download hızım %90 azaldı.

1011101

New member
Reaction score
0
iki ay kadar önce eski hattaki adsl i iptal ettirip diğer hatta aldım. airties kablosuz modem verdiler. airtiesı aldığımda ne kadar hızlı diyordum. eski modem kötüydü. ben rapidden 100mb lık dosyayı 100kb/sn nin altına düşmeden 14dk içinde indiriyordum. hatta vista home premium indirdim. aradan 2 ay geçti bugün bi dosya indiriyim dedim 20 mb 9,5 kb/sn den yukarı çıkmadı. video paylaşım sitelerinde yükleme izlenen sürenin 2 hatta 3 katı zamanda bitiyordu ama şimdi hep takılıyor.

sizce nedendir ve çözümü varmıdır. teşekkürler

Sende gereksiz kuruntu yaratmak istemiyorum bundan dolayı olabilir mi emin degilim ama internet baglantını baska birileri daha kullanıyo olabilir mi..?..?Telekom bunun olamayacagını iddia etsede yapıldıgını biliyoruz..

bu airties modemlerde bi problem war eğer kablosuz ağ kullanmıyorsan kablosuz bağlantıyı kapat değişimi fark edersin

kor_selin' Alıntı:
Sende gereksiz kuruntu yaratmak istemiyorum bundan dolayı olabilir mi emin degilim ama internet baglantını baska birileri daha kullanıyo olabilir mi..?..?Telekom bunun olamayacagını iddia etsede yapıldıgını biliyoruz..

öyle birşey olacağını zannetmiyorum. desktop pc den ethernetle bağlanıyorum. geçen wireless kartla denedim. wireless kartla download hızının düştüğünü sezdim. şimdi wireless kartı çıkardım hız yine düşük.

modeme yeni şifre koydum. kırsalar bile wlan ışığı yanıp sönerdi.

hansel' Alıntı:
bu airties modemlerde bi problem war eğer kablosuz ağ kullanmıyorsan kablosuz bağlantıyı kapat değişimi fark edersin..

şimdiye kadar sürekli açıktı wlan ama bi deniyim.

Himm anladım haklısın 101 modemi yeni sifrelediysen öyle bi sorun olamaz..Ozaman ben baska fikir yürütemiyorum..:vur

Geri