Driver Yedekleme

hack007

New member
Reaction score
0
Pc ye format atcam şuan driver cd si yanımda değil nasıl halledebilirim bu işi.Yani Format atmadan önce yedeklerini alabiliyoruz diye biliyorum programla ama hangi program bilmiyorum ve kullanmasınıda bilmiyorum tabiki.Yani bana format attıktan sonra cd siz bir şekilde driverlerın yüklenmesi lazım.Yardımlarınızı bekliyorum.

sağolasın ama nasıl kullancam?

program güzel kardeşim sağol

bilgisayarının driverlerini üretici firmaların sitelerinden en güncell driver ları indir bence...
bilgisayarının özelleriklerini biliyorsundur sanırım ?

ilk önce toplama bir bilgisayar mı yoksa leptop tarzı birseyler mi ?

Windows Update'den de güncelleştirebiliyorsun.
Şöyle:
Bilgisayarım sağ tık>Özellikler>Aygıt Yöneticisi>(örnek) Ekran Bağdaştırıcıları>Genişlet>Ekran Kartının İsmine Sağ tık >Sürücü Yazılımını Güncelleştir de Windows Update'den Arat ve güncelleştir böyle yaparak tüm driverlarını güncelleştirebilir veya yükleyebilirsin.

Programı yükle yüklerken bi ara donanımını tarayacak elleme. Yükleme bitince çalıştır programı ve driverlarımı yedekleye karşılık gelen butona bas. Donanımlarını tarayacak ve hepsini karşına getirecek sadece yedeklemek istediğin bileşenleri seçip backup diyeceksin. ve kayıt yeri göstereceksin. Pc ye format falan attığında geri bu programı yükleyip aldığın yedeği göstereceksin. Yükleme yapacak ve sorun kalmayacak. Kusura bakma işlerim yoğun yoksa resimli açıklama verirdim.

hepiniz çok sağolun pc laptop.brave87 ozaman yedek yerine Yerel Disk(D)yi göstercem dimi yani format atmiyacağım yeri.

sağolasın brave87 flash a da alırım tmm.Birde arkadaşlar windowsumuzun orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Peki brave87 bende vista kurulu ama şimdi xp kurcam ozaman olmaz dimi?Çünkü vistanın driverları Xp de geçerli olurmuki?

Vista driverlarının büyük bir çoğunluğu xp ile çalışmaz. bazen istisnalar çıkıyor tabi.
Laptop'ta vista yüklü olduğuna ve sen xp ye dönmek istediğine göre laptopun çok eski değil.
Google ile Laptop Modelini aratırsan eminimki driverlarını bulacaksın. Adres verecektim ama reklama girmemesi açısından yol-yordam gösteriyorum. İyi Günler.

Geri