dreamveaver yardım

aers24

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir sayfayı index sayfasınnın ortasına koyduğum bir tablo içinde nasıl açabilirim
(yani linke tıklayınca sayfa ana sayfanın ortasında açılacak) yapamadım lütfen yardım acil okul siteis yapıyorum

index sayfasında menü linkleirni ver mesela irtibat sayfasını sen tablonun içinde çıkmısını istiyosun.index te irtibat diye bir link ver. sayfayı hazırladıktan sonra farklı kaydet. mesela irtibat.html diye . sonrada o farklı kaydettiğin dosyanın ortasına yani tablonun içine istediğini yaz

anlatabildim mi?

anladığım kadarıyla başka bir sitenin sayfasını kendi sayfanda göstermek istiyorsun benim anladığım gibi ise işte komutlar

<iframe name="I1" src="BURAYA SAYFANIN ADINI .BURAYA UZANTISINI YAZ">
</iframe>

HANGİ OKULUN SİTESİNİ YAPIYORSUN YARDIMCI OLABİLİRİM !?

xcgh1 saol kardeş hallettim dediğin gibi oldu ama ana sayfayı her değiştirdiğimde diğer sayfalarıda değiştirmek zorunda kalırım böyle yaparsam. bende bu yöntemi kullanmayı düşünüyorum eğer başka çözüm bulamazsam

rebel kardeş saol yardımların için ama anlayamadım seni. ana sayfamın ortasındaki bir tabloya kendimin oluşturduğu sayfayı linke tıklayınca gelmesini istiyorum tekrar açıklarsan sevinirim

Geri