dreamwear öğrenmek isteyenler

wildaky

New member
Reaction score
0
17 derslik bu kitabı bitirdğinizde epey yol katetmiş olcaksınız :durdurun dersleri en basından sırayla uygulayın bittiğinde kendinize hayal gücünüzün ölçüsünde bir site yapabildinizi göreceksiniz kurslar parayla :D hackhell farkını tadın buyrun:goz:

http://rapidshare.com/files/43135728/Dreamweaver8-rar.html

dreamweaver de php nasıl çalıştırılır msql nasıl bağlanılır.bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim

fgecimli' Alıntı:
dreamweaver de php nasıl çalıştırılır msql nasıl bağlanılır.bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim

Googul'da Mustafa Rıdvan Özdemir Dreamweaver uygulamaları diye arat sana yardımcı olur.

Teşekkürler kardeş sağol

wildaky' Alıntı:
17 derslik bu kitabı bitirdğinizde epey yol katetmiş olcaksınız :durdurun dersleri en basından sırayla uygulayın bittiğinde kendinize hayal gücünüzün ölçüsünde bir site yapabildinizi göreceksiniz kurslar parayla :D hackhell farkını tadın buyrun:goz:

http://rapidshare.com/files/43135728/Dreamweaver8-Kitap.rar.html

kitabı indirdim okumaya başladım fakat kitap ta adı geçen cd den örnekler vererek anlatım var cd yi rapide veya herhangi bişekilde ekleme şansın varmı ?:victory

kitabı indirdim okumaya başladım fakat kitap ta adı geçen cd den örnekler vererek anlatım var cd yi rapide veya herhangi bişekilde ekleme şansın varmı ?:victory[/QUOTE]

bende yok kardes ama bulursam banada lazım buldugumda paylasıcam merak etmeyin :victory

wildaky' Alıntı:
kitabı indirdim okumaya başladım fakat kitap ta adı geçen cd den örnekler vererek anlatım var cd yi rapide veya herhangi bişekilde ekleme şansın varmı ?:victory

bende yok kardes ama bulursam banada lazım buldugumda paylasıcam merak etmeyin :victory[/QUOTE]

Tamam dostum sağolasın bende tetikte bekliyorum haberin olsun :goz:

emeğine sağlık kardeşim böle bişey arıyodum bende cok makbul gecti:d

bloomwar' Alıntı:
emeğine sağlık kardeşim böle bişey arıyodum bende cok makbul gecti:d
eywallah kardeşim buldukca paylaşmaya calısıyoruz işte:goz:

Link silinmiş kontrol ederseniz seviniriz arkadaşlar.

evet bibaksanız arkadaşlar

<?php

$dbhost ="Localhost";
//Burasi Genellikle Localhost olur,ve localhostta çalıştıgımız içinde localhost olacak
$dbkullanici = "root";
//kullanici adi Localhostta Çalıştıgımız için burasida root olacak,eger bir host kıralasaydınız,Host şirketini verdigi kullanici adini yazacaktınız
$dbsifre = "";
//Localhostta Çalıştıgımız İçin burası boş olacak,Sizin Hostinginizde size verilen şifre neyse siz o şifreyi yazacaksınız
$dbadi = "hackhell";
//Daha önce phpmy adminde Phpmyadmin'de "hackhell" adında bir veritabani oluşturduğumuzu varsayıyoruz ve burayada onu yazıyoruz

$baglanti = mysql_connect($dbhost,$dbkullanici,$dbsifre);
if(! $baglanti){

echo "Mysql baglantisi Saglanamadi";

}else{
echo "Veritabanina Baglandim";
}

//Yukarida $baglanti adında bir degişken oluşturduk ve mysql_connect dedik ,Yani Mysql'a bağlan dedik,sonra parantezlerimizi açarak içerisine 3 arguman girdik,"$dbhost,$dbuser,$dbpass" bunlar degişmez 3 lüdür biz her kodlamamzıda veritabaina baglanmak için bu 3 argumanlari yazacağız...:)
//Ve if kontrolu oluşturduk,Dedik ki eger veritabanina baglanamazsa "Mysql Baglantisi Sağlanamadi desin"
//else kontrolu ilede eger veritabanina baglanirsa "Veritabanina Baglandim Desin"

?>

Geri