_bozkurt_
New member
Ordumuzu Kİmse Yipratamaz
hakiki55' Alıntı:TSK dan biri burası peygamber ocağıdır dese
Sabah iştimasında burası ana kucağı değiL
Peygamber ocağıdır dese
generaL oLsa ihraç ederLer diye düşünüyorum..
B€ZGİN' Alıntı:Askeri Din Düşmanı gösterenler
Eşi başörtülü olduğu için Başbakana karşı asker göreve diyenlermi
Gençlerin Cuma namazına ilgisi artınca Asker Göreve diyenlermi
Halkın seçtiği partiyi halkın yeniden seçeceği gerçeğini kavrayınca (zorda olsa kavradıklarında bu gerçeği ) Asker göreve diye Askeri halkla karşı karşıya getirmeye çalışan Halkı aptal kendilerini süper zeki zanneden beyin salatası kadar düşünme kapasitesine sahip olmayan yaratıklarmı
yoksa senin bahsettiğin kimliği meçhul çevrelermi bidaha düşün istersen
osiris_cemo' Alıntı:Askere gitmeden dışardan konuşmak kolay git bakalım askerede neyin ne olduğunu yerinde öğren.
Daha kapıdan girer girmez duyacağın sözlerden belkide ilki "Ordu ocağı peygamber ocağıdır" sözü olacaktır.Doğaldır ordu düşmanları orduyu dinsiz görenler ve öyle lanse etmek isteyenler sizlere öğretmemişlerdir bu sözü değilmi.
hakiki55' Alıntı:osiris sen dünya sadece senin etrafın mı dönüyor sanmaktasın?
Ben 26 yaşındayım ve 15 ay yaptım askerLiğimi kaçmadan sakLanmadan
Jandarmaydım ve siviL istihbarat ekibinin şoförLüğündeydim
Daha sonra sürücüLüğümden doLayı muhafız şoför oLarak siviL şoförLüğe ayrıLdım
Sanırım senin babanda Askerdi
Ben çoğu rütbeLinin 25 yıLLık hizmet süresinde göremediği kadar
GeneraLe hizmet edip şoförLükLerini yaptım bağLı buLunduğum sosyaL tesiste..
Burda isimLerini yazmaya kaLksam 2 sayfamı aLır
eski J.Gn.K.´nından şimdiki K.K.K.´na kadar...
Asker çocuğu oLarak hakLısındır beLki bazı şeyLeri söyLerken ama
Birazda neyin ne oLduğunun farkına varmam için babamın asker oLmasına gerek yok
Ben Ordu dinsiz demiyorum ama yemek iştimaLarında her zaman
Tanrımıza HamdoLsun miLLetimiz varoLsun hitabı yapıLır
Nöbetçi çavuşun biri Tanrı yerine Allah dediği için yediği dayağı gözLerimLe gördüm
Bu duvardaki LevhaLarda da bu şekiLde yazıLıdır..
Ama ben ordu dinsizdir demedim dememde bunu
osiris_cemo' Alıntı:Tam tersi.Senin o dediğin insanlar askeri dine karşı göstermiyor.
Kendini dindar gösteren dinci yobazlar , hani şu sarıklı cüppeli gezen ağzından salyalar akıtarak Atatürke Orduya Cumhuriyete küfreden kudurmuş köpek sürüsü var ya onlar işte.Kafasının içinde beyin yerine saman olan etrafa öfke tohumları saçarak bunu dinmiş gibi milleti afyonlayan şalvarlı şeytanlardan bahsediyorum.
B€ZGİN' Alıntı:Peki benim sözünü ettiğim halkla askeri birbirine düşürmeye çalışan askeri dinsizliğin koruyucusu olarak lanse etmeye kalkan Çakal sürüsünün hemen hemen hepsi
Takım elbiseler giyiyor ne biliym cüppe yerine ceket sarık yerine fötr şapka takıyor olsa-ki şapka harici geneli böyle bu onları senin sözünü ettiğin kişilerden dahamı iyi yapıyor Sarıklı yaparsa ceza kravatlı yaparsa kazamı oluyo bu nebiçim zihniyet demiycem senin kendi meselen o yalnız ;
Hiç düşünmezmisin neden bütün takım elbse giyip kravat takan insanları suçlamak yerine yaptıkları eylemlerden yola çıkarak konuşuyor bu insanlar
Bütün hikaye giyim kuşamdamı bitiyor yada şöle diyim ben sana biraz daha anlıycağını umduğum bir dilde
Şikayetçi olduğun kişileri burda tarif ederken giyim kuşamlarıyla alakalı bir genelleme yapmadan diğer sarıklı şalvarlı vatandaşlarımızı zan altında bırakmadan dinci yobaz gibi kelimeler kullanarak gerçek manada dinine sahip çıkan ve onu yaşamaya çalışan insanlarımızla bir genelleme yapmadan kimsenin dinine dil uzatma gibi bir arayış içerisine girmeden
Anlatmak istediğin kişilerin kim olduğunu anlatamayacak kadar dar bir çerçevedenmi bakıyorsun dünyaya öyle değilse
Neden cümlelerinde belli bir kesimi hedef gösteren kelimelerden kaçınmıyorsun kişisel bi kuyruk acın olabilir herhangibi şalvarlıdan yada sarıklıdan yada ne biliyim sevmeyebilirsin senin çevrendekiler seni dindar kesime düşman tipik haçlı zihniyetiylede yetiştirmiş olabilir bu senin kendi meselendir onu anlarım
Ama bunu genele yayarak burda Diğer insanları zan altında bırakıcak senin deyiminle salya sümük yorumlar yapma hakkını sana vermez
osiris_cemo' Alıntı:Bu ülkede askeri dinsizliğin koruyucusu gibi lanse etmeye çalışan kimse yok.Senin o bahsettiğin dinsiz dediğin insanlarda en az senin kadar müslüman hatta pek çogu takvada sana toz yutturur.Algılayamadığın konu şu arkadaşım.Sen sadece kendin gibi düşünen ve yaşayanları müslüman sayıyorsun diğerleri senin için dinsiz.Şimdi sen diğer müslümanları dinsiz yaparak kendin dinden çıkıyorsun haberin yok.Kendi dininden haberin yok millete dinsiz yaftası yapıştırıyorsun.
Benim tarif ettiğim çevreleri anlayamaman senin ne kadar dar görüşlü olduğunu alğılama eşiğinin ne derece düşük olduğunu hali hazırda gösteriyor.Daha sana ne diyebilirim ki.Üslubun ve bu güne kadar yazdığın mesajlardaki tavrın senin ne kadar hoşgörü yoksunu insanlarla tartışma adabından ne derece uzak biri olduğunu oldukça iyi gösteriyor zaten.
Millete salya sümük-dansöz gibi tabirleri kullanmakla halkı olmazsın sadece küçük duruma düşer ve nefret uyandırırsın.Sana tavsiyem nacizane üslubuna dikkat etmen ve 2-3 milyar kitap okuyup kendini düzeltmen zira başka türlü senin düzelebileceğin yok.
Bu yazdıklarım sana son sözüm bundan sonra seni bu forumda muhattap almayacağım.Önce kendine çeki düzen ver üslübunu düzelt belki günün birinde tekrar seni muhattap almayı düşünebilirim.
osiris_cemo' Alıntı:Aziz nesin haklı
Aziz nesine "çakal" diyebilecek kapasitede biri olduğunu zannetmiyorum.Aziz nesin bana örnek teşkil etmiyor sadece vardığı bir yargıya katıldığımı söylüyorum.
türk ocağı' Alıntı:Aziz nesinin, Türk milletiyle alakalı görüşlerini haklı gören bir zihniyetin aynı zamanda atatürkçüyüm diyebilmesi üzücü ve düşündürücü bir durum. Atatürk'ün '' Türk milleti zekidir'' tespitini idrak edemeyip ateist bir mizahçının savunuculuğunu yapmayı şahsınıza yakıştıramıyorum.
Dostum aziz nesinin o malum görüşüne katıldığını açıkca beyan etmişsin.osiris_cemo' Alıntı:Dostum kusura bakma ama bu konuda benim yazdıklarımın gelişimine bakmadan fikir yürütmüşsün.28. posttan itibaren yazdıklarımı okursan benim neyi anlatmak istediğimi anlayacaksın.Bu forumdaki mesajlarımı okumuş aşşağı yukarı ne düşündüğümü anlamış olmanı beklerdim senden.
Atatürkün sözlerini gayet iyi bilirim.Ayrıca Aziz Nesini savunmuyorum sadece bir görüşüne katıldığımı beyan ettim.Sebebini de 28. posttan başlayarak açıkladım.
türk ocağı' Alıntı:Dostum aziz nesinin o malum görüşüne katıldığını açıkca beyan etmişsin.
Sende taktir edersinki bu adam doktor falan değildi. Aptallık beyinle alakalı bir durum ne yani biz millet olarak bazı vitaminleri falan eksikmi almışız veya alıyoruzda aptal oluyoruz anlamadım. Bu tespit neye dayanarak yapılmış acaba.
Şunu derseki milletimiz cahildir ki buna bende katılırım o başka. Söylenmesi gerekende buydu sencede öyle değil mi?