DTP'nin Sinsi PLanı!

Kürtlerin çoğunluğu ülkeyi bölmek isteyebilri ama unutmamak lazım bu ülkeyi bu haliyle seven kürtlerde var ama bunlarda ayrı gerçekler hükümet askere izin verse asker görevini yapsa bunlar olmazdı.

peki pekeke nedir arkadaslar herkesi bann lamışsınız nasıl demokrasi nasıl adalet onların milyon tane sitesi var hemde acık acık pekeke ye çağrı yapıyo ama hackhell nasıl oluyorsa hemen hemen bütün üyelrinin milliyetçi insanlar olmasına rağmen burada da biz haksız duruma düşüyoruz mesajları okumadım küfür yada aşırı hakaret yer alıyormu bilmiyorum ama kurtlar vadisini kaldıran anlayıştan ne farkınız var işte senaryo açık adam seni sevmiyor kardeşim musulum kerküğüm yanıyor ama siz burada son kalan hasan tahsinleride bezdirmeye çalışıyorsunuz tebrik ederim sizi allaha emanet olun

fa.tit' Alıntı:
peki pekeke nedir arkadaslar herkesi bann lamışsınız nasıl demokrasi nasıl adalet onların milyon tane sitesi var hemde acık acık pekeke ye çağrı yapıyo ama hackhell nasıl oluyorsa hemen hemen bütün üyelrinin milliyetçi insanlar olmasına rağmen burada da biz haksız duruma düşüyoruz mesajları okumadım küfür yada aşırı hakaret yer alıyormu bilmiyorum ama kurtlar vadisini kaldıran anlayıştan ne farkınız var işte senaryo açık adam seni sevmiyor kardeşim musulum kerküğüm yanıyor ama siz burada son kalan hasan tahsinleride bezdirmeye çalışıyorsunuz tebrik ederim sizi allaha emanet olun

birini banlarken sana sormayacağızz heralde değil mi arkadaşım..?
forum ve bölüm kuralları var..bu kurallara uymayanlar banlanırlar...

haa çok mu merak ettin neden banlandıklarını..

bak sana bi örnek vereyim..
eğer sende bu şekilde düşünüyor isen zaten aramızda olmanı istemem..
ii forumlar..

famagusta' Alıntı:
kanımca kürtleri soykırıma tabi tutmalıyız. kürt techirinin tam zamanı. halepçe gibi kürtler yok edilmedikçe rahatlıyamayacağız.
Tengri (Tanrı) Ulu Türk Irkını yüceltsin.
Ergenekon'a selam

Ne olursa olsun Bu vatanda yaşayan herkez kardeştir Böyle söylemlerde bulunmuş olması yanlış

|ChaMuR|' Alıntı:
birini banlarken sana sormayacağızz heralde değil mi arkadaşım..?
forum ve bölüm kuralları var..bu kurallara uymayanlar banlanırlar...

haa çok mu merak ettin neden banlandıklarını..

bak sana bi örnek vereyim..
eğer sende bu şekilde düşünüyor isen zaten aramızda olmanı istemem..
ii forumlar..
seni tebrik ederim arkadaşım onlarca forum dolaştım senin kadar adil davranan yöneticiye rastlamadım önemli olan sadece forum yönetmek değil bütün düşüncelere tahammül etmektir bu da bir forumun ciddiyetini gösterir saygılar

güzel bir calışma ellerine sağlık.. türk ve kürt kardeştır tarıh boyunca böyle olmuştur ama bizi bölmek isteyen şerefsizler var ve varolmaya devam edecekler . bize düşen görev uyanık olmak

leke900' Alıntı:
Kürtlerin çoğunluğu ülkeyi bölmek isteyebilri ama unutmamak lazım bu ülkeyi bu haliyle seven kürtlerde var ama bunlarda ayrı gerçekler hükümet askere izin verse asker görevini yapsa bunlar olmazdı.
hayır arkadaşım kürtler hiç bir zaman bölünmek istemedi yüzyıllardaır beraber yaşayan kanı kanına karışan iki halkın arasını hiç bir güç bozamaz hep beraber direnirsek hevesleri kursaklarında kalır lütfen söylemlerimize dikkat edelim..........

bu ülke insanlarını Türk Kürt diye ayırmak yanlıştır. tüm yanlışlar bu ayrımdan kaynaklanmış ve üzülerek görüyorumki halen devam etmektedir. Biz Güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımızı dışlamamalıyız. onlarda bizim insanlarımız. çok acılar çekti bu ülke, türkü kürdü bir sürü can öldü. ekonomimiz mahvoldu terörle mücadelede. bu sorunu çözmeliyiz artık. DTP'nin amacı belli biliyoruz ama o partinin karşısına çıkaracağınız hangi parti var. Hakkari'de oyların %60'ından fazlasını DTP (ondan önceki parti adı her neyse) alır, Urfa'da öyle, Diyarbakır,siirt'de şırnakta durum bu. İlk önce suyun önünü kesmek lazım, neden bu insanlar bu partiye oy veriyor bunu bilmek lazım. yoksa DTP bağımsız adaylar koyarak mutlaka birkaç tane milletvekili çıkaracak, bu kesin.

Birde başlıkta öcalan'a sayın diye hitap eden kişiler haklı olarak eleştirilmiş, Recep Tayyip Erdoğan'da öcalan'a sayın demişti, şu anda hala Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığını yapıyor.

ben Bitlis Hizan'da Asteğmen olarak askerlik yaptım. insanların büyük bir kısmı fakir ve okumamışlardı, dağa çıkan insanların çoğunun marksizm'den Leninizm'den haberleri bile yoktu. kandırılmış bir sürü genç gerçekten inanmadıkları ama sosyo-ekonomik şartlar nedeniyle çıktıkları dağlarda öldüler, bir sürü askerimizi şehit ettiler. uzun süreden beri susan terör tekrar hortlamaya başladı. Nedenlerini bulmamız lazım, dağa çıkan insanların önünü kesmeden terörün önü kesilmez. Biz ülke olarak Terörle mücadelede (uluslararası savaş literatüründe gerilla savaşıda deniyor) çok başarılı bir ülkeyiz. ama sadece terörist öldürerek bu olayların bitmeyeceği açık bir gerçek. Oradaki halkı Türkiye Cumhuriyetine bağlı olarak yetiştirmeliyiz bu bilinci vermeliyiz.

benim de annem babam kürt, kürt ama bunlar gibi yaşadığı vatana hıyanet içinde olan kürt değil,yurtdışında uyrukları sorulduğu zaman Türk üm diyen kürt,gerekirse o şrfs.. lere karşı göğüs göğüse çarpışabilecek kürt,kendi aralarında alışkanlıktan ileri olan kürtçe konuşmalarını "çoçuğum Türkiye topraklarında yaşıyor diye" çoçuklarıyla devam ettirmeyip saf Türkçe konuşan kürt, ve en önemlisi

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" diyebilen kürt...

::: DEĞERLİ ORDUMUZ SİYASETE KARIŞMAYIP DA, O DOĞUDA VATAN HAİNİ OLAN kürtLERİ TEMİZLESİN::: YAZIKTIR O ŞEHİT OLAN,ARKALARINDA YETİMLER,ACILI EŞLER ANALAR BABALAR BIRAKAN GENCECİK BEDENLERE YAZIK:::

konu tekrar açılmıştır..

Arkadaşlar şu kürt olayında bilmediğimiz düşünmediğimiz bir gerçek. Empati yapmıyoruz.
Kürtler gerçekten tarihte ve günümüzde bir takım ayrımlara maruz kalıyorlar.
Hatta onlara karşı bir ırk ayrımcılığı yapıldığı da gerçek. Hatta bir dönem pkklıların yanında sivil kürtlerin de öldürüldüğünü duymuştum. Ama kesin bilmiyorum.
Bu yüzden bu kişilerin bu tür milliyetçi eylemlr yapmaktalar. PKK'da bu kişilerint ek seçeneği. PKK amacı gerçekleştirmede resmen vahşet uyguluyor ama PKK'nın beslenmesinde bizim etkimiz yok mu? Kürtlere dağda kart kurt sesler çıkararak yürüyen şahsiyetlerdir ondan adı kürttür diyenler var. Sizin etnik kökeninize böyle söylenmesinden haz edermisiniz? Bazı yerlerde haber altlarındaki yorumlara bakıyorum. Kürtlere küfürler vs Bir sürü laf. Bunlarda PKK'nın etksii olabilir ama PKK'lı olmayanın suçu ne. Doğu'da eğitimsiz yaşayan insanın gözüne Pkk'nın mantıklı gelmesi çok anormal değil ki..
Bu pkk belasında çoğumuzun suçu var, iki tarafın da...
Pkk meşru bir örgüt değil ama onların ekmeğine yağ sürmemek için kürtler konusunda daha serbest bırakıcı ve saygılı bir tavır almalıyız.

B u partiye gelince, adını anmaya değer görmüyorum.

bu kirli planın uygulanmasında emeği geçenlere özellikle de " kendisini Büyük Ortadoğu Projesinin eşbakanı ilan edenlere" yazıklar olsun :mad:

Ben bir Kürt olarak pkk'ya karşıyım pkk'nın artık Kürtlerin siyasi kararlarına karışmasını ve Kürtlerinde pkk'yı siyasi olay görmesini istemiyorum. Zaten pkk sempatizanlığı bölgede yavaş yavaş yerini diğer siyasi örgütlere çevrildi. 30 bin insanımız şehit oldu. Bunların yarısından fazlası masum sivil halk. En çok zararı zaten Kürt halkı gördü. Ama T.C pkk'nın siyasi kozlarını görmezden geliyor. Kültürel asimilasyon, anadilde eğitim hakları, Kürtçe tv ve radyo yayınları gibi temel hakları bölücülük olarak tanımlayan bir devlete karşı Kürtlerin temsilcisi rölünü artık dtp , hak-par gibi siyasi partiler almıştır. Ne pkk'ya destek veririm ne de Kürt kimliğimden taviz veririm. Hepimiz bu memleketin insanlarıysak hepimize eşit haklar verilmeli. İşte bu yüzden faşist düzene karşı oyumu DTP'ye vereceğim. Şimdi çıkıp sen de bölücüsün dtp pkk^nın siyasi kolu v.s zırvalarını yazar ; aynı lafları milliyetçi partilere yazmazsa objektif saymayacağımndan dolayı dikkate almayacağım.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=221205&tarih=14/05/2007

allah ceazsını verecek bunların.inşallah aklıselim kürt asıllı kardeşlerimiz de itibar etmeyecek bu pkk yandaşlarına

pkk ya karşısın faşistlere karşı oyunu dtp ye vereceksin.bizde bunu yiyecez öyle mi ?
faşistin ağa babası senin o oy verecem dediğin dtp nin başındaki hainlerdir.kelime oyunlarıyla kimseyi kandıramazsın dtp ye oy vermek pkk ya açıkça destek vermektir.

Neyinize ayrımcılık yapıyoz lan dilinizi konuşuyosunuz,Eğitim sağlık hizmetinden faydalanıyosunuz kimsenin kimliğinde kürt yazmıyo 2. sınıf insan muamelesi yapılmıyo anayasa önünde herkes eşit..AMAAAAA SEN HALA EZİK TAVIRLARLAR YOK KÜRTLERİN HAKKI YOK ÖZGÜRLÜK ŞU BU DERSEN BABA.... yı alırsın
Ver bakalım oyunu dtp ye...

2 tarafa da en çok zararı pkk veriyor..Kürtler ve türkler arasına nifak tohumları ekiyor ve sen onların partisini seçiyorsun..Partiyle falan uğraşma git kuzey ırağa kardeşlerinin yanında yaşa..Neden uğraşıyosun..kendi dilini daha rahat konuşursun...Ama yemeeezzz.. di mi..Niye gitmiyosun..Bal gibi memleket ne koparsak kar hesabı..Görüşecez bakalım..

iyice azıttılar bunlar yok kuzey ıraga yapılan saldırı diyarbakıra yapılmıstır flan , ama yakındır , kökten kazıtıcaz hepinizi bu topraklardan

Geri