DoWnLoaD Hızına Bakın !!

ßen downLoad manager iLe saniyede 10 mb indiriyorum.. inanmayan varsa ispatLayabiLirim =)

Dai naptın yaw telekomun santrale kanca mı attın :D
o hız ne ole yaw, bende olsa tüm neti cekerim :D

1mbit bağlantıda bildiğim kadarıyla maximum download hızı 1024/120 ama nedense 90 la 100 le çekiyoruz. :)
Karma nında dediği gibi Fransa 1sn/10 mb , Japonya ise 1sn/70 mb :)

Biz de o günleri görür müyüz be...

atıl teknolojimizi hizmete dayalı hale getirirsek belki görürüz:D

4 mbit ile sürekli download yapıyorum ve bazı sorunlar ortaya çıkıyor.
1)Dvd yetişmiyor
2)İndirecek malzeme kalmıyor..

Senin bahsettiğin hızlar için benim taiwan da bi disc fabrikası satın almam lazım.. :D

biz bu hızla bu kadarını başardıysak hızlı internetimiz olsaydı kim bilir nerelere gelirdik :clap

ben 1024/256 sınırlı kullanıodum 150 yi aşağı düşmüodu hızım 2048/512 sınırsıza yükselttik şimdi 4 kb ye bile düşüo bazen 25-30 oluyo genelde en son bi kere 270 kb ile indirdi türk telekom baya kazıklıo sanırım 1024/256 sınırsıza düşürücem bu gidişe değişen bişi yok hızda o zaman

japonyada 100.000kbps int ayda sadece 100 dolar gibi saçma bi para

1mbit bağlantıda bildiğim kadarıyla maximum download hızı 1024/120 ama nedense 90 la 100 le çekiyoruz. :)
Karma nında dediği gibi Fransa 1sn/10 mb , Japonya ise 1sn/70 mb :)

dediğin kısmen doğru ama sanırım bir hesaplama hatası var bizim 1024 dediğimiz 1Mbit/s yani saniyede 100kb eder fransa 10 katı yüksek olsa 1 Mb saniyede eder japonyada saniye başına 7Mb eder. saniyede 70 Mb. olamaz çünkü ethernet kartları 100Mb üstünü aşamıyor standart şartlarda 1000lik ethernet kullanmaları gerekiyor ve modemlerin yada swichlerinde aynı hızı desteklemesi gerekiyor. ayrıca HDD yazma kapasitesi saniyede 70Mb. desteklemiyor. :saskin

Geri