download sorunu

kandan

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar internetten bişey indirirken %99 da kalıyor. oraya gelene kadar normal indiriyor falat 99a gelince kalıyor. Internet Download Maneger, Dap, FlahsGet,Orbit kullandım hepsinde aynı problem devam ediyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum...

hmm internet explorer ayarlarına bak bende ilk defa duyuyorum:saskin

internet explorer ayarları derken??? Ayrıca Opera'da kullanıyorum onda da aynı sorun var. Uzun süredir uğraşıyorum bununla.

Kardeş bence problem sizden kaynaklanıyor.Aynı olay bende de oluyor fakat belli bir süre sonra bitiyor.

Kardeş bence problem sizden kaynaklanıyor.Aynı olay bende de oluyor fakat belli bir süre sonra bitiyor.

sizden derken nasıl yani anlamadım? birde bunu günün her saatinde denedim netin yoğunluğuyla hızla falan alakalı olduğunu sanmıyorum. İndirirken hızı gayet iyi sadece sonunda kalıyor.:vur

mozilla firefox kullanıyorum
kendi downloaderi var hız biraz düşük ama sorunsuz indiriyor

aynı sorun bende de var ben pardus 2007 .3 kullandım ve problemsız indirdi hatta bu sorunla ilgili buraya topik açmıştım işletim sistemını değiştir sorunu aşarsın yanlız pardusu vmware gibi sanal bilgisayarda kurarsan xp yada vista artık hangı işletim sistemi kullanıyosan onun ustunden indirdiği için aynı sorunu çıkartıyo pardusla dene sonucu yaz kolay gelsin

Geri