osiris_cemo' Alıntı:
Komiksin
Aziz nesin haklı çünki Türk halkı birleşip bir ülküde ilerleyeceğine fraksiyonlara ayrılıp kamplaşmayı sever.Tarih bile buna şahittir.Küçük olsun benim olsun zihniyeti hakimdir bizde.Bizim gibi düşünmeyenler kahrolsun yokolsun.
Ezici çoğunluk dediğin toplam seçmenin sadece %25 inin oyunu aldı neresi ezici çoğunluk bu ülke %40-50 lerle iktidar olanları da gördü onlar bile RTE kadar fütursuz davranmadı.Seçim kanunun cilveleri işte.
Aziz nesine "çakal" diyebilecek kapasitede biri olduğunu zannetmiyorum.Aziz nesin bana örnek teşkil etmiyor sadece vardığı bir yargıya katıldığımı söylüyorum.
Birincisi senin yorumlarında benim görüşüme göre saçma gelen pek çok nokta olmasına rağmen komiksin yok şusun yok busun diyerek olayı kişiselleştirmeye çalışmadığımı farkedebilecek kapasitede olduğunu düşünüyodum umarım bi dahakine beni yanıltmazsın ona göre başlarsın yorumlarına
Ezici çoğunluktan kastım yapılan seçimlerdeki mevcut seçim sisteminde aldığı ezici galibiyettir-ki akp gelecek diye kimse seçimden önce seçim kanunuyla oynama yapmadı bunnu bildiğinden eminim genede küçük bi hatırlatma olsun istedim-ki yapılan seçimlerde en yakın rakibiyle arasındaki oy farkı ezici denebilcek derecede yüksektir
Aziz nesine çakal diyebilecek kapasitede olmak için Türk olmak yeterlidir kanaatimce çünkü o bir genelleme yaparak Türk halkının yüzde yetmişi aptaldır deme cüretini göstermiştir
Köpek kadar zekası olmayan kişilerdir birlikte yaşadığı millete aptal diyenler
Köpek dahi yediği kaba pislemeye kalkmaz
Türk halkına aptal diyen bir mahlukata çakal vb pek çok kelime kullanabilecek kapasitede olmak için Türk Halkından olmak yeterlidir-ki sözünü ettiğim çakal vb kelimeler sadece Aziz nesine itafen değil Türk halkına böylesine adice ucuz kelimeleri yakıştıran herkeze itafendir dileyen kendi kişiliğine-ki (varsa) uygun olanı içinden seçer
Kendisine bu tip kelimeleri yakıştırmayan kişiler söylediği sözlere dikkat etmek zorundadır
En baştada belirttiğim gibi Türk Halkının zekasından şüphesi olan
Önce kendi küçük beynindeki kokuşmuş düşüncelere kendi zeka seviyesine baksın