Dtp Senİn Varya.................

kamer28

DOLUNAY
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
Başbakanla DTP restleşti
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, "Gelecek hafta Van'a da gideceğim Hakkári'ye de" restine, DTP Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş'tan, "Diyarbakır ve Tunceli'de gösterilen tepkinin Van ve Hakkári'de devam edeceğine inanıyoruz" karşılığı geldi.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik şiddet iddialarıyla ilgili Diyarbakır'da iki günlük oturma eylemi yapacaklarını açıklayan Demirtaş, şöyle konuştu:

BAŞBAKAN'IN KİMYASI BOZULDU
"Diyarbakır ve Tunceli gezileri Sayın Başbakan'ın kimyasını bozmuştur. Sayın Başbakan sokağa dökülen milyonlarca insanı; kepenk kapatan, tepki koyanları terörist ilan etmiştir. Halkımızdan ve partimizden özür dilemesini bekliyoruz. Sayın Deniz Baykal da akan kanı yeterli görmediğini haykırarak, polis şiddetinin dozunun artmasını sağlamıştır. Baykal'a, Akdeniz'den değil Diyarbakır'a gelip durumu yerinden görmesini tavsiye ederiz. Hiç şüphesi olmasın ki Sayın Baykal, Diyarbakır'a gelirse 'Başbakan' gibi, karşılanacaktır"

TÜRK: TEPKİLER DOĞAL
Bu arada Avrupa Parlamentosu'nda görüşme yapmak üzere dün İstanbul'dan Brüksel'e giden DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, Başbakan Erdoğan'ın "DTP Öcalan'ın partisidir" sözleri için şunları söyledi: "Biz Türkiye partisiyiz. Halkın taleplerini, toplumsal realiteyi görerek siyaset yapan demokratik bir partiyiz. Sayın Başbakan, maalesef yine bölgede belediyeler üzerinde hesap yaparak gerginleşme mesajı vermeye başladı. 'Diyarbakır'ı istiyorum, Tunceli'yi istiyorum' diyerek, halkın iradesine ipotek koymaya çalışıyor."

SİZİ GİDİ HAİNLERİN MECLİSE GİRMİŞ ŞEKLİ...

HEPİNİZİN CANI YANICAK...AHLAR TUTUCAK...

BU MİLLETİ BÖLMEYE ÇALIŞAN KÜRT- TÜRK - SUNNİ -LAZ AYRIMI YAPIPTA MİLLETİMİZİ BİRBİRİNE DÜŞÜRENLERİN HAZİN SONU KÖPEK LEŞİ OLUCAKTIR..

www.mynet.com

Walla hayatımın hiç bir döneminde şiddeti savunmadım. Şiddetle bir yere varılacağına da inanmayanlardanım.
Ancak nefs-i müdafaa diye de bir şey var kardeşim.
Sen çocukları polisin karşısına dikeceksin, terör örgütünün yasal organizatörlüğünü yapacaksın, devleti açık açık bölmekten ayrı bayrak federe yapıdan bahsedeceksin ve hala seni içeri almayacaklar.

Bir DTP ye rastlasam yolda edeceğim küfürleri de hazırladım arkadaşlar. Bu soysuz şehir teröristlerine şiddet uygulamak da Türçkü, İslamcı, Atatürkçü farketmez her vatan evladının boynunun borcudur.

Ayrıca islamcı arkadaşlar gene savunma pozisyonu almasınlar ama bu şerefsizleri meclise sokan, bu şerefsiz DTP'liler ile mücadele edemeyen, hatta dağa çıkacaklarına meclise girsinler diyen, dağılma sürecindeki terör örgütünün tekrar şahlanmasını sağlayan AKP nin abuk sabuk politikalarıdır.
Kürt kökenli Cumhurbaşkanı Özal Saddam'dan kaçan yüzbinlerce kürdü içeri alınca şimdi Türkçe bilmyene ve Barzani ve PKK'nın peşinden giden milyonlarca vatandaşımız olmuştur.

Hayırlı olsun Tayyip ve Özal hayranlarına...

Bizim milletimiz bilinçsiz ve şuursuz yetiştirilir, eğitimsizdir. Gider DTP'ye destek olan partiye oy verir. Sonra da DTP'ye karşı küfreder. DTP'nin kıçını kaldıran da AKP dir, APO'ya hücresinden örgüt yönettiren de. Devletin terör örgütü ile mücadele eden kadrolarının AB yalakalığı ile elini kolunu bağlarsan geleceğimiz nokta burasıdır.

Benim için tüm DTP liler vatan haini bölücü şerefsizlerdir. %5 e yakın oy alan bu parti PKK gerçeğini gösterir zaten. Türkiye'deki her 20 kişiden biri ayrılıkçı kürt milliyetçisidir.

Kürtler de ayaklanıp özgürlük isteriz diye bağırırken Osmanlı zamanı gibi ümmetçi ideolojiler ile Türk milliyetçiliğini zayıflatan tüm üfürükçülere ve iktidara teşekkür ederiz!!! Siz olmasaydınız Osmanlı da yıkılmazdı zaten...

saygılar

kaynak linki eklermisin

her derim gene diyorum KEŞKE Bİ HİTLERİMİZ OLSAYDI

o çoçuklar hepsi terörist pkk yandaşı

hükemette su anda bir tane dogru insan varmı sizce

bir noktaya takılıp kalmayın resmin tamamını görmeye çalışın

o çoçuklar hepsi terörist pkk yandaşı

O şerefsizlerin düşünmemizi istediği şeyde bu.O küçük çocukların hiç birşeyden haberi yok, kime, niçin taş attıklarının farkında değiller.(çocukların arasına karışmış provakatörler mutlaka vardır onları kastetmiyorum,ikisini birbirinden ayırmak lazım)Yılda bir kaç kez görebildikleri ufak çikolatalar için bu eylemin ön saflarına gitmeyi kabul ediyorlar ne yazıkki...Pkk, bu küçük çocukları ön saflara iterek propagandasını ve misyonunu, filistin halkının israile karşı verdiği mücadelenin aynısıymış gibi göstermeye çalışıyor.O çocuklardan birinin başına birşey gelse bütün dünyada çıkıp "bakın biz özgürlüğümüzü istiyoruz, türkiye küçük çocuklara zulüm ediyor" diyecekler.Ama yemezler.Allahtan güvenlik güçlerimiz bu konuda çok hassaslar ve bölücülere böyle bir koz vermiyorlar.

Geri