dtp 8 askerimiz için pkk ile pazarlık yapacak mış

yehovan

Banned
Reaction score
0
DTP’li Tuğluk: 8 asker için girişim yapabiliriz
DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk, talep gelirse PKK’nın elinde olduğu ileri sürülen 8 asker ile ilgili ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
DTP Grup Başkanı Ahmet Türk ve DTP Milletvekili Aysel Tuğluk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü’nde yaptıkları görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi.
Türk, konuşmasına “Dağlıca bölgesinde yaşamını yitiren tüm evlatlarımıza tanrıdan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz'' diyerek başladı.
Duyguların öne çıktığı bu süreçte siyasi partilere önemli görevler düştüğünü söyleyen Türk, “Artık hedef gösteren anlayış yerine birbirimizin düşüncelerine başvurmalıyız'' dedi.
Türk, sınırötesi operasyonla sorunların çözüleceğine inanmadıklarını da yineledi.
Aysel Tuğluk ise PKK’nın elinde olduğu ileri sürülen 8 asker ile ilgili girişimde bulunup bulunmayacakları sorusuna “Bize talep gelirse elimizden geleni yaparız'' yanıtını verdi.

DEMİRTAŞ, "TALEP GELİRSE DEĞERLENDİRİRİZ"

DTP Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, Hakkari’deki birliğe silahlı saldırının ardından 8 askerle irtibatın kesilmesine ilişkin olarak, "Kayıplarla ilgili bir talep partimize gelirse, değerlendireceğimizi ifade etmek isterim" dedi.
KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul ve TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı, DTP Genel Merkezini ziyaret ederek, Genel Başkan Vekili Demirtaş ile görüştüler.
Soğancı, burada yaptığı konuşmada, ziyareti, 3 Kasım’da düzenlenecek "Özgür, Demokratik ve Eşitlikçi Bir Türkiye" mitingine davet etmek için gerçekleştirdiklerini söyledi.
Türkiye’nin son iki gündür gerilimli bir ortamdan geçtiğini belirten Soğancı, "Ülkemizde, dünyada, bölgemizde barış istiyoruz. Türkiye, böylesi bir gerilimi, çatışma ortamını hak etmemektedir" dedi.
Tombul da Türkiye’de özgürlükten, demokrasiden ve eşitlikten yana olan güçlerin bir toplumsal mutabakat ortaya koyması gerektiğini ifade etti.
Tombul, Büyük Ortadoğu Projesine değinerek, "Türkiye bir bataklığa çekilme ve ayrıştırma sürecinden geçiyor, sorunların barışçıl yollarla çözülebileceği bir atmosfere ihtiyaç var. Demokratik iklimin yeşertilmesine, silahların susmasına ihtiyacımız var" diye konuştu.
Nurettin Demirtaş, tüm ülkenin çok zorlu ve haklı bir duygusal süreçten geçtiğini ifade etti. Demirtaş, "İnsanlar arasındaki köprüleri yok etmeye yönelik partimize yönelik saldırılar söz konusuyken böyle bir ortamda ziyaretinizi anlamlı bulduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.
Demirtaş, bir gazetecinin, Genelkurmay Başkanlığı’nın Hakkari’deki birliğe silahlı saldırının başlamasından bir süre sonra irtibat kesilen 8 askerle halen irtibatın sağlanamadığına ilişkin yaptığı açıklamayı
anımsatarak, "Kayıplarla ilgili herhangi bilginiz var mı? Bir talep gelirse, tutumunuz ne olur?" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi:
"Bu kayıplarla ilgili herhangi bilgimiz yok. Ancak Genelkurmay Başkanlığı’ndan bir açıklama yapılmışsa, ortada bir kaybın olduğu doğru demektir. Daha fazla can kaybının yaşanmamış olması... Dileriz ki kaybolan askerlerin hayatları kurtulur. Daha fazla acılara sebebiyet verilmez.
Şayet kayıplarla ilgili bir talep partimize gelirse değerlendireceğimizi ifade etmek isterim. Her koşulda insan hayatı bizim için kutsal ve bunun korunması için bugüne kadar olduğu gibi üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız."

Allah Topunun Belasını versin.

ßu dokunulmazLik yok mu dokunuLmazLik .....
herkesin de i$ine qeLio kaLdiramiorLar kaLdirsaLar Tayip in bile suç u felan var.Zaten kim qeLse ßa$a ßunu kaLdirmaz. atmi$im kendimi mecLise dokunmasin kimse... ahh ah..
böle itin köpeğin maskarası oluruz sora işte.

arkadaslar 1 ay sonra askere gıdıyrm kısmetse ama seve seve gıdıyrm vatan sagolsn

Ey Şehİdİm Yemİn Ettİk Kanin Yerde Kalmayacak Adin Al Bayrak Olup Ebedİyyen Bu Yurdun ÜstÜnde Dalgalanacak
Sen Ölmedİn Ey Şehİdİm Şehadet Şerbetİ İÇerek Şereflenenlerden Oldun
Mekanin Cennet Vatanin TÜrkİye Cumhurİyetİ Sen Artik Bu Vatanin Evlatlarisiniz Yemİn Olsun Kanin Yerde Kalmayacak
Çakal SÜrÜlerİ Sİzler Kendİ Kanlarinizda Bogulacaksiniz
Cana Can Kana Kan​

Çok sağolun kardeşlerim ayrıca Kasım ayında askerlik alımları başlıyor ben de askere gidecem Komando
olarak Allah nasip ederse! Çok mutluyum çünkü inşallah askerliğimi Güneydoğu da yapacam..! Allah bana inşallah askerde 1 tane bile olsa pkklı öldürmeyi nasip etsin tüm Türk milletine nasip etsin..!
Vatan Sağolsun..!

Yapar akepe bunlarlada işbirliği yapar kanı bozuk çünki bunların...

R€B€L;2230684' Alıntı:
Irkcılık ıceren ve kufur ıceren mesajlar silinmistir. Yorum yaparken daha dıkkatlı olunuz.

Eyw ama ülkeni bölmek isteyenlere, askerimi arkasından vuranlara, kendi leşlerine vatanımızda toprağımızda anıt mezar deyip saygu duyanlara,Türkiye nin her bir yerine dağılıp da bomba üstüne bomba koyanlara, masum insanların canına kıyanlara,Ülkemde binlerce kişi olup 7 den 70 e kendi bayraklarını ve it Apo nun resmini sallayanlara, Bayrağımızı yakanlara ve dahası.......... İşte bunlardan nefret etmek ırkçılıksa o zaman "EVET SONUNA KADAR IRÇIYIM"

ya bence artık bu dtp denilen parti de parti yöneticileri de muhatap olarak alınmamalıdır

Eyw ama ülkeni bölmek isteyenlere, askerimi arkasından vuranlara, kendi leşlerine vatanımızda toprağımızda anıt mezar deyip saygu duyanlara,Türkiye nin her bir yerine dağılıp da bomba üstüne bomba koyanlara, masum insanların canına kıyanlara,Ülkemde binlerce kişi olup 7 den 70 e kendi bayraklarını ve it Apo nun resmini sallayanlara, Bayrağımızı yakanlara ve dahası.......... İşte bunlardan nefret etmek ırkçılıksa o zaman "EVET SONUNA KADAR IRÇIYIM"

Olayları saptırıyorsun.

Burda pkkya karsı ıstedıgınız kadar yuklenebılırsınız koruyan, ona curret edıcekte yoktur ama Turku, Lazı Kurdu vs Herkes bu vatanın bı parcasıdır.Zaten ıstenılende bu bolunme degılmı sence. Bi ırka karsı yonelık kufur ve onları kucuk dusurucu bı yorumda bulunamazsın olay bundan ıbarettır.

Hıı konuya gelınce Dtpnın ne oldugu bellı zaten yorum yapma geregı duymuyorum bile

Ama görüyoruz ki adamlar hayali Kürdistan adı altında ülkemzin Doğu topraklarına Güney Kürdistan diyor.Benim se anlatmak istediğim Ben Türk üm değil de ilk olarak Ben Kürt'üm diyenlere ve Bu Kürdistan hayaliyle ağzının suyu akan o kadar Kürt var ki yüzyıllardır bu topraklarda yaşayıp da ülkemize acımasızca ihanet eden bir milletten bahsediyoruz..! Ve o hale geldi ki artık Kürt adını bile duyunca intikam nefreti geliyor..! Hangi topluluk onlardan başka böyle bir vahşeti yaşatıyor yıllardır ülkemizde..! "Türk ün Türk den Başka Dostu Yoktur" diye boş yere söylememiş atalarımız..! Ben Türk üm diyen herkes kardeşimdir; ama unutmayalım ki IRK sözcüğü istiklal marşımızda da geçiyor..! Dostumuz olan Türkistan ülkeleri hariç, hangi ülke var söyler misiniz daha doğrusu hangi IRK var..? Yaptığımız etnik kökencilik değil Vatanımıza Düşman olan Irklara karşı bir tutum sergilemektir..! Şunu da ekliyim bir ırka karşı küfür ve küçük düşürücü hakarette bulumassınız denilmiş, vatanımıza gözünü düken,bayrağımızı yakan,Askerimizi kalleşçe arkasından vuran ve üstelik askerimizi topraklarımızda rehin alan Irkın Kökünü Kuruturuz..! Bu da Böyle bilinsin o zaman...!!!!

iSTiKLAL MARŞI

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celâl?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım.
Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım;
Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!

Mehmet Akif Ersoy

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin düştüğü duruma bak !!!
eLin terörist *içLeri kaLkıp T.C. toprakLarı içinde 8 tane Mehmetçiği esir aLıyor
siyasetçiLer, komutanLar yerLerinde rahatça oturuyorLar bu ne rahatLıktır !!!! bu ne duyarsızLIktır !!!

Artık tez zamanda bu suskunluk sona ermeli

kandili gabarı bütün kamplarını kürdistan dedikleri o lanet isimleri ile beraber kara toprağa leşlerini sermeliyiz.

Yapar akepe bunlarlada işbirliği yapar kanı bozuk çünki bunların...
Boş konusuosun, laf kirliliği yapma istersen,

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin düştüğü duruma bak !!!
eLin terörist *içLeri kaLkıp T.C. toprakLarı içinde 8 tane Mehmetçiği esir aLıyor
siyasetçiLer, komutanLar yerLerinde rahatça oturuyorLar bu ne rahatLıktır !!!! bu ne duyarsızLIktır !!!
Nerden biliyorsun kardeşim oturduklarını, Destek olmak varken köstek olma, insanların da kafasını karıstırma

breeeee
senin toprakLarının içinde 8 tane askerini kaçırıyorLar!!!! sen ne konuşuyorsun
İsraiL Lübnan'a ne yaptı???
2 askerini rehin aLdığı için Lübnan'ın anasını beLLedi,
sen ne yaptın götünü üstünde oturuyorsun haLa

PKK kampLarının yerLeri tsk nın eLinde neden vurmuyorLar neden uLan neden????

Siyasi irade hala yerinde duruyor.

Asker şu anda eli kolu bağlı....

Askerin şuan siyasi yönetime baskısı veya müdahale girişimi Erdoğanın çığırtkanlığı ile yeni bir karışıklık oluşturacağından asker şuan sadece erdoğanı bekliyor. Erdoğan İse 5 inde yapacaığı amerikan gezisini.... Rice bush tevecüh edecek ırağa girecez....

artık askerin ağırlığını koyması lazım Arkasındayız

Allah belalarını versin bu nakorlerin.her sozlerınde bellı pkk lı oldukarı hala konusuyorlar asacaksın bunları ılk basta.Allah rahmet eylesin sehıtlerımıze banada nasıp eder insallah sehıtlıgı bu nakor kopeklerede derslerı verılmelı hemen kuzey ıraka gırmek degıl dıger ucundan cıkılmalı gerekırse.

pkk destekçisini cezaevinden çıkarıp millet meclisine sokarsan olcağı budur isteseler daha da ileri giderler müdahele dahi edemiyoruz

zaten kış geldi zor hava şartlarında bi eylem yapamıyacaklar neymiş abd nin tam saha presiyle eylemsizlik kararı alıcaklarmış ondan sonra bahar geldiğinde eylemlere devam bu şekilde oyalama taktikleri ile pkk sorunu bitmez artık bişeyler yapmamız gerekir kendi başımıza yapmamız gerekir abd nin israilin yaptığı gibi kimseye sormadan kimseden izin almadan gerektiği zaman yapabilmemiz gerekir

her ne kadar çok tartışılsada burda ırkçılık yaptıkları zannedilen arkadaşların rahatsız oldukları nokta içimizdeki PKK lılar bunlarda daha çok terör eylemlerinin en yoğun olduğu doğu bölgelerindeki kürt halkının içindeki pkk yardım ve yatakçısı bazı insanlardır ...bu insanlar olmasa inanın pkk bu eylemlerin bir çoğunu yapamaz..ve bu insanlar türkiye cumhuriyetinde yaşıyor ve bütün vatandaşlık haklarından yararlanıyor
şu anda doğuya yapılan yatırım kadar batıdaki bir çok yere yardım yapılmıyor ve bu KÜRT İSYANCILAR(Dünya basını böyle tanımlıyor neye isyan ediyorlarsa) hala bizim topraklarımızda PKK terör örgütü ile bir devlet kuracaklarına inanıyorlar ve başta ABD bir çok ülke de bunları destekliyor.
başka devlet kurup yaşamak isteyenler DEFOLSUN gitsin nerede devlet kurarsa kursan nerede yaşarsa yaşasın ABD çok mereklıysa kendi topraklarından bir eyelat versin isteyen devletini orda kursun çok da şeyimizde olur ama asla BİZİM TOPRAKLARIMIZ da değil

Geri