Dos Santos ve Oliveira Fenerbahçe'de!!! [Tek BaşLık]

Allah sağ kanattakilerinyardımcısı olsunDOssss!!!Santooooosssss...!!!

Daha önce adlarını duydunuz mu ?
HayırLı OLsun.
Josico , MaLdonado gibi cıkmazlar insallah :D

3. sınıf yabancı oyuncu olmadıkları ortada.Daum Nobre'yi adam etmişken,bu oyuncular ne olur düşünmek bile istemiyorum :goz: Şu Kadıköy'e bi 4-3-3 gelsin Beşiktaş ve Galatasaray başka birşey istemiyorum :gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Biraz önce Fm 2009 da baktım ikisi de yok çok önemli oyuncular olmadıı sürece koymuolar

ѕσηυη¢υ;4483976' Alıntı:
3. sınıf oyuncu mu aldık? Hayır!
Sorunlu oyuncu mu aldık? Hayır!

Isıran,öpen oyuncu mu aldık EVET!!! :goz:

seni uzun süredir böyle mutlu görmemiştim Sonuncu :hhmanD

Gülen kimmiş görücez :D sezon başı olmasında :D o tarih :D

Bende Barca'daki Das Santos Sanmıştım.. :hhmanD

Neyse eLinizde PatLar İnşaLLah.. [ KişişeL Yorumum.. ]

Bir hafta öncesine kadar Shevalar,Robbenler Vargaslar gelicek denilirken Aziz bombayı patlattı gerçekten.

Fenerbahçemize hayırlı olsun.

Adı sanı duyulmamış diyenler kendi kadrolarındaki yabancı futbolcuların kaçının adını takıma gelene kadar duydular merak ediyorum=)(Bizden gidenler hariç)

Şimdi yandık

"Forma aslanın ağzındaydı, Dos Santos ve Cristian'ın gelişiyle midesine indi".

İkramiye sevinci​

Fenerbahçe'nin Dos Santos ve Cristian Oliveira ile anlaşması, sarı-lacivertli takımın Almanya kampında bomba etkisi yaptı. Her iki futbolcunun da transferinin bitmesinden sonra özellikle sambacılar, espriyle "Şimdi yandık.

Forma zaten aslanın ağzındaydı. Dos Santos ve Cristian'ın gelişiyle midesine indi" yorumunu yaptı.
Alex ise
"Transfer bitti" dendiğinde, piyangodan büyük ikramiye kazanmışçasına ayağa fırlayıp, sevinç gösterisi yaptı.

Mıknatıs Santos​

Dos Santos'un çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten Roberto Carlos, "Konfederasyon Kupası'nda dikkatimi çekmişti. Müthiş bir oyuncu" diye konuşurken, Alex de şunları söyledi: "Santos, taraftarlarımızı mıknatıs gibi tribüne çekecek. Bunu göreceksiniz. Kadromuzda böyle bir futbolcunun bulunmasından dolayı taraftarımız çok mutlu olacak." Deivid ise "Santos'un geldiği doğru mu?" diyerek transferin gerçekleştiğine inanamadı.

fotomaç​

daum daha onceki senelerinde de bos yabancı transferi yapmadı eminim bunlar da asglam oyunculardır...

Geri