drm nedir?

bochi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sporx den maç izleyecektim.Windows media player açıldı.Sonra bu dosyayı yürütme hakkınız yok drm den dolayı mı ne anlamadım.İzleyemiyorum ne yapmalıyım?

Belkide drm ile ilgisi yok altta resim var arkadaşlar bi bakarsanız

sporx in maç izlemesi ücretli üyelik gerektirmiyor mu? ayrıca DRM de Digital Rights Management dir

sporx in maç izlemesi ücretli üyelik gerektirmiyor mu? ayrıca DRM de Digital Rights Management dir

Hayır gerektirmiyor...Ben arkadaşın bilgisayarında izleyebiliyorum ama kendi bilgisayarımda drm çıkıo ortaya işte....

mp3 leri forumda şöyle çözmüşler
- şarkıları, drm lisanslarının olduğu bir bilgisayarda, windows media player playlist'ine aktarın.
- daha sonra, bilgisayara herhangi bir usb bellek, veya mp3 çalar bağlayın. bu meretlerin hepsini, windows media player, mp3 player olarak tanıyor.
- windows media player'dan, "eşitle" tabına gelin, eşitleme ayarları gibi bir seçenek vardı yamulmuyorsam, şu an tam hatırlamıyorum, işte oradan, aygıta yüklenecek dosyaları dönüştürürken kullanılacak ayarları düzenleyin.
- eşitlemeyi başlattığınızda, media player, mp3 çalarınızın drm lisanslarını okuyamadığını varsayıp, çevireceği dosyaları drm'den bağımsız oluşturacak.
- eşitleme bittikten sonra, dosyalarınızı eşitlediğiniz sürücüden alıp, lisans derdi olmadan istediğiniz yerde kullanın.

Geri