DTP-Ülkücü gerginliği

Son Zamanlarda Forumda Erdoğan Savunucuları Çoğalmaya Başladı.Dün Akşam Da Senin Gibi Birine Laf Anlatmaya Çalıştım Hemen Edepsizlik Yaptı.Uyarı Aldık,Nasıl Bir Din Sevgisiyse Hemen Küfrettiriyor Size Heralde.Bu Yüzden Seninle Muhattap Olmayacağım...

benim sana verdiğim cevapla ne alakaası var anlayamadım.Gel bize bazı vazı olmuş

arkadaşlar kendinize gelin artık tartışmanında bi uslubu oldugunu bilin forum kurallarını uygulamak zorunda bırakmayın bizleri

onlar ülkücü olsalar yapmazlardı cünkü ülkücülük disiplin ister. lider izin vermeden hareket etmez. medya ve akp yandaşı tv ler dtp ile mhp karşılaştırmak istiyor. devletin askeri var polisi var suç varsa hükümet nerede işini yapsınlar. Ülkücüler bu işte yoklar. Onlar Akp partiye oy verenler çünkü oyları dtp ye gidiyor. onun hesabını yapıyorlar

Terörden beslenen iki Partinin rant kavgası

ikiside siyasi varklığını teröre borçlu

kavga bu yüzden

terör biterse kendilerinin de yok olağını çok iyi biliyorlar

Çok basit bir düşünce....boşşşş

Ülkede terör örgütünün besin kaynağı milliyetciler değildir.Milliyetcilerde terörle beslenmez.
Ama şu doğru Terör örgütüne en yakın çevrelerin hangi ideoloji ve zihniyete hizmet ettikleri...Bunuda herkes biliyor.Terörü besleyen Milliyetci kesim değil aksine sözde devrimci kesimdir....Hem 30 senedir bu terör olayı var demişsin ahkam kesenler nerede demişsin bir bakıma diyorsun ki çıkın kavga edin eee sonra terör üzerinden siyaset diyorsun....Milliyetcilik veye ülkücülükle NASYONEL SOSYALİST (NAZİLİĞİ),FAŞİST ideolojiyi karıştırma sana örnek kaçtane milliyetcinin veya ülkücünün evinde nazi bayrağı veya hitler resmi gördün????

Ama nerde bir rus aşığı hepsinin üstünde Çekiçli örslü tişörtler,yok che resimleri,tişörtleri kim rotasını şaşırmış? Madem Atamızın izzinde yürüyecez de elin rusunun,ça sının,çu sunun bizle ne alakası var? ÜLKÜCÜ ÇEVREDE SÖZDE NE KADAR TERÖRDEN BESLENME VARSA,DEVRİMCİ ÇEVREDE DE O KADAR TERÖRÜ BESLEME VAR....

Hala Başbakanı Öven insanları görüyorum Şehitlerin Kemiklerini sızlattınız.

iyide sana mhp nin milliyetçi olduğunu kim söyledi ya da dur şöyle diyeyim seni kim kandırdı
yazımın nersinde mhp yi gördün anlamadım.benim bahsettiğim türk milliyetçiliği.mhp nin daha adı yokkan vardı.galiba okuduğunuda anlamıyorsun.ama neyse bunada eyvallah.
gerçek türk milliyetçiliği atatürk milliyetçiliğidir.ama sen şimdi o ne be dersin..
Biraz daha açarsam nakli değil,akli bir milliyetçilik..
körükörüne değil, ırkçı değil..
sadece kendi toplumunu barış,huzur ve yüksek medeniyet çizgisi içinde görmektir..
Ama yeri geldiğinde de, en son çare bu ise; kanını ve canını vatanı için feda etmektir..

Yani beni kandıranlar, şuan Çanakkalede şehitlikte(bilmem hiç gördünmü,umarım ziyaret etmişsindir), Zafer tepe de, Çiğiltepedeler..
But I dont know yours(fakat seninkileri bilmem,bilmem anladınmı)

Geri