Dos Santos, Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

Gerçekten De ÖyLe Kuzen =) Takımda Rekabet Artacak Ve Formayı HakkıyLa ALan Oynayacak, Herkesin Yeri Garanti Diye Bişey Yok, Ayrıca Yedek KLübesinin De KaLitesinin Artması Takıma Artı OLarak Yansıyacaktır =)

keşke defans özelliği olan bi ortasaha olsaydı. Tebrikler galatasaraya hayırlısı olur inşallah avrupada iyi yerlerde görmek isteriz

Bu elemanı alırsa gs hayatının volesını vurur valla

bi tek benım peşime düsmedikleri kaldı, ama benim baska planlarım var.

Dos Santos geliyor..

Galatasaray, bir yıldızı daha kadrosuna katıyor.. Meksikalı yıldız Giovanni Dos Santos, sarı kırmızılı takıma transfer olacağını açıkladı..

Reuters Haber Ajansı'nın verdiği haberde, Meksika'da yerel bir radyoya konuşan Giovanni Dos Santos'un Galatasaray'a transfer olacağını doğruladığı belirtildi.

Haberde yıldız oyuncunun; "Hızımı ve seviyemi kaybetmemek için Galatasara'yı tercih ettim. Tanıdığım bir teknik direktör olan Frank Rijkaard ile çalışacağım için çok mutluyum" dediği ifade edildi.

9990__340-giovanni-dos-santos-gs-da_brands.jpg

Resmi Sitede YayınLandı Transfer Resmen Bitti HayırLı OLsun Camia'ya =)

GS Herkesi Topladı Fener'de Halen Deltinho'yu Alıyo Gerçi Onuda Alamıyacak :durdurun

Haldun Abimiz Avrupa'da Oynayacak Bir GöLcüye Yapışmış.Onuda ALıp GeLir İnş. :D

Linderothla sözleşme iptal edildi

bi kişinin daha mı gitmesi gerekiyor ?

hayırlı olsun camiamıza en sevdiğim futbolcuyu aldık sonunda yarın santosla beraber haldunda gelir inşallah valla benim kalbim dayanmıyor artık :)

Haldun üstünel artık kiralık istemiyoruz.satın almanızı istiyoruz.

eyer kewell gidecekse bence bu transferin bir anlamı yok göndermeyi düşünüyorlarsada internet üzerinden bişeyler yapalım diyorum kewellı göndermemeleri için baskı yapalım yazılar göndere biliris yada maçlarda kewella tezahurad yapıla bilir mesela

Dos Santos Tüm kulübe şans ve uğur getirmesi dileklerimle Hayırlı olsun.

Geri