Donanımınızın Vista'ya Uyumlumu OLup oLmadığını Öğrenin

єĸση

I'm Lost
Reaction score
0
Windows Vista Upgrade Advisor, donanımınızın Windows Vista'yı karşılayacak güçte olup olmadığını tespit edebilen ve eksik donanımlarınızı bildiren ücretsiz bir yazılımdır. Windows Vista için donanımınızın uygun olup olmadığını en doğru şekilde ölçebileceğiniz bu yazılım ile kafanızdaki soru işaretlerine bir son verin. Windows Vista Upgrade Advisor, yaptığı tarama sonucunda donanımlarınızın uygun olup olmadığını ve uygun olmayan donanımlarınızın nasıl bir yükseltmeye ihtiyaç duyduğunu kesin olarak bildirir. Donanımlarınız üzerinde tarama yapmadan önce güvenlik, arama ve organizasyon, Windows Aero temasının kullanımı, TV izleme ve kaydetme gibi konularda sizden seçim yapmanız istenmektedir. Bu seçimleriniz doğrultusunda sisteminiz taranır ve rapor hazırlanır. Raporda, hangi donanımlarınızın yeterli olduğu da bildirilmektedir. Donanım yetersizliği varsa, bu açık ve en doğru şekilde belirtilir ve ne gibi yükseltmeler yapacağınız bildirilir.

34887.png

http://download.microsoft.com/downl...3d4-9838-9bb480ba1633/VistaUpgradeAdvisor.msi

teşekkürler bakalım bana ne dicek:D vistayı sorunsuz kuranlardan biri benimdir heralde bütün driver larıyla

Eyvalla assasin bende yeni aldığım solo core işlemcili laptopumda vista çalıştırabilir miyim die kara kara düşünüodum saolasın. bi de teşekkür benden sana

kardşeim eywallah saol. çok önemli bir yaraya parmak bastın. :)

şaka bi yana güzel paylaşım teşkürlerr

SAYGILARIMLA

sürücüyü dert etmeyin kendisi otomatik yüklüyo netten ve bir üst versiyonu çıkıncada onu update ediyo. sadece internet bağlantınızın olması için eternet kartınızın sürücüsü olsun yeter

saol hocam ben bunu denemedn kurduydum vistayı maşallah süper çalışıyodu bununla hani ne dıo die mrk ettim baktım windows vista ultimate i yuksek performansta kullanabileceğimi söledi :D

cok işe yara arkadaslar tawsie ederim bnde xD

zaten vista kullanıyorum, yine de denemek isterim...

Daemon Tools un yeni versiyonunu istedi, eyvallah dedik
Live messenger sorun çıkarabilir dedi, ona da eyvallah
bi de ses kartının driverı güncellensin dedi, bende hemen o anda boşver gitsin işim olmaz vistayla dedim :D
paylaşım için çok teş. kafamdaki sorulara cevap oldu bu program :goz:

Geri