Drogba! Drogba! Drogba!

SĦARK

Lord Of The Game
Altın Üye
Reaction score
0
Drogba! Drogba! Drogba!

309hoom.jpg

İngiltere Premier Lig'de ilk hafta karşılaşmasında Chelsea, Stamford Bridge'de Hull City'i 2-1 mağlup etti.

Hull City'in 28. dakikadaki golüne, Drogba'nın 37. ve 90. dakikalarda attığı iki müthiş golle karşılık veren Chelsea, İngiltere Premier Lig'de 9 sezondur açılış maçlarını kazanma geleneğini de sürdürdü.

Chelsea'de Hully City karşısında Ancelotti tarafından ilk 11'de görevlendirilen Nicolas Anelka, gösterdiği etkisiz performans ve kaçırdığı gollerle takımının son dakikaya kadar Stamford Bridge'de yaşadığı kabusta önemli rol oynadı.

Chelsea, Premier Lig'de salı günü Sunderland ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Hull City ise çarşamba günü kendi sahasında Tottenham'ı konuk edecek.​

Kaynak: Sporx​

Chelsea ipten döndü

Premier Lig'in iddialı takımı Chelsea, Hull City önünde öldü öldü dirildi. 1-0 geriye düşen Londra ekibini galibiyete Drogba'nın 2 golü taşıdı. Tuncay da Boro formasıyla Championship'te gol buldu.

7B3A70A25E-AA7A-40E8-9D21-5.hlarge.jpg

Premier Lig'in ilk haftasında Chelsea, galibiyeti Drogba'nın son dakika golüyle kurtardı.

Hull City'nin dirençli futbolu karşısında zorlanan Carlo Ancelotti'nin takımı, maçı yenilgiden çevirdi.

Hunt'ın golüyle yenik duruma düşen Chelsea, Drogba'nın biribirinden güzel iki golüyle galibiyeti buldu.

Fildişi Sahilli futbolcu, uzatma dakikalarında sol çaprazdan yaptığı aşırtmayla 3 puanı getirdi.

Harcadığı paralarla dikkat çeken Manchester City de Blackburn deplasmanında Adebayor ve Ireland'ın golleriyle 2-0 galip geldi.

Günün diğer sonuçları şöyle:

Everton-Arsenal: 1-6
Aston Villa-Wigan: 0-2
Wolverjampton-West Ham: 0-2
Portsmouth-Fulham: 0-1
Bolton-Sunderland: 0-1
Stoke City-Burnley: 2-0

TUNCAY GOLLE BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon küme düşen ve bu sezon Championship’te mücadele eden Middlesbrough'daki temsilcimiz Tuncay Şanlı, Middlesbrough’nun Swansea’yi deplasmanda 3-0’la geçtiği maçta takımının 3. golünü attı.

Tuncay, oyuna sonradan dahil oldu.

NtvSpor

Shark ne ara verdin la konuyu :durdurun
Neyse Drogba müthiş oynadı ve attığı ikinci gol harikaydı.

Kesin Chelsea olur . Drogba nın golünü görmeniz lazım. Deh$eT Süper Bir gol

ancelotti kimdir necidir ya pehh ben beğenmiyorum ama chelseayi destekliyorum :D

Geri