac

4. Bu Biraz Wow tarzı birşey olmuş sanki bunlara gerek olmadığını düşünerek yazıyorum , yetkililer space tuşuna basıldığında değişik tekme , yumruk vurmak türünde birşey geliştirmişler videoda net zaten hemen videoyu vereyim.o şekilde attack yapıldığı yazıyor eğer yanlışlıklada olsa kendi ırkından birini cz de veya arenada öldürdüğünde içinden bayrak çıktığı yazıyor ilginç .

Video Link ; http://www.youtube.com/watch?v=7E09X1-hxpQ

Şimdi Sıra Resimlerde ;

bu arada videoları izleyemeyenler için

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=447836 burdan yararlanarak izliyebilirsiniz

Çok deli birşey olacak desene yaw, benim tahminim kore ile japonya finale kalır, kore alabilir.
Videoları izleyemedim birazdan cıkıcam akşam gelince tek tek izlicem merak ettim bak =)

yeniliklerden en kötü olan sanırım minöre skill süresi eklemişler cok player gidebilir

oyunu bıraktım ama heberleri merak ediyom.
bilgiler ve püff noktalar bölümünü izliyom arada :p
cok sağlam bi arkdaşım var beramusta aynı sehirdeniz
onun arkdaşı ispanyol uyruklu gm yi tanıyor gercekten bana anlatmıştı 1 ay önce bunları
zaten japko önden gidiyo yenilikte sonra uskoya geliyo patch
güzel daha acıklayıcı şeyler yazmışşın
teşekkürler
-benim eklmek isteğim ise wairor skili hakkında:
waior kendine cure basıcak 83 skili hemde...bu kadar
:p

zaten usko premium ve cashlerden kazandığının coğunu bugları kapatmak için patchleri japonlardan almak için kullanıyorlar

uskoda eğer minör combo biterse ve assı telafi etmezlerse ben dahil asas kalmaz oyunda ve bir çok player oyunu bırakır damage si dışında ne sağlam ressi defii hp si olamayan assın tek özelliği ve playerlik becerisi minör ortadan kalkıyorsa asassı +9 dizsen vurkaç dışında oyunun en ezik akarakteri olur ve bu kadar sene emeğe çabaya yazık olur zaten asas ex te cz de partide kendine çok zor yer bulan bir karakter bu yüzden fazla özellikleri ve minör kabiliyetiyle yeri gelir buffsuz tek gezer np kasar ama bu yeni pacth asassı bitirir hayırlısı olsun en fazla oyunu bırakırım.

Geri