Donanım bölümü ve yeni bir öneri ..

ηαχiѕα

New member
Reaction score
0
Merhabalar,

18 günlük geri gitmenin ardından Driver/Bios bölümü de silindi. Acaba tekrar açılması muhtemel mi?

Eğer açılacaksa şöyle bir önerim olacak : Donanım bölümü altında alt bir başlık olarak açılması ve bu bölümde bios ve dirverlar hakkında bilgi verilmeli.. bunun yanısıra Donanım Başlığı altında Teknik Yardım diye bir başlık olmalı (Sabit başlıktan ziyade) . Böylece bilgisayar konusunda çok fazla bilgisi olmayan arkdaşlar Donanımla/Driverlarla/Biosla ilgili sorunlarını burdan paylaşarak daha etkin bir şekilde yardım edilmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.

Şiddetle şunu savunuyorum ki mutlaka bir Teknik Yardım bölümü açılmalı. Sanırım bölümlerin birinde sabit başlıkta böyle bir bölüm var ancak aynı sorunu yaşayan bir kullanıcı için orada cevabı bulmak oldukça zor olacaktır.Böyle bir bölümün açılması bence bu biraz daha bilgisayar sorunlarının çözümüne daha fazla bir akıcılık katacaktır.

(+) ve (-) görüşlerinizi bekliyorum..

Yararlı olur... Katılıyorum....

bence çok yerinde bir karar +1

Açılmasında katılıorum sana...++++

Acılması bencede ii olur. En azından bilgisi az olan kişiler benzer sorunlarla karsılasmadan önce bilgi sahibide olabilirler +1

Donanım böLümüne aLt böLüm oLarak teknik yardım böLümü açıLması mantıkLı, böLümü kargaşadan kurtaracaktır.

Geri