Donanım bolumune

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden + donanım bölümü sonuçta ne kadar çok mod olursa sorulan sorulara ve sorunlara daha makul ve daha ii cewaplar werilebileceğini düşünüorum arkadaş zaten donanım bölümünde kendini ıspat etmeiş bi arkadaş.

+1905...

ςคﻮคtคא_кђคภร khans' Alıntı:
Benden + donanım bölümü sonuçta ne kadar çok mod olursa sorulan sorulara ve sorunlara daha makul ve daha ii cewaplar werilebileceğini düşünüorum arkadaş zaten donanım bölümünde kendini ıspat etmeiş bi arkadaş.

+1905...
saol arkadasım

Bende görüşümü belirtiyim bu tarafada 2 arkadaşta mod adayı oldu 2 arkadaşıda tanırım az cok, muratın başlığınada yazdım burayada yazıyorum görüşüm ne + nede - ben yeterli bilgiyi ve olgunluğu göremedim. Dediğim gibi benim mod olmamla yakından uzaktan alakası yok arkadaşlar benim görüşüm bu ne + nede - .

yorumun ıcın saol saygı duyuyorum o senın gorusundur

+1 ve bişi daha yorum yapan arkadaşlarınıza lütfen yorumdan msj yazmaktan kaçının

Paylaşımların göz dolduruyor o bölüme mod ihtiyacı varsa bu sen olmalısın :D benden +1111111111111111111111111111

verdiğim + yı - olarak değiştirmek istiorum sebepleri bende kalsın diorum ama hh için yararlı bi mod olmayacağım kanatindeyim -1903

SıpA' Alıntı:
verdiğim + yı - olarak değiştirmek istiorum sebepleri bende kalsın diorum ama hh için yararlı bi mod olmayacağım kanatindeyim -1903
sn once oy kullanmamıstın sanırsam

bilmeme hatırlamıom ben 2 dk önce yazdığımı hatırlamıom ama bu konuyu unutmam özel sebepler var aslında bunları sende biliorsun daa önce + verdim die hatırlıorum ama hhin ciddiyetini çözemedin bence bu yüzden -1903

hiç bi fikrim yok ama snn gorusundur saygı duyarım. hh ın cıddıyetını cozdugumu sanıyorum ama bıraz makaranın dozunu kacırdıgım ıcın boyle dusundugunu sanıyorum dedigim gıbı saygı duyarım

son bişey yazcam hh içindeki davranışından dolatı deil hh dışı davranışından dolayı!

allahımm +1 bendende bende adayım benım adaylıgım noldu bak gerı donuyorum ben hehe
yuru be cop lutusu senı şok ozledım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri