Hayırdır hayallere daldın gittin bu kadar faşistlik ırkcılık olamaz herhalde hitleri gecdin geri geri konuşma soykırım yapacaksan cenakkaleden başlayacaksın ordaki yatan kürtleri nasil yapacaksın he? soruyorum sanafamagusta' Alıntı:bölüm kurallarına aykırı mesaj..!
cielo' Alıntı:bölüm kurallarına aykırı mesaj..!
hunter67' Alıntı:faşist ırkçı diyosunuzda PKK sonuçta yasadışı kürt örgütü güneydoğu illerine bakalım pkk nın legal(sözde) kolu güneydoğudan müthiş oy alıyor oy aldığı yerler dışında batıdan oy alamıyor niye acaba bir düşünün bakalım diyarbakırda yüzde 70 oy almış bu parti ve bu oyu verenlerde pkk zihniyetine sahip kişilerdir
hooooooooop arkadaş lafını bilde konuş........pollat' Alıntı:Hiç bişey yapamaz bu kanı bozuklar. YAPTIRTMAYIZ
ne yani gidip mhp ye mi verelim oyumuzu yozgatta oylar dtp ye mi veriliyor her isteyen istediği kişiye oy verebilir halkın iradesine saygı gösterinillegal66' Alıntı:kardeş diyarbakır belediye başkanı bunu söylüyor dikkat edin ve diyarbakır vatandaşının çoğu dtp ye oy veriyor hatırlatrıım
ırkçılık yapma türkiye hepimizindir sen tek başına savaşmadın çanakkale gelibolu ya git ordaki şehitliği ziyaret et görürsünde_fans' Alıntı:TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN kalacak
Cumhuriyetin çocuklarıyız ATAM izindeyiz
allah allah kimi kimin yerinden kovuyorsun istesende istemesende bu coğrafyada bizde varız ha ben sizinle yaşamak istemiyorum diyorsan buyrun kapı açık git geldiğin yerezipzip' Alıntı:bunları türkıyede bardındırmak bile hata hala