Dostuma...

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
ebrese_r025.jpg

Sözlerin, kelimelerin, düşlerin, umutların tükendiği yerde duruyorum; "eylül" diyorum...

Yıpranmış defterinin sayfalarını karıştırırken, hayatının kokusu siniyor ellerime... Ürperiyorum..Sonra hayalinin gözlerine bakıyorum ve aynı kabusun birbirine sırtı dönük iki kahramanı olduğumuzu fark ediyorum... Meğer yalnızlığımızın içinde nekadar kalabalıkmışız.. Tıpkı kalabalıkların arasında yapayalnız olduğumuz gibi...

Olur olmaz yerlerde hayatımıza dair dipnotlar düşüyoruz elimize geçirdiğimiz küçük kağıtların üzerine.. bazen bir sigara paketine, bazen bir fişin arkasına.. Sen başka bir yerde ben başka bir yerde... Senin dip notların şiir oluyor, benimkiler garip bir günce... Bak işte seni de dip not düştüm yıpranmış bir kağıdın üzerine...

ALıntı

Bu yazı kalbini kırdığım dostum fare_07 içindir :melek

Bak işte seni de dip not düştüm yıpranmış bir kağıdın üzerine...
--------------------------------------------------------------------------
coq qüzel paylasım.. :sigara:
emeqine saqlık cnmm :melek

gönlüne sağlık canım benim :melek

Eline yüreğine sağlık Güzel bir paylaşım olmuş.

ellerine, emeğine sağlık canım.

ömürde her şey bir dipnot olarak kalıyor. ömür se geçip gidiyor. daha sonra o dipnotlara bakıp yaşanmışları yeniden yaşıyoruz.

la fare kolay kolayda kırılmaz demekki baya büyük bişey yapmışın :saskin nese Allah aranızı bozmasin :goz:

P@UL' Alıntı:
la fare kolay kolayda kırılmaz demekki baya büyük bişey yapmışın :saskin nese Allah aranızı bozmasin :goz:

ben bişi yapmadım o çok alıngan napim :)

Bizim yokki böyle bir dostumuz be! yokki!

Dost diyoruz her zaman satıyor bakalım çıkacak mı Milli Dost Piyangosundan böyle birşey bize .. Sanmam..

PRotype' Alıntı:
Bizim yokki böyle bir dostumuz be! yokki!

Dost diyoruz her zaman satıyor bakalım çıkacak mı Milli Dost Piyangosundan böyle birşey bize .. Sanmam..

haklısın procan...şans hayatta bikere banada güldü.inşallah sende kendin gibi güzel bi dost bulursun :goz:

Geri