DSP Lideri Sezer istifa etti

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

6pnwqf.jpg

DSP Lideri Sezer istifa etti

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ''Bugün DSP Genel Başkanlığından istifa ediyorum'' dedi...

Sezer, partisinin il ve belediye başkanları toplantısının açılışında yaptığı konuşmada çeşitli konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimlerin ardından sonuçlara ilişkin değerlendirme döneminin başladığını anlatan Sezer, ''Her konuşmamda 'başarılı olamayanların bulundukları kurumun da ülkenin de önünü tıkamaması gerektiğini' söyledim. Bugün DSP genel başkanlığından istifa ediyorum'' diye konuştu.

Kaynak

hizmetleri için teşekkürler
koltuklarına yapışıp kalanlara
bırakıp gidemeyenlere ders olur umarım

pasif bir adamdı pek bisi yapmadı

iyi olmuş ecevidin verdiği mirasını mahveden bir insandı umarım yerine ecevidin mirasını koruyabilen birisi gelir

iyi olmuş ecevidin verdiği mirasını mahveden bir insandı umarım yerine ecevidin mirasını koruyabilen birisi gelir

Ecevit'in mirasını koruyan birisi de gelse , birisi de gitse yine de değişen bişey olmayacaktır. Durum öyle değişti ki , ufak ufak tekelleşmeye giden bir yapı var. O yüzden makam sevdası , para sevdası , iş bilmez adamların önce birleşmesi gerekir. Adam akıllı birleşme söz konusu olursa o zaman daha iyi olabilir ama millet oturduğu koltuğu sömürmekle meşgul. Bu zaaflar yok olmadıkça baykal da olsa , sezer de olsa , bahçeli de olsa hiçbişey değişmez. Yine miting alanlarında kadınların hamamda kavga etmesi gibi ciyak ciyak birbirlerine laf atıp duracaklar.

Efendiliğiyle siyaset hayatında göze çarpan bir isimdi. Maalesef bu ülke efendi insanları sevmiyor. Kasımpaşa ağzıyla konuşanları, reyting uslubla konuşanları, hakaret edenleri daha çok destekliyor. Yolu açık olsun, ne diyeyim.

bütün DSP li kardeşlerime gözünüz aydın diyorum Sezer ede uğurluar olsun Allaha yakın DSP'den uzak olsu inşallah şöyle yırtıcı bıçkın bir adam gelirde DSP solda yarattığı boşluğu doldurmaya başlar

Efendiliğiyle siyaset hayatında göze çarpan bir isimdi. Maalesef bu ülke efendi insanları sevmiyor. Kasımpaşa ağzıyla konuşanları, reyting uslubla konuşanları, hakaret edenleri daha çok destekliyor. Yolu açık olsun, ne diyeyim.

KatıLmıyorum.
ÖyLe oLsa hakaret etmeyi bırak ''KadınLarı darp edenLer'' , ''TeLefonda Rahat Küfür Edemiyoruz'' diyenLer
Tek başına iktidar oLurdu.
Oysaki siyasete atıLdığından beri en büyük başarısı muhaLefet kaLmak oLdu =)

Geri