Domuz Gribine Ne Oldu ?

Domuz Gribine Ne Oldu ?

• Kullanılan toplam oy
    31

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Sahi ya, bir ara domuz gribinden geçilmiyordu, anahaber bültenleri - gazeteler hep bunu yazıyordu. Ne oldu da bir anda gündemden düştü ? Baya bir ölen olmuştu. Tartışalım.

öLDü öLDü :durdurun

Yalan oldu :)

hepsi medyanın oyunu bence.. gazete alıyosunuz manşet "grip salgını başladı" birkaç sayfa sonra diğer bi başlık "grip aşısı piyasaya çıktı" korkut-sat kampanyası. elbetteki salgın yok değil ama şurası bi gerçek bizim insanımız kadar panik yapan yok. yurtdışında kimsenin umrunda değil kimse domuz gibine yakalanıcam derdinde değil..

Türkiyede tamamen herşey sanki medyaya bağlı yeni geçirdiğimiz soğuk hava dalgası da öyle bi şişiriyolar vatandaşta bi panik zaten..

ya bubun hesabını soracak kimse yok koskoca saglık bakanı bilmiyomu peki yalan oldugunu milletin gözünün içine bakarak güya çocukları da olmuş atlatmış falan filan yazık ya bu saf ve tertemiz türk ve müslüman insanların saflıgından inaçlı oldugundan faydalanıp miletin parasını yahudilere yediriyorlar helal olmasın haram irin olsun yapanlara 70 milyonun yarın mahşerde 2 elleri yakalarında olsun inşallah

Tam olarak Para için yapıldığını zannetmiyorum.Aşı ABD'den alındı zaten.Bir kaç sene içinde aşı yaptıranların başına aşıdan dolayı bir -rahatsızlık- gelmezse bişi bilmiyorum.Aşının içinde eminimki birşey var bi kaç sene sonra gelir kokusu..

bizim medya bilinçsiz abi.. herşeyi pişiriolar.. ana haber bültenleri tekrarlıo.. ciddi bi haberin peşinde olamadılar.. 1 konu 1 ay gündemden düşmez.. dolanır durur..

Satın alınan milyonlarca doz aşı alanların makatına girsin.
Bundan anlayan herkez zaten yalan olduğunu söylüyordu.

medya yanlı ve yanlış.. tv izlemez oldum bunlar yüzünden

Kardeslerim Bu Domuz Gribini Yalan Olarak Ortaya Koymuşlar Önceden Domuz Gribiyle Haber Felan Doluydu Simdi Domuz Gribinden Eser Yok Boşuna Aldılar Amerikadan Aşıyı...

Bize müstahak gözü açık değiliz kaç milyon aşı çöpe gitti bu ekonomide o kadar para yok oldu

Geri