DTP'li Halis: Tezkereye destek vermeyeceğiz

cirqn_qraL

New member
Reaction score
0
ANKARA(13.10.2007)- DTP Tunceli milletvekili Şerafettin Halis bayram sonrası Meclis'e gelecek sınır ötesi operasyonla ilgili tezkereye destek vermeyeceklerini söyledi.

DTP'nin AKP ile bayramlaşma ziyaretinden sonra açıklama yapan Halis, tırmandırılmak istenen şiddet ortamına dikkat çekti. Halis, ''Bu şiddet ortamından halkların, ister Türk halkı ister Kürt halkının hiçbir çıkarı yoktur. Biz bunu biliyoruz ve barışı bu anlamda çok daha önemle istiyoruz ve savunuyoruz'' diye konuştu.

Sınır ötesi saldırganlıkla ilgili tezkere konusunda sorulan soruları yanıtlayan Halis, DTP olarak tezkereye destek vermeyeceklerini söyledi.
Halis, Kendi ülkesinin sınırlarına saygı duyan bir devlet başka ülkelerin sınırlarına da saygı duymak zorundadır. Kaldı ki sorunun çözümü sınır ötesinde değildir. Sorunun çözümü Türkiye'dedir'' dedi.

Kaynak: Atilim.org

siz vermezseniz vermeyin kardeşim cok lağzımdı

Bunlarda kendini nimetten sanıyor.. Çapınız ne sizin ... Az kaldı sizinde sonunuz geliyor...

beyler kıraathane değil burası öyle ağzınıza her geleni yazamazsınız..
tekrar uyarmam ..mesajlarınız hakaret içermesin..!

siz vermezseniz olmayacak sanki gerçi size soran mı varda konuşuyosunuz anlamadımki

kimse kardeşlerimize terörist dememizi beklemesin diyen zihniyetten başka bir şey beklenmezdi ki...

bana sorarsanız haber değeri taşımayan bir olay...

bir köpeğin insanı ısırması haber değildir ancak bir insanın köpeği ısırması haberdir...

yedikleri kaba etmek de üzerine tanımadığım bu insalardan beklenen hareket...
dtp nin tutumunu hiç yadırgamadım doğrusu...
yarın öbür gün bu milletvekillerini dağlarda görürseniz de hiç şaşırmayın...bir tek onu yapmadılar çünkü...

Evet burdaki çoğu arkadaşım gibi şaşırmadım. sadece son günlerde onlarca askerimizi öldüren bir terör örgütünden kardeşlerim diyen insanlar bunlar o yüzden şaşılcak bi yanı yok bunun

Geri