Donanım bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hellboy726' Alıntı:
:eek:ut: peki bana paramı veriyorlar biz burda para için iş yapmıyoruz ;)
dosluk hatırına arkadaşlık hatırına birilerini birşeyler öğretmek istiyoruz ;)

başkasıyla polemiğe girmek istemiyordum hadi buda burda son mesajım olsun :)

ben adil bir insanım siz daha fazla paylaşım yaptığınızı idda ediyorsunuz burda bunun sayısını hesaplamakla uğraşmam ama hadi size bir cevap olsun yada artık siz ne diye nitelendirirseniz.yüzeysel bir geçiş yapayım ..

Murat335:

http://www.hackhell.com/search.php?searchid=2053570
1 den 25´e kadar. Toplam 39 Sayfa bulundu
Arama işlemi 8,05 sn sürmüştür.

FatalError
http://www.hackhell.com/search.php?searchid=2053577

1 den 25´e kadar. Toplam 40 Sayfa bulundu
Arama işlemi 3,23 sn sürmüştür.

:)

bişey demiyorum mod şu olsun bu olsun diye hakeden kazansın :)

cok güzel ama arkadaşım sen beni anlamak istemiyorsun heralde ben modluk başvurusu sırasında ki anda paylaşımlardan bahsediyorum şimdi için degil o zaman benim featal arkadaş dan en az 2-3 katı paylaşımım vardı ama sen mod olarak ben biliyorum şöyle deyip modluk başvurusu acılmıyacagını benden daha iyi biliyorsundur heralde umarım kankinle beraber sürdürürsünüz modlugu hanedanlık olacak heralde hackhell arkadaşın modsa sende modsun güzel ama olayı büyütmüyelim istersen benimde sonme sajım bu zaten ....... kazanan hackhell olsun zaten shranz arkadaşımız da benim mod olmamı ne + ne - vermişti... ben sharanz arkadaşımız mod olmadan öncede paylaşımlar yapıyorum o arkadaşımız istemiyorsa olmam diye zaten dedim ama featal error da severim paylaşımcı birsidir umarım da olur...........iyi forumlar.......

anlaşılan siz bu diyaloğı uzatmaya baya bir kararlısıınız murat335 burdan polemiğe girmiyorum :)

profilimde msn adresim var isterseniz ordan devam edeLim ?

bence daa erken (-)

Konu acıK kaLmıs ve acaba konuyu neden hoRtlattın FataLError ?

Uzun zamandır paylaşımın yok. Hortlatmışsın da. Zaten başlık 'fi' tarihinden:clapKapanırsa iyi olur.

Olumsuz(-)

Başlığın hangi tarihe mensup olması önemli değil. Kilitlenen konular veya diğer adaylık konularından dolayı konu gerilere düşmüşse hortlatması çok normal buna kimsenin karışmaması gerekir..

Ama konunun hortlatılma sebebi bu mu bende merak ettim doğrusu..

Oyum daha önce neyse o..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri